题目内容

Tom likes looking out ________ the playground _________ the classroom.

A. at; of B. of; at C. of; from D. at; from

D 【解析】 试题分析:句意:汤姆喜欢从教室里看操场。介词from表示从……;短语look out at...向外看……。根据句意,故选D。
练习册系列答案
相关题目

People may have many different hobbies during their life.When we are very young,we usually play with toys.When we get older,we may go out for a walk.Now,let’s look at these children’s hobbies.

Bob

I like collecting stamps very much.I began to collect stamps five years ago.Now I have more than 500 stamps.Some of my classmates have the same hobby as me.We sometimes trade(交换) stamps.Then we can all get what we want.

Jim

Fishing is my hobby.I often go fishing with Bill.He is my uncle’s son.We like to share fish with our friends.They are so glad to get our fish.We’re happy,too.

May

I’m interested in cycling (骑自行车).There is a cycling club in my school.Every Sunday I go cycling with the other members.Each time we have a great time.

Sue

I’m a quiet girl.My hobby is reading.I like reading all kinds of good books.Books are important to me,just like food.But on Saturday,I don’t read.I usually do my homework in the morning and visit my friends in the afternoon.

1.Who does Jim often go fishing with?

A. His father. B. His grandfather.

C. His uncle. D. His cousin.

2.How often does May go to the Cycling Club?

A. Once a day. B. Once a week.

C. Twice a week. D. Twice a month.

3.What does Sue do on Saturday afternoon?

A. She visits her friends.

B. She reads her favourite books.

C. She goes cycling with her friends.

D. She does her homework at home.

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Jim likes eating fish very much.

B. May has fun cycling every Sunday.

C. Sometimes Bob’s friends buy him some stamps.

D. Books are important for Sue and she reads every day.

5.What’s the best title of the passage?

A. Bob’s hobby B. Children’s hobbies

C. Hobbies D. The people’s hobbies

1.D 2.B 3.A 4.B 5.B 【解析】我们每个人都有不同的兴趣爱好,比如年轻的时候玩玩具,年轻的时候做运动等。这篇文章讲述了四个人的兴趣爱好。鲍勃喜欢集邮。吉姆喜欢钓鱼。梅喜欢骑自行车。而苏喜欢读 1.推理判断题。文中提到"I often go fishing with Bill.He is my uncle's son"我喜欢和Bill一起去钓鱼,B...

Dick lives in England. One day he says to his wife, "I'm going to fly to New York next week because I have some work to do there." "Where are you going to stay there?" his wife asks. "I don't know yet." Dick answers. "Please send me your address (地址) in a telegram (电报) when you get there," his wife says. "All right," Dick answers.

Then he flies to New York and finds a nice hotel in the center of the city. He puts his things in his room and then he sends his wife a telegram. He puts the address of his hotel in it.

In the evening he doesn't have any work, so he goes to a cinema. He comes out at nine o'clock and says, "Now I'm going back to my hotel and have a nice dinner."

He finds a taxi and the driver says, "Where do you want to go?" But Dick doesn't remember the name and address of his hotel.

"Which hotel are my things in?" he says, "And what am I going to do tonight?" But the taxi driver does not know. So Dick gets out and goes into a post office. There he sends his wife another telegram, and in it he writes, "Please send me my address to this post office."

1.Dick flies to New York because _______.

A. he goes there for a holiday

B. he has work there

C. he goes there for sightseeing (观光)

D. his home is there

2.Why does his wife want a telegram from him?

A. Because she wants to know his address.

B. Because she wants to go to New York, too.

C. Because she may send him another telegram.

D. Because she can't leave her husband by himself in New York.

3.Who will send Dick the name and address of his hotel?

A. The manager (经理) of his hotel

B. The police officer

C. The taxi driver

D. His wife

4.Which of the following is NOT true?

A. Dick stays at a nice hotel in the center of the city.

B. Dick doesn't work on the first night of his arrival.

C. Dick forgets to send his wife a telegram.

D. Dick wants to go back to his hotel in a taxi.

1.B 2.A 3.D 4.C 【解析】 试题分析:Dick要去纽约做一些工作,他的妻子让他到纽约后发电报告诉她Dick的地址,Dick来到纽约安顿下来之后,照做了。当天晚上,Dick没有工作,他去了电影院,出来的时候,忘记了自己的地址。于是他不得不发电报给他的妻子,让妻子告诉他他的地址在哪里。 1.B细节理解题。根据短文中 One day he says to...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网