题目内容

【题目】I’m Simon from America. I am twelve and I'm at Willis Junior High School(初中). This month we have two school activities. One is an English party. And the other is a school trip. I have a great time. What about next month?Oh, there are five activities. Here is a list.

Date Event

May 12 School Day

May 15-17 English speech contest (3:00 pm-4:30pm)

May 18 Basketball game (2:00 pm-3:30 pm)

May 19 Art Festival (9:00 am-5;00 pm)

May 24 Music party (6:00 pm-9:00 pm)

I'm in the school basketball club and I like singing.I'll play in the basketball game and I'll sing in the music party. I can’t wait(等不及) !

根据短文内容,回答问题。

1How old is Simon?

_________________________________________________

2How many school activities does Simon have in April?

_________________________________________________

3Does Simon have a basketball game in May?

_________________________________________________

4When is the Art Festival?

_________________________________________________

5Does the boy have a Music party at 9:30 am on May 24?

_________________________________________________

【答案】

1He’s twelve years old.

2He has two school activities in April.

3Yes,he does.

4It's on May 19.

5No,he doesn’t.

【解析】试题分析:12岁的美国男孩西蒙,在短文中介绍了本月(4月)和下个月(5月)自己学校的主要活动。4月有两个学校活动一个是英语晚会另一个是学校旅行。5月将有五个活动:校园日活动、英语演讲比赛、篮球比赛、艺术节和音乐晚会。西蒙喜欢唱歌,还加入了学校篮球俱乐部,他等不及了。

1题意:西蒙多大了?考查细节理解题。根据短文开头的句子I’m Simon from America. I am twelve.,可知他12岁了。故填He’s twelve years old.。

2题意:西蒙四月有多少次学校活动?考查文意理解题。根据句子This month we have two school activities.What about next month?,结合文中所列的活动单,日期都是5月份的,可知This month这个月就是四月。故填He has two school activities in April.。

3题意:西蒙五月有篮球比赛吗?考查细节理解和表格理解题。根据表格所列第3项,5182:00 pm-3:30 pm,有一个Basketball game,可知做肯定回答。故填Yes,he does.。

4题意:艺术节是什么时候?考查细节理解和表格理解题。根据表格所列第4项,5199:00 am-5;00 pm,有Art Festival,可知填It's on May 19.

5题意:这个男孩524日上午9点有音乐晚会吗?考查细节理解和表格理解题。根据表格所列第5项,5246:00 pm-9:00 pmMusic party,可知做否定回答,故填

No,he doesn’t.。

练习册系列答案
相关题目

【题目】B

Perhaps the most famous clothing brand name(装品牌名称)in the world is Levi’sLevi Strauss & Cois the producer of blue denim jeansHere’s how it happened

In the mid 1800s many people went to California to look for goldA young German named Levi Strauss traveled to San Francisco to help his brother on businessHe sold canvas(帆布)to the workers for tentsBut the workers said they needed pants morebecause their pants were easy to wear outInstead of selling his canvas for tent-makinghe turned it into pantsThese kinds of pants were very popular with workersHe was very happy and named the kind of pants“denims”And in 1853 he founded Levi Strauss Co

Twenty years later the company began using a design with pocketsDuring the workingStrauss developed the process for putting metal rivets(铆钉)in the eans for strength

On May 201873they received the USPatent No.139121 for the process and that date is now considered the official birthday of“blue jeans”

Today the company still has its factories in San FranciscoCaliforniaOver 11000 people work in them and bring in over $4 billion a year

1Levi Strauss went to San Francisco________

Ato look for gold

Bto sell canvas

Cto visit his brother

Dto help his brother on business

2The workers often complained________

Athe canvas was not good

Bthe work was too hard

Cthey couldn’t get enough food

Dtheir pants were not strong enough

3The underlined word“developed”may mean“________”in Chinese

A.研制

B.想象

C.了解

D.确定

4The blue denim jeans have about________years of history

A100

B130

C140

D200

5The passage mainly tells us________

Awho invented jeans

Bhow jeans were invented

Cwhen jeans were invented

Dwhy jeans are so popular

【题目】When you plan to go to a party, you may think about the gift for the party host or hostess. To make things__, try to find out the reason why he or she has the party __ you select the gift for the host or hostess. A party can be for many__like a birthday party or a housewarming party. When you know why, all you__to do is to get a gift that suits the party. Here is some advice for you

If you are going to a dinner party or a cocktail party,you can___ a box of chocolate or flowers to the host or hostess___sure you know the host's or hostess' favorite flowers.

If you know the hobbies and__of the host or hostess, you can select the gift according to them ____if your party host or hostess is a music lover, a music CD of his or her favorite singer can be the best way to thank him or her for the party.

For a lovely brunch or cocktail party, you should plan to send a thank-you note to the host or hostess. You can also give the host or hostess a ___to thank him or her the next day. Be sure to let him or her know that you __ good time.

If the party is large and formal and you don't know the host or hostess well,you shouldn't take a gift

1A. easy B. fun C. happy D. difficult

2A. before B. while C. when D. after

3A. ideas B. kinds C. reasons D. interests

4A. want B. have C. plan D. need

5A. bring B. take C. buy D. get

6A. Making B. To be C. Make D. Being

7A. ideas B. dislikes C. interests D. opinions

8A. For example B. As C. So D. However

9A. letter B. message C. call D. note

10A. have B. had C. are having D. has

【题目】In the UK, bus journeys are very common. Buses are often convenient(便利的)for the people who live or work in the city center. Passengers can avoid heavy traffic and not have to pay for the parking. However, taking the bus is just a necessary but boring part of life: they get on the bus, pay for it and sit or find a place to stand when it is crowded. Everyone seems sad and bored.

In Latin America, however, bus trips can be wonderful. For a start, films are showed on the buses between cities for passengers to have fun along the journeys. Local buses do not show films, but drivers usually turn on the radio and it can be great for passengers to listen to songs and get relaxed.

Even better than films and music are the sights and sounds on the buses. Local buses always go to parts of the town that passengers would not visit by themselves. There passengers can see shops that they have never heard about. And they can also see other cultures of the town from the windows of the buses.

Besides, passengers’ luggage(行李)is also interesting. It is common to see a happy dog’s head getting out of somebody’s bag or a lovely chicken“speaking cheerfully”under somebody’s arm. Once on a bus in Peru, a farmer even tied a sheep to the top of the bus. It was quite surprising.

In all, taking the bus in Latin America is really fun and unforgettable.

【1】According to the passage, in the UK, how to passengers probably feel on the buses?

They probably feel .

【2】In Latin America, how can people have fun on the buses between cities?

They can .

【3】In the writer’s opinion, what are even better than films and music on the buses?

Are.

【4】 Why does the writer think passengers’ luggage is interesting?

Because it’s common to see different kinds of on the buses.

【5】What does the passage mainly tell us?

It mainly tells us about in Latin America.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网