题目内容

— Lucy will come to our party. Are you sure?

— She ______ come. Her mother is ill and she has to look after her today.

A. may not B. would C. must D. needn’t

A 【解析】句意:-Lucy会来我们的晚会,你确定吗?-她可能不会来,她的妈妈病了并且今天她不得不照看她的妈妈。A.可能不B.会C.必须D.不需要。根据句意提示她妈妈病了需要照顾可知,她不一定来。may not意为“也许不”,符合句意。故选A。
练习册系列答案
相关题目

Have you ever wanted to grow your own food inside your home? Scientists in Finland have developed a device(设备) that may do just that.

Unlike a usual vegetable garden, it doesn’t need soil. But, the small device, called the Cell Pod, grows plant cells which are safe to eat in the home.

Lauri Reuter, a biologist, says that instead of using the complete plant as food, scientists take only a small part of it–cells–and grow them in a bio-reactor(生物反应器). These plants have much of the same nutritional(营养的) value that a real plant has. The plant cells which are safe to eat, once fully grown, do not look very good. The Finnish researchers say they also need to improve the taste. However, the Cell Pod can provide important things that help your body to be healthy.

Lauri Reuter adds that the new technology will not be instead of fields for growing fruits and vegetables. However, the device could help save natural resources. All you would need to do is add the seed culture(培养物) to the device, give it water, sit back and then wait. The machine does the rest of the work.

The researchers hope to have a form of the Cell Pod on the market in the next ten years.

1.If you want to grow vegetables inside your home, you need __________.

A. real plants and water B. the seed culture and the Cell Pod

C. the cells and the soil D. the complete plant and the device

2.What can we learn from the passage?

A. The plant cells are more delicious than the real plants.

B. People will not grow fruit and vegetables in the fields.

C. The plant cells are not only healthy but good-looking.

D. People may buy the Cell Pod on the market in the future.

3.What does the writer think of the Cell Pod?

A. It is a usual vegetable garden at home.

B. It is a new useful device for growing food.

C. It is a difficult way of growing plants.

D. It can provide all the nutrition for our body.

1.B 2.D 3.B 【解析】文章大意:本文主要向我们介绍了一种种植植物的新设备——the Cell Pod,而且,人们可能会在未来的市场上买到the Cell Pod。 1.细节理解题。根据But, the small device, called the Cell Pod, grows plant cells which are safe to eat in the ...

根据短文内容,用方框中所给单词的适当形式填空,使短文内容完整、通顺。每词限用一次。

through, and, dancing, exciting, of, seen, enjoy, them, style, first

The Origin(起源)of Hip-hop

Have you seen a group of boys dancing hip-hop together? The music beat is usually1.and cool! And the people dancing hip-hop seem to really2.what they are doing.

What is the real meaning of “Hip-hop”? Some people say it is the motion(动作,姿态)that people make while they’re3.. They move their hips(臀部)sideways when they dance. That’s very interesting.

The4.hip-hop music came to the world in the beginning of the 1970s by DJs(disk jockeys). A Jamaican(牙买加人)known as Kool Here was the first person who performed hip-hop music. Whenever people think5.hip-hop, music and dance are the first things that come out in their minds.

However, there are other things that are parts of the hip-hop culture. One of them is graffiti. Graffiti is modern art where you draw pictures and words on walls, trains, 6.other places with spray(喷射)paint. Many of you may have7.these things around your neighborhood. Some of those works are really terrific!

Also, there is a certain8.of fashion, such as wearing bigger size jeans, casual shirts, sneakers, and colorful caps, that the young people like to wear. They call it “Hip-hop fashion”.

Hip-hop culture is a new style of the younger generation. They express their feelings9.this culture and enjoy it. So whenever you see groups of young people dancing hip-hop and singing, just stop for a moment and try to understand10.!

1.exciting 2.enjoy 3.dancing 4.first 5.of 6.and 7.seen 8.style 9.through 10.them 【解析】 文章介绍了嘻哈街舞的来源,嘻哈街舞现在在年轻人那里成了一种时尚文化。 1.句意:打击的音乐真的很激动很酷。根据对嘻哈街舞的了解和选词;可知是激动的;故填ex...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网