题目内容
【题目】还原阅读。
Treasure Island
Jim had a crazy idea. He went into Cunn's small boat and the sea carried him towards the pirate’s (海盗)ship. He wanted to cut down the rope in order not to let the pirates run away. ______ Because the small boat broke and he was caught on the pirate's ship.
There he found Israel Hands was weak and wounded. The other pirate was dead. _____ But when the ship was near the island. Hands wanted to kill Jim. After a very hard fighting with him, Hands was killed by Jim using his gun and fell into the sea.
_____ But he found that other pirates were there and he was caught again.
The pirates went to look for the treasure later that morning. ______They didn’t believe Silver and wanted to kill him and Jim. Just then, two pirates was shot by Jim’s friends from a hidden place. Three others ran away.
In the end. Doctor, Squire, Jim, Captain Smollett, Cunn, Cray and Silver went back to England with the treasure, leaving the three pirates on the island.
A. But they found nothing.
B. Hands taught Jim lo drive the ship to get back to the island.
C. Unluckily, Jim was in great danger.
D. Jim came back to the land from the big ship at last.
【1】______
【2】______
【3】______
【4】______
【5】Who were left on the island at last?
A.Jim and Squire.B.Silver and Gray.C.Captain Smollett and Doctor.D.Three pirates.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】D
【4】A
【5】D
【解析】
文章大意:吉姆上了昆恩的小船,大海把他带向海盗的船。不幸的是,吉姆处境十分危险。因为小船坏了,他被海盗的船抓住了。汉兹教吉姆开车回岛上。但是当船靠近小岛的时候。汉兹被吉姆用枪打死。吉姆终于从大船上回到陆地上。那天早晨晚些时候海盗们去寻找宝藏。但他们什么也没找到。他们不相信西尔弗,想杀了他和吉姆。就在这时,两名海盗被吉姆的朋友从一个隐蔽的地方射杀。最后,医生、乡绅、吉姆、斯莫列特船长、坎恩、克雷和西尔弗带着宝藏回到英国,把三个海盗留在岛上。
【1】根据上句“He wanted to cut down the rope in order not to lei the pirates run away.” 他想剪断绳子,以免海盗逃跑。和下句“Because the small boat broke and he was caught on the pirate's ship.” 因为小船坏了,他被海盗的船抓住了。可知,不幸的是,吉姆处于极大的危险之中。应填Unluckily, Jim was in great danger.故答案为C。
【2】根据上句“The other pirate was dead.” 另一个海盗死了。和下句“But when the ship was near the island.” 但是当船靠近小岛的时候。可知,汉兹教吉姆驾驶船回岛上。此空应填Hands taught Jim lo drive the ship to get back to the island.故选B。
【3】根据下句“But he found that other pirates were there and he was caught again.” 但他发现其他海盗也在那里,他又被抓住了。可知,吉姆终于从大船上回到陆地上。应填Jim came back to the land from the big ship at last.故答案为D。
【4】根据上句“The pirates went to look for the treasure later that morning.” 那天早晨晚些时候海盗们去寻找宝藏。和下句“They didn’t believe Silver and wanted to kill him and Jim.” 他们不相信西尔弗,想杀了他和吉姆。可知,但他们什么也没找到。应填But they found nothing.故答案为A。
【5】细节理解题。根据文中“In the end. Doctor, Squire, Jim, Captain Smollett, Cunn, Cray and Silver went back to England with the treasure, leaving the three pirates on the island.” 最后。医生、乡绅、吉姆、斯莫列特船长、坎恩、克雷和西尔弗带着宝藏回到英国,把三个海盗留在岛上。可知,最后一个被留在岛上的是三个海盗,故答案为D。