题目内容
4.Every school has notice boards.Let's see what is on the notice board of an American school.| Report Card Report card about your schoollife and work will be given to your parents.Look at the marking key for your school work. MARKING KEY[评分标准] Goes beyond gradelevelstandards 4 Meets grade level standards 3 Does not meet grade level standards,making progress 2 |
| Class Announcement[通知] Testing Dates: The math test is June 12-13. The science test is June 15. Parents Meeting: The next parents meeting is on Friday,June22at 7:00pm in the meeting hall. Homework: Please check the Homework Boardattheschoolhomepage to find your homework. |
| After-school Program ●The after-school programs will continue for the year 2012.The programs will be open from3:30t0 6:00pm every day. 4:30-6:00Activities ●3:30-4:30Homework & Reading Ifyouhaveanyquestions,feelfreetocalltheschoolat524-9752. |
51.From Class Announcement,parents can get information on the parents meeting.T
52.Report Card shows parents certain school rules.F
53.Suppose Tony doesn't do well at school but makes progress,he will get 2on the Report Card.T
54.Students do their homework and read books from 3:30to 6:00.F
55.According to School Policy,visitors have to call at 524-9752when entering the school.F.
分析 短文讲了每个学校都有布告栏,对美国学校的布告栏做了详细的介绍.
解答 答案:51.T 细节判断题.根据表格二句子Class Announcement[通知]:Testing Dates:Parents Meeting:Homework.可知从班级通知中,家长可以得到家长会上的信息.故答案为T.
52.F 细节判断题.根据表格一句子Report card about your schoollife and work will be given to your parents.MARKING KEY[评分标准]Goes beyond gradelevelstandards 4,Meets grade level standards 3,Does not meet grade level standards,making progress 2.关于你的学校生活的报告卡将给你的父母.评分标准,超越等级标准4,符合等级标准3,不符合等级标准,取得进展2.可知卡片让你的父母了解一些学校规则是错误的.故答案为F.
53.T 细节判断题.根据表格一句子Does not meet grade level standards,making progress 2.可知假如托尼没有在学校做得很好但取得进步,在成绩单上他将得到2.故答案为T.
54.F 细节判断题.根据表格三句子3:30-4:30Homework & Reading.可知学生从3:30到6点做作业和读书是错误的.故答案为F.
55.F 细节判断题.根据表格三句子If you have any questions,feel free to call the school at 524-9752.如果你有任何问题,随时打学校电话524-9752.可知根据学校政策,如果你有任何问题,随时打学校电话524-9752,而不是必须打电话.故答案为F.
点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.
| May: |
| Hill: |
| Sun: |
| Tang (teacher): |
| A.Sun and Hill. | B.May and Tang. |
| C.May and Sun. | D.Tang and Hill. |
A.like to learn history and politics by heart
B.have so many burdens in their school life
C.are clever enough to remember all the things
D.are not clever,so they need open-book exams
58.Some students can't finish their tests in time,Tang thinks that's becauseD.
A.the time for tests is too short for them
B.there are so many things to remember
C.they waste time learning the answers by heart
D.they don't understand the textbooks very well
59.Hill thinks that open-book exams mean"B".
A.students do not need to recite the textbooks any more
B.how much students really understand about textbooks
C.students will save time and they won't have headaches
D.students needn't learn so many things by heart any more
60.Which do you think is NOT true according to the text?A
A.You don't need to learn history and politics by heart at all.
B.The open-book exam means going deeply into the textbook.
C.It has two sides to have an open-book exam-good and bad.
D.You can take your textbook with you in an open-book exam.
-Of course.It's very interesting.( )
| A. | tell; with | B. | say; about | C. | tell; about |
- .It's a good way to go green.( )
| A. | Better not | B. | I can't agree more | ||
| C. | Never mind | D. | My pleasure |