题目内容
【题目】阅读表达阅读短文,按要求回答问题。(No more than 6 words)
One day Jack and David went fishing. Jack took his dog Tony with him. On the river bank, when the dog saw a bird, he ran after it and tried to catch it. “All the fish are frightened and swim away,” said David. “Be quiet, Tony,” Jack shouted at the dog. But Tony did not listen to him. “Shall we go home now, David?” said Jack. “Next time I shall not bring him here again.”
“Wait,” said David. “A fish is biting my line.” “Look out!” shouted Jack. But it was too late. The boy fell into the water. “Help! Help!” David shouted. But Jack couldn’t swim, either. Just then Tony came out! He jumped into the water and pulled the boy onto the bank and saved his life.
【1】How many children went fishing?____________________________________
【2】Why did Tony run after a bird?_______________________________________
【3】Who fell into the water?____________________________________________
【4】What did Tony do after the boy fall into the river?________________________
【5】What do you think of the dog?________________________________________
【答案】
【1】Two.
【2】It tried to catch it.
【3】David.
【4】Tony saved him.
【5】Clever and brave.
【解析】
试题分析:这篇短文讲述的是Jack和David去钓鱼,Jack带着他的小狗Tony一起去的。Tony忙着追鸟,把鱼都给吓走了。突然David掉进了水里,是Tony把他救了上来。
【1】Two.根据短文的开头One day Jack and David went fishing可知,Jack和David去钓鱼,因此是两个人去钓鱼。
【2】It tried to catch it.根据短文中On the river bank, when the dog saw a bird, he ran after it and tried to catch it可知,在河岸上,小狗Tony看到了一只小鸟,它去追鸟,想抓住它。
【3】David.根据短文中“Wait,” said David. “A fish is biting my line.” “Look out!” shouted Jack. But it was too late. The boy fell into the water. “Help! Help!” David shouted.可知,David发现有鱼上钩了,突然他掉进了水里,大喊救命。
【4】Tony saved him.根据短文的最后But Jack couldn’t swim, either. Just then Tony came out! He jumped into the water and pulled the boy onto the bank and saved his life可知,是小狗Tony把David从水里救了出来。
【5】Clever and brave.根据文意可知,当David掉进水里的时候,小狗Tony把他从水里救了出来,因此这只小狗是很聪明,也很勇敢的。
【题目】任务型阅读(共l0空;每空l分,计l0分)
阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。(每空一词)
The good news is that though the teen years are tough, there’re skills you can learn to make them a lot easier.
If you’re a teen and trying to manage your feelings better, here are a few skills for you to deal with your feelings.
Name the feeling.
What feeling are you experiencing? For example, are you sad, stressed,angry, joyful or excited?
Accept what you’re feeling.
Many people worry that their feelings will increase. So they are not willing to accept them, hoping that they’ll just go away. However, that’s impossible. Remind yourself that it’s OK to feel your feelings.
Become familiar with your feelings.
To better understand your feelings, you should pay attention to your feelings all over the day. You may record how you’re feeling in the morning, afternoon and at night on a piece of paper. Next to your feeling, also write down where you notice it in your body.
Express your feelings.
Expressing a feeling is a good way to reduce it. For example, you can express your feelings by crying, exercising, writing about them or talking to someone you trust. Just be sure that whatever activity you choose, it doesn’t hurt you or anyone else.
At different times in your life, you’ll experience different difficulties. But by learning some helpful skills, you’ll be able to live a comfortable life.
How to 【1】 with Your Feelings
Main idea | ◇Though the teen years are tough, you can |
Skills to 【3】 you manage your feelings | ◇Name the feeling that you are 【4】 . |
◇Be willing to 【5】 your feelings. ◇Remind yourself not to 【6】 that the feeling will go away. | |
◇Pay attention to your feelings the 【7】 day by recording them. ◇Write down where you notice them in your body. | |
◇Express your feelings through some activities to 【8】 them. ◇Don’t 【9】 anyone whatever activity you choose. | |
Conclusion | ◇Learn some helpful skills, and you can live 【10】 even though you may have difficulties in your life. |
【题目】根据对话内容,从方框内选择适当的句子将对话补充完整。
A:Julie,lets make fruit salad.
B:OK.____【1】_____.
A:Yes, we do .But only one cup.
B: OK . ____【2】_____.
A: Oh, we need three apples.
B:What else do we need?
A: ____【3】_______ .
B: All right . Now everything is ready . __【4】____.
A: First , cut up the apples and pears. Next, put them into a bowl.
______【5】___ . Finally, mix them up. Now, you can eat it.
B: Wow! It’s really tasty,Mom!
A. We also need four pears and two spoons of honey. B. Then put the yogurt and honey in it. C. How many apples do we need? D. What do you need? E. Do we need any yogurt? F. What should we do? G.. Do you need my help? |