题目内容

----John is not himself these days. ----Well, could you tell me ______?

A. what is wrong with him B. why he was so unhappy

C. how is he feeling now D. that something worried him

A 【解析】句意:-约翰近来身体不好。-嗯,你能告诉我他怎么了吗?A. what is wrong with him他有什么毛病;B. why he was so unhappy他为什么如此不高兴;C. how is he feeling now他现在感觉如何;D. that something worried him有事情困扰他。根据上文可知,下文应谈论“不舒服、身体不适”这样的话题,A....
练习册系列答案
相关题目

阅读表达。阅读下面的短文,根据短文内容回答问题。(每题答案不超过6个单词)

Everyone strongly wants to be a success. What is important for success? Most people think that confidence, hard work and enemies are main factors(因素) leading to success. Ronaldo said he believed he was a better player than Messi in an interview published in Spanish sports paper on Sunday.

Talking about his achievements of his career, Ronaldo showed pride. Ronaldo was also asked about Messi, who was seen as his biggest enemy to be considered the best player in the world. “Whether you are No. 1 or not is not so important. Although some people may think Messi to be the best,I think that I am.” Ronaldo said that boos(喝倒彩的嘘声) didn’t make him sad, but encouraged him to practice harder.

Ronaldo insisted that hard work was important to be a top player, though at times he felt a great pain for his training, saying a body “was not used” to training hard and playing twice a week. But no pain, no gain. He said he had changed his life to make sure he was in top condition, saying that when in the past he usually went out to relax, but now he “goes home to rest for tomorrow.”

“Football is my life. It’s what I love most.” he explained.

1.What do most people think are main factors leading to success? ____________

2.Who was considered the best player in the world except Ronaldo? ____________

3.What did Ronaldo use to do after a hard training? ____________

4.How did boos influence Ronaldo? ____________

5.Why does Ronaldo say football is his life? ____________

1.Confidence, hard work and enemies. 2.Messi 3.He usually went out to relax./He used to relax(outside). 4.They didn’t make him sad./They encouraged him to practice harder. 5.(Because)It’s ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网