题目内容
【题目】 Tammy’s body was shaking! Today was her first trip to the dentist. She didn’t know what to expect.
What would happen? Would it hurt? Would she shout?
Mom said it wasn’t scary at all, but Tammy didn’t know. How bad would it be? The dentist would clean her teeth. Then he would take pictures of her teeth to see if they were rotten (腐烂的).
That didn’t sound too bad. She cleaned her teeth at home already. She liked to smile. She wanted clean teeth and didn’t want rotten teeth. Pictures and cleaning sounded OK with her.
At the office, many people were waiting. There was a fish tank (鱼缸) to look at and magazines to read. She chose a magazine and found it interesting. She didn’t have to wait long, though. Soon it was her turn.
The dentist was a kind, old man. He smiled and Tammy sat in a special chair. There were lots of lights and tools (工具). It didn’t make her comfortable when she opened her mouth. He looked really closely. He cleaned her teeth carefully and then took pictures of her teeth. Then she was done.
That was it? That wasn’t that scary. The dentist told her that she needed to come back again in six months.
“Sure. I will. I can come by myself!” Tammy smiled.
【1】From the three questions in Paragraph 1, we can know Tammy was _______.
A.boredB.worriedC.surprised
【2】What did Tammy do when she waited at the office?
A.She watched fish.B.She read a magazine.C.She talked with her mom.
【3】Tammy didn’t feel comfortable when she _______.
A.saw the toolsB.saw the chairC.opened her mouth
【4】As for the next meeting with the dentist, Tammy planned to come _______.
A.aloneB.the next monthC.the next week
【5】What’s the best title for the passage?
A.A long waitB.First trip to the dentistC.Tammy’s questions
【答案】
【1】B
【2】B
【3】C
【4】A
【5】B
【解析】
这是一篇记叙文,文章主要讲述塔米第一次去看牙医的经历。
【1】
推理判断题。根据第一段“Tammy’s body was shaking! Today was her first trip to the dentist. She didn’t know what to expect”塔米的身体在发抖可推断她去看牙医不知道会发生什么很担心。故选B。
【2】
细节理解题。根据第五段“She chose a magazine and found it interesting. She didn’t have to wait long”可知她等待的时候在读一本杂志。故选B。
【3】
细节理解题。根据第六段“It didn’t make her comfortable when she opened her mouth”可知她张开嘴的时候感觉不舒服。故选C。
【4】
细节理解题。根据最后一段“I can come by myself”可知下一次她会独自一个人来。故选A。
【5】
标题概括题。文章主要讲述塔米第一次去看牙医的经历,标题可概括为First trip to the dentist。故想B。
【题目】根据材料内容,选择正确答案。SUNDAY SPORTS SKILLS CLINIC
Are you a sports lover looking for skill development in the off-season?
Joy of the Game (JG) has been working for the past 10 years. Come and join JG to develop skills as you prepare for next season.
Classroom Information | |
Ages | Boys 8th—12th Grade |
Skills | All Skill Levels |
Days | Sunday (A 10-Day Program) |
Schedule(课程) | Morning Period (9:00 am-12:00 pm): Basketball, Volleyball, Floor Hockey |
Costs | Half Day: $50 a day |
(1)Joy of the Game (JG) has been working for ________.
A.less than ten months
B.less than ten years
C.more than ten months
D.more than ten years
(2)Who can join JG according to the information?
A.A girl in the 8th grade.
B.A girl who likes playing volleyball.
C.A boy in the 11th grade.
D.A boy who wants to improve baseball skills.
(3)Allan likes soccer very much, so he can choose the class ________.
A.any time on Sunday
B.from 1: 00 pm to 4: 00 pm
C.from 9: 00 am to 12: 00 pm
D.from 12:00 pm to 1: 00 pm
(4)Tom needs to pay ________ to join the Half Day class for a day.
A.$50
B.$90
C.$500
D.$900
(5)The passage is probably taken from a ________.
A.sports magazine
B.novel
C.storybook
D.science book
【题目】请阅读下面短文,根据短文内容,在下面的表格中填入与文章意思最符合的单词,每空一词.
Today we had a discussion about “If you have only one day left”.It seemed that different people had different ideas. Most students said they would stay at home and help their parents with housework. They wanted to show love to their parents. Some students wanted to do something different such as helping others. They said they should do something meaningful to the world. Only a few students said they would do nothing but just have a rest at home. They had too much to do every day. They needed a rest.
Although the class had different ideas. We all knew one point,that was to cherish(珍惜)our life. At last,the teacher summed up our discussions.
She said,“I'm glad you all want to use your limited(有限的) life to do something meaningful. But please remember:try to make the best of your time!”
根据短文内容完成表格。
Who | 【1】 to do | Why |
Most students | Stay at home and help their parents with housework. | To show love to their【2】 . |
Some students | Do different【3】 | To do something【4】to the world. |
Only a few students | Do nothing but just have a rest at home. | They had too much to do every day and 【5】 a rest. |