题目内容

【题目】

Mason’s Clothes Store

Clothes

Color

Price

socks

white, blue

$4

trousers

black

$11

sweater

red, white

$8

T-shirt

red, green, black

$7

Hat

black, red

$6

1Which is the cheapest of all?

A.Hat.B.Trousers.C.Socks.

2How much are two sweaters and a hat?

A.$22.B.$21.C.$20.

3You can buy ______.

A.black socksB.black trousersC.a green sweater

4You like black and you only have $7. You can take ______.

A.trousersB.a hatC.socks

5How many kinds of color are there in Mason’s store?

A.Eight.B.Six.C.Five.

【答案】

1C

2A

3B

4B

5C

【解析】

文章大意:文中是Mason的服装店的宣传广告,主要介绍了几类衣物及其对应颜色和价格。

1细节理解题。根据表格最后一列中的价格信息,可知袜子的价格$4是最便宜的。故选C

2计算题。根据表格第5行和最后一行信息,可知一件毛衣的价格是$8,一顶帽子的价格是$6。两件毛衣和一顶帽子一共需要:8 × 2 + 6 = 22 (美元)。故选A

3细节理解题。根据表格第3行中“socks white, blue”可知买不到黑色的袜子;根据表格第4行中“trousers black”可知能买到黑色的裤子;根据表格第5行中“sweater red, white”可知买不到绿色的毛衣。故选B

4推理判断题。根据题干可知要买一件7美元或低于7美元能买到的黑色的服装,根据表格信息可知裤子的价格是11美元,帽子的价格是6美元,袜子的价格是4美元;而袜子没有黑色的。由此可知只能买帽子。故选B

5细节理解题。根据表格第2列可知Mason的店里有白色、蓝色、黑色、红色、绿色五种颜色。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Every day, people pack their belongings and move to new places. Why do people move?There are many reasons.Look around you. Do you know someone who has moved? Maybe they came from a rural area,or from a nearby city or town. Perhaps they came from another country. It’s possible that you moved to the city that you live in now. Let’s look at the following important reasons people move.

Jobs

People move to find jobs and a better life. Sometimes, people move from rural areas to urban areas, such as cities, to get a job. In 1990, about a quarter of the people inChina lived in cities. Today, over half of the Chinese people live in cities. People find a better way of life in other countries, too. In the 1950s, immigrants from Europe moved to Brazil to work in factories. Around the world, people move abroad to find new jobs and a better life.

_________

When another city has good services, people want to move there. For example, families want to live in a city with good hospitals and schools. Sometimes people move from a city to areas called suburbs. Suburbs are near the outside of the city. They are quiet and have wide streets. Suburbs have more space for schools, hospitals, clinics, shopping malls,and zoos. Families with young children like to live in suburbs.

New Experiences

Finally, people move when they want a change in their lives. Sometimes, older people move to places with better weather. Some students go to universities in another country to learn about other places. Whatever the reason is, people often move to find new experiences and a better life.

As you can see, people move for many reasons.Maybe someday you or someone you know will move, too!

1This article lists ________ important reasons that people move.

A.twoB.threeC.fourD.five

2The underlined word “immigrants” probably means ________.

A.people who move aroundB.people who always stay at home

C.people who love their jobsD.people who make their homes in new places

3Which of the following title can be filled in the blank? ________

A.Good servicesB.Quiet life

C.Wide streetsD.Enough space

4According to the article, places ________ are good for families to live in.

A.with hospitalsB.with citiesC.with sightseeingD.with suburbs

5One of the most important reasons for people to move is often ________.

A.to find better friendsB.to find better homes

C.to find a better placeD.to find a better life

6This article mainly wants to tell us ________.

A.where people find new jobs

B.how people live in big cities

C.why people move to new places

D.when people want to make changes

【题目】 At the time of birth, babies can explore all the five senses-hearing, seeing, touching, tasting and smelling, through these senses are not fully developed. They explore the new world with their available senses.

Right from the time of birth, babies have a good understanding of sound. In fact, the sense of hearing develops much before the birth of them. When in their mother’s womb(子宫), they can hear their mothers’ heart-beats. 1. And it is very easy for them to understand the tone(语调)of speech.

The sight also develops with time. Just after birth, babies can see things which are within eight to ten inches from their eyes. 2. With time, their range of vision and understanding of colors also develop.

3. They love sleeping in lap(大腿)just because personal touches make them feel safe. Touch is an important sense, which affects the relationship between the parents and their babies.

Babies explore most things by putting them inside their mouth. 4. And they will spit out anything that doesn’t taste good at once.

Babies recognize(认出)their mother through smell. 5. They also quickly recognize the smell of the food or fruits they love. With time, they develop an understanding of all the smells around.

Though the sensory development takes a long time, you can certainly help to make it fast. But remember: do not over—burden your kid, and do not be overprotective about your kid.

A. Small babies love to be touched

B. They taste them through their sensitive tongue

C. They also easily recognize black, white and red colors.

D. Then they start recognizing the smell of other family members.

E. Gradually they can remember words and understand the meanings.

【题目】 It was Friday.The football game was on Saturday and we were very excited.My brother was going to be the quarterback(美式足球进攻组织者)for our team.It was the first time he would be in that _____He had been hoping to be the quarterback ever since he joined the team.He said“That's a big job.That's the one that makes the big difference.”

My mother said_____son.That's the big target(进攻目标)too.You know the other _____ want to knock you down.You can get hurt.”

“Don't worryI'm so _____ and I'm fast.BesidesI have great players who will _____ them from coming at me” my brother said.

I couldn't _____ well the whole night.I worried about my brother.My mother was _____—he could get hurt.The next morninghe _____ early to get to the game.When we got thereit was about to start.The _____ ran out on the field.My brother looked great.He saw us and ______

Then it started.They were playing hard.One player in particular from the other team kept ______ at him.Then it happened.He knocked my brother down.My brother was slow to get up.My mother was screaming(尖叫)The coach ran out on the field.He told my brother to ______ some time on the bench.He was afraid he had been hurt.My mother ran down to ______ on my brother.But all he did was a smile.“ It's just a bruise(瘀伤)I'm fine.And don't worry.I'll be back.This is ______I love leading the team.”

After that gamemy brother plays quarterback every Saturday.But my mother is still ______She can't go to the game.She just waits at home and hopes to see him walking in with a smile.

1A.gameB.listC.showD.place

2A.Go aheadB.Take it easyC.Be carefulD.Well done

3A.parentsB.playersC.fansD.strangers

4A.handsomeB.healthyC.braveD.strong

5A.stopB.helpC.protectD.hide

6A.behaveB.playC.sleepD.dream

7A.rightB.sadC.angryD.excited

8A.restedB.exercisedC.leftD.returned

9A.familyB.teamC.coachD.crowd

10A.criedB.laughedC.greetedD.cheered

11A.pointingB.shoutingC.lookingD.rushing

12A.taeB.wasteC.saveD.kill

13A.callB.checkC.operateD.breathe

14A.funnyB.easyC.greatD.dangerous

15A.proudB.disappointedC.anxiousD.calm

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网