题目内容
根据短文内容,用as soon as, unless或so ... that填空。
1. I got home today, my good friend Mike called me. He said he was 2. busy these days 3. he had no time to visit me. Because of this he felt very sorry. On the phone Mike also said he would have a party this weekend. He knew 4. he invited me, I would not go to the party. But my mother asked me to look after my sister Rita. My mother isn’t home now. She went to work. 5. she comes home from work, I’ll tell her the news. 6. someone can take care of my sister, I won’t go to the party because she is 7. young 8. she can’t look after herself.
1.As soon as 2.so 3.that 4.unless 5.As soon as 6.Unless 7.so 8.that 【解析】短文大意:短文介绍了作者的好朋友迈克打电话给作者,在电话中迈克说他本周末要举行一个聚会,邀请作者去参加。但是作者的妈妈让作者照顾他的妹妹丽塔,除非有人能照顾妹妹,否则作者不会去参加晚会。 1.句意:今天...
练习册系列答案
相关题目