题目内容

【题目】Finally, a simple smartphone.

The al-new Jitterbug? Smart is the simple smartphone with our biggest screen ever, now with health and safety apps.

EASY Anew, bigger 5.5-inch screen makes it even easier to stay connected. Everything you want to do, from texting and taking pictures, to emailing and visiting the Internet, is organized in a single list on one screen with large letters. Plus, new Voice Typing makes writing emails and texts effortless.

SMART Tum your Jitterbug Smart into a personal safety device with Great Call’s award-winning health and safety apps, like 5Star?.In any uncertain or unsafe situation, simply press the button and a highly-trained agent will get you the help you need, 24/7.

AFFORDABLE Great Call? provides a variety of data(数据)plans starting as low as $249 per month. Compared to other cell phone companies, you could save over $300 per year, making the Jitterbug Smartphone plans the most affordable on the market. Ask about our new Unlimited Plan!

1Which of the following is NOT mentioned as the strong point of Jitterbug Smartphone?

A. A screen of 5.5 inches B. A one-screen task list.

C. Voice typing. D. Taking clear pictures.

2.What makes Jitterbug Smartphone seem smart?

A. A special button. B. All-day help online.

C. The free car charger D. The wireless network

3What makes Jitterbug the most affordable phone on the market?

A. The data plans with low starting price.

B. The U.S. based customer service and support.

C. The most dependable wireless network.

D. The Great Call's award-winning health and safety apps.

4Jitterbug Smartphone is supposed to be liked and bought by

A. the blind B. senior citizens

C. young ladies D. people in danger

5If you want to learn more about Jitterbug Smartphone. you can__________.

A. write a letter B. send an email

C. visit the given website D. make a phone call

6You can possibly find the above material in

A. a travel l guide B. a story book

C. a dictionary D. a newspaper

【答案】

1D

2A

3A

4B

5C

6D

【解析】这是一篇关于一款智能手机的广告。

1根据 bigger 5.5-inch screenin a single list on one screen以及 new Voice Typing可知A/B/C都提到了;故选D

2根据.In any uncertain or unsafe situation, simply press the button and a highly-trained agent will get you the help you need可知一个特殊的按钮使得Jitterbug Smartphone好像很智能;故选A

3根据 provides a variety of data(数据)plans starting as low as $249 per month. Compared to other cell phone companies, you could save over $300 per year, making the Jitterbug Smartphone plans the most affordable on the market.可知低价格是Jitterbug在市场上最让人买得起的;故选A

4根据文章对Jitterbug Smartphone介绍,大屏,简单,声音输入和价格低;可知比较适合老年人;故选B

5根据to order or learn more,call greatcall.com可知想知道更多的信息,登录网站;故选C

6根据这是一篇关于一款智能手机的广告。可知可以在报纸上看到;故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The rockets take astronauts and man-made satellites into space. The satellites are used for communication, weather monitoring and research. But how do satellites stay up without falling down?

There are two opposite forces (力量) acting on the satellite. One of them is the force of gravitation (地心引力), which tries to pull the satellite towards the earth. The other force is created by the rotation (旋转) of the satellite around the earth. This force tries to take the satellite away from the earth. With these two forces, the satellite goes round and round. The gravitational pull of the earth (the force which pulls everything towards the ground) is like a rope which keeps the satellite from flying away.

Everything that goes up has to come down. It is only a matter of time before a satellite comes back to the earth. As time goes by, the satellite loses its speed, which makes the gravitational pull stronger than the force pulling it away. This makes the satellite crash (坠落) down to the earth.

1Which of the following uses of satellites is NOT mentioned?

A. communication

B. monitoring the weather condition

C. doing some research

D. taking pictures

2The force that pulls the satellite towards the earth is created by ________.

A. the earth

B. the satellite itself

C. the rotation of the satellite

D. the rope

3Why can’t the satellites fly away?

A. Because of the force from the earth.

B. Because the satellite is too big.

C. Because of the force created by the rotation of the satellite around the earth.

D. Because people on earth have made ropes to tie the satellites tightly.

4The satellite will finally crashes down to the earth ________.

A. when it flies faster

B. when its speed slows down

C. when people cut the rope

D. when there is no electricity in it

5Which of the following is TRUE according to the passage?

A. There are four forces acting on the satellite.

B. The force of gravitation makes the satellite go round and round.

C. As time goes by, the satellite will finally fall down.

D. The satellite will stay in space forever.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网