题目内容

There is ________ tall man in front of the zoo gate.

A. a B. an C. the D. /

A 【解析】试题分析:句意:在动物园的得大门前有一个高个子男人。表示“一”可用不定冠词a或an,a用在以辅音音素开头的单词前,an用在以元音音素开头的单词前。故选A。
练习册系列答案
相关题目

Experts(专家) say that students usually need eight to ten hours’ sleep at night, but

most Chinese students do not get enough sleep. Some Chinese parents are usually glad to

see their children studying late. They will think their children work very hard. But not

all parents are happy about this. Once a mother told us that every morning the 10 year

old boy put up one finger with his eyes still closed, begging(乞求) for one more minute

to sleep. Like thousands of students “early birds” in china, he has to get up before

six every morning.

A report shows that without a good night’s sleep, students seem to be weaker than they

should be. Many students have fallen asleep during class at one time or another. Too

much homework is not the only reason(原因). Why students stay up late? Some watch TV or

play the computer games late into the night.

Experts have ever said that students should develop good study habits(习惯). So some

clever students never study late, they are able to work well in class.

1.The 10-year-old begged for one more minute to sleep because_____.

A. he didn’t have enough sleep

B. it wasn’t time for him to get up

C. he didn’t want to go to school

D. he wanted his mother to wake him up

2.In this passage “early birds” means persons who_____.

A. get up early B. get up late C. sleep less D. don’t want to sleep

3.From the passage we know if students don’t get enough sleep, they may _____.

A. study late B. watch TV late

C. not go to bed until late D. stay outside

4.“Stay up late” here means _____.

A. study late B. watch TV late

C. not go to bed until late D. stay outside

5.According to (根据) the passage, which of the following is right?

A. if you want to study better, you must work hard at night

B. sleeping less means working hard.

C. some clever students are able to work well in class because they have good study habits.

D. students don’t have enough sleep only because they have a lot of homework to do.

1.A 2.A 3.B 4.C 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述专家认为学生每天应该有足够的睡眠。其中作业多并不是唯一的原因,一些学生会熬夜玩电脑游戏或者看电视。所以专家建议学生应该养成好的学习的习惯。 1.细节理解题。根据Experts(专家) say that students usually need eight to ten hours’ sl...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网