题目内容
6.You go minute far wayW:Excuse me,can you show me the (91)way to the City Park?
M:Yes.Just (92)go along this street and turn right at the end,and you'll find it on your left.
W:Is it (93)far from here?
M:No,it isn't.It will take you only ten (94)minutes to get there on foot.
W:Thank you for (95)your help.
分析 短文讲了去城市公园的方式,详细说了怎么去.
解答 答案:91.way 细节理解题.根据can you show me the (91)to the City Park?可知the way to someplace表示到某地的方法,固定用法,即是说你能告诉我去城市公园的路吗?故答案为way.
92.go 细节理解题.根据Just (92)along this street and turn right at the end,可知go along沿着…走,固定搭配.即沿着这条路然后右转,故答案为go.
93.far 细节理解题.根据 Is it (93)from here?可知far from离…很远,固定搭配,即它离这很远吗?故答案为far.
94.minutes 细节理解题.根据It will take you only ten (94)to get there on foot.可知It takes sb some time to do sth花费某人多长时间做某事;即步行到那里只花费你十分钟,因为前面有ten,所以后面接名词复数.故答案为minutes.
95.your 细节理解题.根据Thank you for (95)help.可知这里help是名词,所以前面用形容词性物主代词your.即谢谢你的帮助.故答案为your.
点评 主要是根据前提问题来做出相应的要求内的答案,题型比较灵活但是考查了学生多方面的知识和技能,要做好这类题,就要注意平时知识的积累,包括单词、词组、句型等.
练习册系列答案
相关题目
6.Mike:Hell,Michael.I have just called you,but you weren't in.(41)D
Michael:I have just been to a shopping center with Kangkang.I've never been there before,but I don't want to go there any more.
Mike:(42)A
Michael:Because there were too many people We got lost and couldn't find each other.
Mike:Bad luck!(43)C?
Michael:No,he has probably gone home.(44)E.I really hate going to a place like that.
Mike:(45)B
Michael:I have just been to a shopping center with Kangkang.I've never been there before,but I don't want to go there any more.
Mike:(42)A
Michael:Because there were too many people We got lost and couldn't find each other.
Mike:Bad luck!(43)C?
Michael:No,he has probably gone home.(44)E.I really hate going to a place like that.
Mike:(45)B
| A.Why? B:.So do I. C.Have you found him yet? D.Where have you been? E.Let's call him up now. |
1.George Stephenson was born in 1781in a poor family.He had to start work when he was only eight.When George was fourteen,he became his father's helper.He spent a lot of time learning about engines.On holidays,he often took engines into pieces and studied each piece carefully.Soon he became a very good worker though he could not read or write.
He began to learn the English letters when he was seventeen years old.Every day after he did twelve hours of hard work,he walked a long way to have lessons from a young teacher.
On his eighteenth birthday,he wrote his own name for the first time in his life.George invented many things in his life.The train was the greatest one among them.Today when we watch or take trains from one place to another,we will think of this great man------George Stephenson.
He began to learn the English letters when he was seventeen years old.Every day after he did twelve hours of hard work,he walked a long way to have lessons from a young teacher.
On his eighteenth birthday,he wrote his own name for the first time in his life.George invented many things in his life.The train was the greatest one among them.Today when we watch or take trains from one place to another,we will think of this great man------George Stephenson.
| Great Inventor:(71)GeorgeStephenson | |
| In (72)1789 | He started work. |
| In1795 | He spent much time (73)learning about engines. |
| In 1798 | He began to learn the English letters. |
| In 1799 | He could (74)write his own namefor the first time. |
| In his life | He invented many things,including(75)the train. |
11.
What's your idea about success?Some people say that beginners have all the luck,(66)whileOthers believe that success comes only with practice.In fact.I feel(67)both of these statements are not true all the time,each is true in some ways but not in others,
Many years ago,I went to a drawing competition,And won(68)luckily,As a prize,I got a film ticket to see"Titanic",I was really surprised,because it was the(69)first Time I had taken part in any competition,Thinking that I might be lucky again,I tried joining in other art competitions,But the (70)result Was that I never won Again.Gradually,I(71)acceptedthe fact that the other people had a (72)greaterArtistic ability than I did.Art was not something I was especially interested(73)in and I had never practiced the different art skills,so The drawings I produced were not of a very high standard.
These (74)experiencestaught me a lot,Though I might have been lucky at first,I also (75)needto put in hard work,As we know,Practice makes perfect,So I believe success builds on less luck and chance.
| want one experience great both when result need in lucky while accept |
Many years ago,I went to a drawing competition,And won(68)luckily,As a prize,I got a film ticket to see"Titanic",I was really surprised,because it was the(69)first Time I had taken part in any competition,Thinking that I might be lucky again,I tried joining in other art competitions,But the (70)result Was that I never won Again.Gradually,I(71)acceptedthe fact that the other people had a (72)greaterArtistic ability than I did.Art was not something I was especially interested(73)in and I had never practiced the different art skills,so The drawings I produced were not of a very high standard.
These (74)experiencestaught me a lot,Though I might have been lucky at first,I also (75)needto put in hard work,As we know,Practice makes perfect,So I believe success builds on less luck and chance.
16.---Can you ____ the light?I want to read the book.
---Sure.( )
---Sure.( )
| A. | turn | B. | turn on | C. | turn off | D. | turns on. |