题目内容
Wonderful Experiences in Australia
小题1:11-year-old Tony and his parents will visit Phillip Island Nature Park. They should pay_______.
小题2:The Balloon Flight starts in the_______.
小题3:When you_______, you can enjoy the wonderful sights of the heart of Sydney.
小题4:From the passage, we can learn that_______.
小题5:People who want to_______are most interested in this passage.
| Phillip Island Nature Park Adult:£79.00 Child:£67.00 Location(位置):Melbourne Have fun at Phillip Island Nature Park. You will spend half a day there. You can see many animals, such as koalas, kangaroos and penguins at the peak. | Balloon Flight Adult:£209.00 Child:£161.00 Location(位置):Melbourne Enjoy an early morning balloon flight over the beautiful city of Melbourne. After the flight you will enjoy a wonderful breakfast at the Hilton Hotel. |
| Amazing Sailing Adult:£168.00 Child:£126.00 Location(位置):Sydney Relax and enjoy the wonderful sights of the heart of Sydney as you sail across the sea in a large boat. | Restaurant Tour—Lunch Adult:£56.00 Child:£50.00 Location(位置):Melbourne Having lunch in Melbourne can be a wonderful experience, specially in old trams(有轨电车)that have become restaurants. |
| A.£79 | B.£146 | C.£158 | D.£225 |
| A.early morning | B.late morning | C.early afternoon | D.late afternoon |
| A.visit Phillip Island Nature Park |
| B.sail across the sea |
| C.take a balloon ride |
| D.have lunch in an old tram |
| A.people can see animals at the Hilton Hotel |
| B.food in the trams is not good |
| C.Melbourne is a beautiful city |
| D.there are no aquatic animals at Phillip Island Nature Park |
| A.travel in Australia |
| B.learn about the history of Australia |
| C.eat Eastern food |
| D.see forests |
小题1:D
小题2:A
小题3:B
小题4:C
小题5:A
试题分析:这篇短文主要介绍了四幅广类的海报。介绍了菲利普岛自然公园,气球飞行,等。
小题1:细节理解题。根据第一份海报的价格Adult:£79.00,Child:£67.00两个成人一个孩子,通过计算,故选D
小题2:细节理解题。根据第二个海报Enjoy an early morning balloon flight over the beautiful city of Melbourne.可知时间在大清早,故选A
小题3:细节理解题。根据第三个海报Relax and enjoy the wonderful sights of the heart of Sydney as you sail across the sea in a large boat.描述,故选B
小题4:细节理解题。根据Enjoy an early morning balloon flight over the beautiful city of Melbourne.可知墨尔本是个美丽的城市,,故选C。
小题5:推理判断题。根据Wonderful Experiences in Australia可知海报是关于澳大利亚的旅行,故选A。
练习册系列答案
相关题目