题目内容

【题目】 Rob Frenette had problems with bullies (欺辱) at school for eleven years. He was often lonely and scared. When he was fifteen, however, he decided to do something about his problems. He walked into a newspaper office and told them about the bullying. His story went into the newspaper and soon all the TV stations in Canada wanted to talk to him about his experiences. They also wanted to hear his ideas to stop bullying.

After that, Rob continued his studies at school, but in his free time he helped other people with bullying problems. With a friend Katie Neu, he made a website called www. bullyingcanada. ca. Visitors to the website can find advice, stories and poems about bullying, in both English and French. When people are upset, they can talk on the phone or online to Rob and his team. Every weekend Rob has to answer e-mails to the website. He also speaks to children, teachers and members of government around the country about bullying.

Rob’s most important message is: “When bullies are unkind to you, it isn’t your fault. There’s nothing wrong with you, so you should try to keep trusting yourself. And remember that people care about your problems. You just have to find those people.”

One of Rob’s ideas is “Blue Day”, a special day for stopping bullying in schools. Students have to wear blue clothes and in class they learn how to stop bullying. More than 150 Canadian schools now celebrate Blue Day, but Rob won’t stop until there’s a Blue Day in every school in Canada.

1How did Rob often feel at school before he was fifteen?

A.Relaxed.B.Unhappy.C.Excited.D.Tired.

2We can learn from this passage that Rob suffered from bullying since he was .

A.fourB.sevenC.elevenD.fifteen

3www. bullyingcanada. ca is a website where people can .

A.learn how to write poemsB.get blue clothes for free

C.get advice about bullying problemsD.practice both English and French

4What was the correct order in which these events happened?

a. Rob and his friend made a website. b. Rob was bullied at school.

c. Rob created “Blue Day”. d. Rob told his story in public.

A.c-b-a-dB.a-b-c-dC.b-a-d-cD.b-d-a-c

【答案】

1B

2A

3C

4D

【解析】

Rob Frenette在学校受到欺辱,长达十一年,他将他的事情登上了报纸和电视台,他空余时间帮助解决他人有关被欺辱的事情,与朋友一起建立了一个网站,能提供一些建议,还提议设立“蓝色日”。

1句意:Rob15岁之前经常在学校里的感觉如何?

A.放松的。B.不开心的。C.激动的。D.累的。原文第一段He was often lonely and scared.(他经常感到孤独和恐惧。)说明了他当时的感受,他是不高兴的,不开心的,故选B

2句意:我们可以从这篇文章中得知Rob自从他四岁就开始被欺负。

A.四;B.七;C.十一;D.十五。原文第一段Rob Frenette had problems with bullies (欺辱) at school for eleven years.(罗布·弗雷内特(Rob Frenette)在学校经历了11年被欺辱的问题。)和原文第一段When he was fifteen, however, he decided to do something about his problems.(然而,当他15岁时,他决定对自己的问题做些事情。)说明他从四岁起就被欺负,故选A

3句意:www. bullyingcanada. Ca是一个人们可以获得有关欺凌问题的建议的网站。

A.学习如何写诗;B.免费穿蓝色衣服;C.获得有关欺凌问题的建议;D.练习英语和法语。原文第二段Visitors to the website can find advice, stories and poems about bullying, in both English and French.(该网站的访问者可以用英语和法语找到有关欺凌的建议,故事和诗歌。)说明这个网站可供人们获得有关欺凌问题的建议,故选C

4句意:这些事件发生的正确顺序是什么?a. Rob和他的朋友建立了一个网站。b. Rob在学校被欺负。c. Rob创造了“蓝色日”。 d. Rob在公开场合讲了他的故事。

A. c-b-a-dB. a-b-c-dC. b-a-d-cD. b-d-a-c。原文第一段Rob Frenette had problems with bullies (欺辱) at school for eleven years.(罗布·弗雷内特(Rob Frenette)在学校经历了11年被欺辱的问题),说明Rob在学校被欺负是最早发生的事件;原文第一段He walked into a newspaper office and told them about the bullying.(他走进一家报社,向他们讲述了欺凌行为),这是十五岁时发生的事情,说明在公开场合讲他的故事是第二个事件;原文第二段With a friend Katie Neu, he made a website called www. bullyingcanada. ca. (他与朋友凯蒂·诺伊(Katie Neu)建立了一个名为www. bullyingcanada. ca.的网站)说明建立网站是第三个发生的事件;原文最后一段One of Rob’s ideas is “Blue Day”, a special day for stopping bullying in schools.(罗伯(Rob)的想法之一是“蓝色日”(Blue Day),这是一个特殊的日子,目的在于停止在学校的欺凌)说明“蓝色日”是最后发生的事件,正确次序为b-d-a-c,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Find your perfect trip. Book or buy today for big savings!

Beach Vacations

If you want a beach vacation, we can offer you a choice of some of the beautiful beaches in the world. Why not experience the soft white sand and the clear water of St. Vincent in the Caribbean? The beaches are perfect, the water is warm, and you can relax at your luxury(豪华)hotel.

Backpacking Trip

If you like to stay in youth hotels(青年旅社)or bed & breakfasts on a backpacking trip, we can plan your trip and book all your transportation and accommodations(食宿). With an Inter Rail card, you can travel cheaply by train everywhere in Europe. In America, you can travel by bus, by plane, or by train. We can help you nd the best way to save your money.

Active Vacations

If you want to be active when you are on vacation, then try an active vacation. This fantastic trip offers you a chance to go mountain bikinghiking(远足), and climbing in Lima, Peru. You can stay in a friendly guesthouse and eat fresh local food. You can also book trips into nearby towns to visit the sights and local markets.

City Tours

Interested in a tour of some great cities? Try our Europe Tour! It includes two nights in Rome, Venice, Lucerne, Paris, and London. You can travel by plane and by busand we make all the arrangements(安排) for you. You can stay in three-star hotelseat in fantastic restaurants, and visit all the top tourist sights and museums with an experienced guide.

1What can you do when you go on a beach vacation?

A.Experience the clear water.B.Book trips to visit local markets.

C.Travel by train everywhere in Europe.D.Visit museums with an experienced guide.

2You will probably take Backpacking Trip if you want to ________.

A.enjoy foodB.go shoppingC.stay at a luxury hotelD.spend less money on a trip

3Which trip can give you a chance to go mountain biking?

A.Beach Vacations.B.Active Vacations.C.City Tours.D.Backpacking Trip.

【题目】 To be honest, no matter how old we are, most of us love it when our parents do things for us. It makes our lives easier, and we have ______ to worry about.

Some parents are used to doing almost ______ for their children. ______ regard their older children (and sometimes even adults) ______ babies! It can be a very common problem in China. In big cities in China, most parents only have one child. Some parents care so much about the ______ of their children that they are afraid to let them go anywhere ______ do anything by themselves. As a result, their children ______ to learn social skills, and depend more on parents!

In fact, no children really ______ being looked after by their parents all the time. No parents will be happy if they know that. As a result of too much care, their children don't know about the world! Children need ______ own time to develop into adults and to learn ______ to deal with problems. Too much care spoils their fun when they are growing up. And when suddenly they can’t ______ on their parents, they will be in big trouble!

It is nice that parents ______ their care and attention to their children. It is nice that children know that their parents’ care ______ the result of love. And it will be nicer if children let their parents know how ______ love they really need, and how much love is ______ .

1A.manyB.fewC.lessD.least

2A.anythingB.somethingC.nothingD.everything

3A.WeB.TheyC.YouD.He

4A.asB.onC.withD.of

5A.gradesB.safetyC.futureD.health

6A.andB.butC.orD.so

7A.failB.forgetC.wantD.decide

8A.keepB.mindC.hateD.enjoy

9A.hisB.herC.theirsD.their

10A.whatB.whereC.howD.why

11A.argueB.goC.getD.depend

12A.getB.showC.payD.make

13A.isB.areC.wasD.were

14A.oldB.longC.muchD.many

15A.too muchB.too manyC.much tooD.so many

【题目】

1.People from north and south China have different habits. Do you know why?

The answer is in their genes (基因) according to USA Today. More people from north China have a Special gene. It helps them digest (消化) meat and fat. Few people in the south have this gene.The gene helps people live more easily in the north. There is more meat and fewer vegetables there.

2. Global warming is causing many problems. It is making insects (昆虫) eat more crops(庄稼), The Atlantic reported. Insects' body temperatures change with their environment. On warm days, their body temperature becomes higher than usual. So their metabolism(新陈代谢)becomes faster This means they need to eat more.They also breed (紧殖) more quickly on hot days.

3. Are babies carefree (无忧无虑) ? You might think so. But actually, 2-year- old babies care about what others think about them, according to a US study. Scientists used to think that this only happens in 4-year-old children. But a new study shows that the age is earlier. And 2-year-old children can change their behavior to get a more active response(反应)from others.

4. Mmm..chocolate smells So good. But do you know where chocolate comes from? Chocolate is made from cacao(可可豆). Scientists used to think cacao was first found in Central America and Mexico about 3,900 years ago. But a new study said it is not true, Scientists from Canada have found that people in Ecuador( 厄瓜多尔) grew cacao. They grew the plant over 5,000years ago.

1What's the topic of passage one?

A.Different genes, different habitsB.Hot and hungry insects.C.Where chocolate comes from.

2What can we conclude from passage two?

A.Insects' body temperatures always stay the same, never unchanged.

B.On hot days, insects' metabolism becomes more slowly that usual.

C.Global warming can make insects eat more and breed more quickly.

3Which of the following is true according to passage three?

A.No babies care about what others think about them.

B.Two-year-old babies care about what others think about them.

C.Only four-year-old babies care about what others think them.

4What does the fourth passage tell us?

A.Chocolate smells so good.

B.Cacao was first found about 3,900 years ago.

C.A new study shows when and where people grew cacao.

5What's the best title for all the four passages?

A.Babies Also Care.B.Unbelievable Facts.C.New Scientific Discoveries.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网