题目内容
【题目】根据短文的内容, 从A、B、C、D四个选项中选择一个最佳答案。
passage 1
Articles Wanted
School Life
▲ Articles should be typewritten and double spaced, using only one side of the page.
▲ Your name, year of birth, school name (and English teacher), home address and e-mail address
must be included.
▲ For photos, place the information on the back of each envelope: PLEASE DON’T FOLD.
▲ Please keep copies of your text, pictures or photos.
▲ The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work, "I promise the above work is completely original (原创的)."
▲ If your article is chosen, you will receive a copy of School Life and a special gift.
SEND IT ALL SUMMER!
For more information, please contact (联系) us!
Tel: (0417) 381361 (0417) 386743
E-mail:schoollife@acpmagazines.com.
Mail: School Life. Box 5252, Yingkou, NSW 200
【1】All the information about the writer must be included except his/her .
A. school name B. e-mail address C. year of birth D. telephone number
【2】What is required for the articles wanted according to the passage?
A. They must be fully created by the writers themselves.
B. They must be typed in single space and on both sides.
C. They must be provided with photos and descriptions.
D. They must be sent with the copies of texts and pictures.
【3】According to the passage, you can send your articles______.
A. within 3 weeks B. in July C. all the year round D. during the whole term
【4】How many ways can you find in the passage to contact School Life?
A. 1. B. 2. C. 3. D. 4.
【5】Who do you think will write articles for School Life?
A. Parents who wish their kids to be popular writers.
B. Teachers who love writing and taking photos.
C. Students who are interested in writing.
D. Readers who had a happy time in their childhood.
【答案】
【1】D
【2】A
【3】B
【4】C
【5】C
【解析】这是一篇编辑部的约稿通知,文中提了一些对文章和作者的要求。
【1】D细节理解题。根据Your name, year of birth, school name (and English teacher), home address and e-mail address must be included可知,没有要求填写作者的电话。故选D。
【2】A细节理解题。根据The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work, "I promise the above work is completely original (原创的)."可知要求文章必须是作者原创。故选A。
【3】B细节理解题。根据SEND IT ALL SUMMER可知,整个夏天都可投稿。A,C,D项都不符合。故选B。
【4】C细节理解题。根据Please keep copies of your text, pictures or photos可知有三种方式。故选C。
【5】C细节理解题。从文章中可看出这是对在校学生的约稿。故选C。