题目内容

People now in many big cities have to early to avoid the heavy traffic in the morning.

A. set out B. put out C. take out D. give out

A 【解析】句意:在许多大城市的人们不得不早早出发,避免早晨拥挤的交通。A. set out 出发;B. put out 扑灭;C. take out取出;D. give out分发。结合句意可知,答案为A。
练习册系列答案
相关题目

请认真阅读下面短文,并根据各题所给首字母的提示,写出一个合适的英语单词完整、正确的形式,使短文通顺。

When one door of happiness closes, another opens. However, we often look at the c1.door so long that we can’t see the one that has been opened for us. It’s true that we don’t know w2.we’ve got until we lose it, and it’s also true that we don’t know what we’ve been missing until it g3.away.

Giving someone all your love doesn’t mean that they’ll love you back. Don’t expect love in r4.. Just wait for it to g5.in their hearts.

There are many moments in life when you miss someone so much that you want to bring them into your d6.and hug them for real! Dream what you want to dream, go where you want to go, and b7.what you want to be, b8.you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

Happiness lies in those who have cried, those who have been hurt, those who have searched, and those who have tried, for only they can understand the i9.of their lives. The brightest future will always be based on a forgotten p10.. You can’t go on well in your life until you let your past failure and heartaches go.

1.closed 2.what 3.goes 4.return 5.grow 6.dreams 7.be 8.because 9.importance 10.past 【解析】本篇文章难度适中,主要告诉我们当生活为我们关闭一扇门,会有另外一扇门为我们打开,但你要去发现他们,只有让你的失败和痛苦离开你,你才能拥有美好的生活。 1.句意...

阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空, 必要时可加助动词或情态动词。

One day, Confucius (孔子) led his students to the State of Chu. When crossing through a large forest, they saw an old man1. (stand) under a tree, catching cicadas (蝉) with a bamboo stick. Confucius said, “You are very good at 2.(catch) cicadas. You must have some special skills.”

“That’s right!” the old man answered. “The cicada is a clever little insect. If they hear the noise of the leaves in the wind, they 3. (fly) away. Therefore, people who want to catch cicadas4.(train) their hands to hold a bamboo stick without shaking. If you can place three pellets (弹珠) on top of the bamboo stick without falling off, you might be able to catch cicadas; when five pellets5. (place) on top without falling off, catching cicadas is as easy as 6. (pick) a ball up from the ground.”

He then added, “But that is not enough. People must be good at hiding themselves. Right now, I7.(stand) under a tree like half of a tree stump ( 树 桩 ). Last of all, one must be attentive ( 专 心 的 ). When I am catching cicadas, I only see their wings. No matter what 8.(happen), nothing will disturb me.

Hearing this, Confucius 9.(turn) to his students and said, “No matter what you do, you can only succeed if you love what you’re doing and pay enough attention to it. This is what this old man 10.(teach) us.”

1.standing 2.catching 3.will fly 4.must train 5.are placed 6.picking 7.am standing 8.happens 9.turned 10.has taught 【解析】孔夫子带领学生周游楚国时,遇到了一位用竹竿捉蝉的老者,老者向他们传授了一些捉蝉的技能。然后孔夫子向他...

Can one paper bag change the world? Sarah Murphy tries to do something about it.

The seventh grader from Massachusetts, in the United States, decorates (装饰) lunch bags for the homeless. She wants to bring hope to those people. The decorated bags, together with a lunch, will be given to homeless people in the town of Beverly, through a charity (慈善) program.

To attract the help of more children. she reached out to a local library and made a program. They set up a coloring station in the library. Children may take a bag, draw and write a message of hope and leave it on the front desk. They can also take it home and return it after coloring.

Murphy bought 100 brown lunch bags and put them in the library. Children at the library had colored them. She would happily buy more.

Murphy first heard about the charity program from her friends. She has great interest in charity. She once donated money to charities and made gift bags for seniors at her school.

1.What is the passage mainly talk about?

A. Sarah Murphy tries to change the world with paper bags.

B. Murphy began a program to decorate the paper bags.

C. Sarah Murphy wants to do something for charity.

D. Sarah Murphy brought hope to the homeless people by decorating paper bags for them.

2.What dose the word “them” refer to?

A. Children. B. Bags. C. Homeless people. D. Libraries.

3.Surah Murphy set up a coloring station in the library to ______.

A. attract more children to give help B. attract more homeless people

C. color the paper bag D. give the bag to the homeless people

4.Which is right according to the passage?

A. The decorated bags will be given to all homeless people in Beverly.

B. Murphy has great interest in charity and this is the first thing she has done for charity.

C. Children can only color the bags in the library.

D. Murphy once made gift bags for the students at her school.

5.How many bags had been colored according to the passage?

A. 100. B. 150. C. 200. D. 300.

1.D 2.B 3.A 4.D 5.A 【解析】文章大意:文章主要介绍了Sarah Murphy非常愿意做慈善,Sarah Murphy为那些无家可归的人准备了装饰的纸袋,连同一顿午餐,她想去给他们带来希望。 1.主旨大意题。根据文中的句子The seventh grader from Massachusetts, in the United States, d...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网