题目内容

【题目】There is a bar (酒吧) with the name “The White Horse ()”. A picture of a white horse is on the door () of the bar. It is Mr. Webster’s. Few (很少) people go to the bar.

One day, Mr. Wilson comes in, drinks () a cup, watches the bar, and then says to Mr. Webster, “Few people come here. Take down(拿下) the picture of the white horse and put () a picture of a black horse.” “But the name of the bar is ‘The White Horse,’” Mr. Webster says. “Yes, but do it,” says Mr. Wilson.

After that, Mr. Webster goes to a store and says, “I want a picture of a black horse.” The next day, a picture of a black horse is on the door of the bar.

The next morning, a man comes in and asks, “The name is “The White Horse”, but why do you put a picture of a black horse on the door of your bar?” The man sits down and asks for a cup. Then a second man comes in and asks the same question, and then a third man .... Many people (许多人) come in and say, “The picture on your door is not right.” After that, they all sit down and drink in Mr. Webster’s bar.

1The name of the bar is ________________.

A. The Black Horse B. The White Horse

C. Mr. Webster’s Bar D. Mr. Wilson’s Bar

2The next day Mr. Webster ___________ .

A. buys a picture of a white horse in a store

B. sells his picture of a white horse to a store

C. puts a picture of a black horse on the door of his bar

D. doesn’t want to take down the picture of a white horse

3Many people come to the bar because they want to tell(告诉) Mr. Webster _________.

A. they like the bar B. they love the horse

C. the picture is nice D. the picture is not right

4What can we know about Mr. Wilson’s idea(主意)?

A. It is useful.

B. It is boring.

C. It is difficult to finish.

D. It doesn’t help Mr. Webster.

【答案】

1B

2C

3D

4A

【解析】试题分析:短文大意:有一个酒吧的名字是白马。一匹白马的照片挂在酒吧的门上。很少有人去酒吧。

一天,威尔逊先生,将白马的照换做了一匹黑马的照片。结果酒吧生意火了。

1B细节理解题。根据第一段中There is a bar (酒吧) with the name “The White Horse ()”.可知那个酒吧的名字是白马,所以选B

2C细节理解题。根据第二段中One day, Mr. Wilson comes in, drinks () a cup, watches the bar, and then says to Mr. Webster, “Few people come here. Take down(拿下) the picture of the white horse and put () a picture of a black horse.”可知第二天威尔逊先生将一匹黑马的画挂在了酒吧门上,所以选C

3D细节理解题。根据最后一点的描述可知许多人来酒吧是想告诉韦伯斯特先生那图画不对,所以选D

4A细节理解题。根据短文描述可知威尔逊先生的想法是有用的。所以选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读填空

阅读下面短文,根据所读内容,在文章后1-10小题的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填1个单词

The haze(雾霾) season is back. How much do you know about haze? Haze can also be called “smog”. The word “smog”is from the words “smoke” and “fog”. It first appeared in the early 20th century. It is a kind of air pollution (污染) caused mostly by cars and factories.

Smog will not be good for your health, especially lungs (肺). It can make you cough and cause skin and eye problems. It seems that we can do nothing to stop it, but only wait until the wind blows all the smog away. However, there are some easy ways to prevent it hurting you. Here are some of them.

1. Don’t do exercise in the open air.

Exercising in the open air makes you breathe (呼吸) deeply, and you will take in the particles(颗粒物) deep into your lungs.

2. Stay indoors and keep the air clean.

If you can, just stay in your room and keep the doors and windows closed. Remember to air your room twice a day. You can open the window at noon or at night for half an hour.

3. Wear a mask.

Paper and cotton masks can not help you in the haze weather. Some special masks, such as N95 masks, can keep you from breathing in the particles in the air.

4. Change your diet.

Scientists find that vitamin A, C and E can greatly help protect your eyes, noses and lungs. So eat more green vegetables and fresh fruit every day. What’s more, do not eat food with too much fat. It’s not good for your lungs.

The 【1】 weather

What is haze?

◆It’s called smog, a kind of smoky and 2 weather.

◆It is a kind of pollution caused by 3 and factories .

What is the harm (伤害)?

◆It is 4 for our health.

6 to prevent the haze?

◆Don’t 5 outside.

◆Stay indoors as 7 as possible with the doors and windows closed.

◆Don’t 8 to open the windows for a while to keep the air clean.

◆Choose N95 masks because 【19 a mask can prevent taking in the particles.

◆Change your diet. Vitamins can make you healthy. So, please eat more vegetables and fruit and 【10 meat.

【题目】任务型阅读。

阅读一篇文章,根据文章信息,用合适的单词完成表格,每空一词。

We would like some help!

Sandy: Please help me. I am a girl from America. I can’t learn Chinese well. My Chinese teacher always speaks too fast. Many of my friends think Chinese is easy. But I don’t! I can’t get many points. Sometimes, I can’t understand what the teacher says in class. How I hope I can have a pen friend from China.

Jim: I am too short. I am only 1.6 meters tall. I like playing basketball, but they all say I can’t be a good basketball player. How can I be as tall as CBA players? Can short boys play basketball? I hope someone can teach me how to play basketball well.

Joan: I want to be a slim girl. Some of my friends say I am too fat. Is it because my parents are fat, too? Am I a pretty girl? When I see those slim girls, my eyes are green. I hope to know some ways to be slimmer.

Danny: I need friends. I am sad because I don’t have many good friends to chat with. I am not good at talking. And my face turns red when I am with many people. I want to have many friends. Can you tell me how to make friends with other children?

Children 【1】 help!

Children

Problems

_【2】_______.

Sandy

Not being 3 at learning Chinese

Thinking Chinese is 5

To have a 4 pen friend

Jim

Not being tall 6 to play basketball

To be taller

To be a good basketball 7

Joan

Being too 8 .

To be slimmer.

Danny

Not 9 friends to talk with

To know the 【10 to make friends with others

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网