题目内容

I tried two bookshops for the dictionary I wanted,but of them had it.

A. either B. both C. neither D. none

C 【解析】试题分析:句意:为了这本词典,我找了两家书店,但是他们哪一家都没有。either两者中任何一个都;both两者都;neither两者中任何一个都不;none一个也没有,指三者或三者以上。根据前半句可知下文指的是两家书店都没有这本词典。故选C。
练习册系列答案
相关题目

I'm not the kind of mother who normally brushes her daughter's hair, and my daughter has never liked sitting there, waiting for me to do it.

But today, I've sat my daughter Sally on a kitchen stool(凳子).She's sitting high with her eyes close, skin still wet from the shower, and her long hair behind her back.I realize she is enjoying the moment.It's the last time for a week that our bodies will connect.Today, I'm sending Sally away for a week of a summer camp.This was all my idea.She's nearly 12, and I noticed that I'm with my child nearly 24 hours a day.

Living on a farm without any neighbors, I've chosen a life that is quieter than a normal family's.But rather than expecting space away from me, Sally has become increasingly dependent.What frightens me most is that she has become a “mini?me”, even has the same hobbies, dreams, and opinions as me.That's why I pulled her to the summer camp: a nearby wilderness (荒野) camp called Hawk Circle.

After eating, I drive Sally to Hawk Circle.Once there, we are introduced to her fellow campers.Sally stands by them, holding my hand, horror in her eyes, trying to work up the courage to join a game of soccer.“I need you for a few more minutes,” I say loudly, “I'd like to introduce you to my daughter.Maybe you could help her meet a few of these kids.” He comes over to talk to Sally, and then I disappear before she realizes it.

It is a hard time for me to drive back.When I arrive home, I calm down and remind myself why I chose this way.I want Sally to have a chance to find herself.I want to learn who she is.If I don't set her free, I fear I'll never really meet her real personality.

1.Why did the writer send her daughter to the summer camp?

A. Her daughter wanted to go to the summer camp.

B. It was helpful for her daughter to make friends.

C. She wanted to help build her daughter's independence.

D. Camp training was something common to her daughter.

2.The underlined word “horror” in Paragraph 4 probably means “________”.

A. fear B. doubt

C. hate D. pity

3.How did the writer feel after leaving the camp?

A. She was worried about her daughter's health.

B. She was proud that she had done something right.

C. She was sorry and regretted sending her daughter away.

D. She was upset but knew she had made the right decision.

4.The writer mainly wants to express ________.

A. children are usually mirrors of parents

B. children always expect space from parents

C. parents sometimes need to let their children go

D. parents should often send children to summer camps

1.C 2.A 3.D 4.C 【解析】试题分析:本文是一篇记叙文。文章叙述了作者送女儿去参加夏令营,培养女儿的独立性的故事。 1.题意:作者为什么送女儿去夏令营?考查细节理解题。根据第三段中“…Sally has become increasingly dependent.…That's why I pulled her to the summer camp”可知,...

Huw Thomas fell in love with Megan. But then an accident changed his life, and he had to move to Canada. Megan promised to write to him. But Huw never heard from her … until one day a letter arrived.

He saw the letter came from where he and his father had lived in their early years. Who was writing to him? He turned the envelop(信封) over in his hands several times. Then he took out the letter and read:

Dear Huw,

I don't know if this letter will reach you, and I don't really know why I'm writing to you after all these years, but …

Huw turned to the end of the letter and saw:

Best wishes

Megan

He couldn't believe it. He turned back to the first words of the letter and read:

After all these years, but I've just found your letter to me from Canada. Believe me, this was the first time I'd read them and they made me cry, even after 50 years. I found them in a box of my father's papers. They were never opened.

Huw, I never knew that you'd written to me. I thought your new life in Canada had made you forget me. Now I realize that my father kept your letters. I can still remember asking him if there was any letter for me, and he always said, “____, my girl. I told you he was no good.” Finally, after about a year, I believed him.

But why did he keep the letters? Do you think he wanted me to find them when it was too late? Anyways, he's dead now, so I can't ask him. All I can say is I'm sorry. Sorry for what my father did, sorry that you never heard from me and sorry for… everything.

I hope that at least this letter reaches you. Of course, I'll understand if you don't want to write back to me, but if you do. I am still Megan Jenkins, and I will live at the same address.

Best wishes,

Megan

Huw read the letter again. Everything with Megan came back to him. He had never forgotten her. He couldn't. Every day he looked at her face on the wall. He had a drawing of her. It had travelled everywhere with him. But to hear from her again …

“Are you all right, Dad?” asked Mike, coming into the room.

(Adapted from Two Lives by Helen Naylor)

1.Why did Huw turn to the end of the letters before he finished the rest of it?

A. Because he was not interested in the beginning.

B. Because he didn't like to read letters from Megan.

C. Because he wanted to finish reading it in a short time.

D. Because he wanted to know whom the letter was from.

2.Megan failed to read Huw's letters because ________.

A. her father kept them

B. they were lost on the way

C. she moved to another city

D. he didn't post them at all

3.Which of the following sentences can be put in the ____?

A. Sorry, it's my fault

B. Look up here

C. No, he has forgotten you

D. Yes, here are the ones from him

4.What can we infer from the passage?

A. Huw had never got married all these years.

B. Megan was still living with her father in Canada.

C. Megan was sure that Huw would receive her letter.

D. Megan still loved Huw and felt sorry for what had happened.

1.D 2.A 3.C 4.D 【解析】试题分析:本文以书信的形式,讲述了一个凄美的爱情故事。Huw和梅甘曾经是一对恋人,后来因为变故不得不搬到加拿大去。梅甘答应给他写信,但是Huw从未收到她的信。直到有一天,一封信来自梅甘的信解开了疑团。原来,Huw寄出的信被梅甘的父亲藏了起来,还欺骗梅甘说Huw已经忘记她了,梅甘绝望了。直到父亲死后,在整理父亲的文件时,梅甘终于发现了H...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网