题目内容

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词

Dear Jenny,

I hoped that you are well. We have arrived at our new home in Australia. The house is very nice. It has big windows in each wall. The bright sunshine comes into every room. The weather is much better than that in England.

I have started at my new school. Everyone is friendly, but I do miss my friends at home, especially you! Australians all seem to be very good at sport, unlike you and me. I find it quite difficult to fit in during break time, because all the other girls are busy running around playing netball or basketball.

My new classmates are all different. Yesterday at lunchtime I saw three girls. One girl has ginger hair, and comes from Ireland(爱尔兰). Another girl has long, straight, black hair, and is from Vietnam(越南). The third girl is short, and has a wide, flat face. Her family comes from Peru(秘鲁).

There is a Dancing Club here, a bit like the one you and I went to. I have been to the club twice now. The teacher looks a bit like Mrs. Jackson! They are both tall and very thin. They both have their hair pulled back into a ponytail, and they both walk about like the Queen! I’m enjoying the club. I am sure I will meet some new friends there.

Please write to me soon because I miss you!

Sarah

(改编于《初中英语读本9A》)

【1】L in a new school

Nice home in

2_______

The bright sunshine comes into every room3 _______the big windows in each wall.

The weather is 4 better than that in England

New5

Friendly,

be very good at 6 : busy running around playing netball or basketball during the break time.

Different looks, hairstyle because they come from different 7 .

Similar(相同) club

Name: 8 Club

Teachers: tall and 9 ;

have a ponytail;

【10 about like the Queen

【答案】

【1】Life

【2】Australia

【3】through

【4】much

【5】classmates

【6】sports

【7】countries

【8】Dancing

【9】thin

【10】walk

【解析】

试题分析:本文是Sarah写给Jenny的一封信。信中介绍了她在澳大利亚的新家,新学校及新同学等等。

【1】Life短文介绍了Sarah在澳大利亚的新家,新学校及新同学,即新的生活。故填:Life。

【2】Australia由第一段第二句:We have arrived at our new home in Australia.可知这是她在澳洲的新家,故填:Australia.

【3】through 由文中的:The bright sunshine comes into every room.可知阳光通过窗户照进每一个房间。通过事物的内部空间,用介词through,故填:through。

【4】much 由第一段最后的句子:The weather is much better than that in England.可知天气比英国的天气要好得多,……得多:much+比较级,故填:much.

【5】classmates 这封信中Sarah介绍了她在澳大利亚的新家,新学校及新同学上一栏里介绍了新家,本栏介绍新的同学。故填:classmates.

【6】sports由第二段中的:Australians all seem to be very good at sport可知,澳洲的同学擅长运动。故填:sports.

【7】countries 根据第三段可知,不可外貌,不同发型的人们来自不同的国度。故填:countries.

【8】Dancing由短文倒数第二段的第一句:There is a Dancing Club here, a bit like the one you and I went to.可知,该俱乐部的名称是Dancing Club,故填:Dancing.

【9】thin由倒数第二段的:The teacher looks a bit like Mrs. Jackson! They are both tall and very thin. 可知,老师看上去高而且瘦。故填:thin。

【10】walk由短文倒数第二段的:They both have their hair pulled back into a ponytail, and they both walk about like the Queen! 可知,本空填:walk。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网