题目内容

【题目】– We __________ the National Forest Park next SundayWould you like to join us?

– Sure!

A.visitB.visitsC.will visitD.visited

【答案】C

【解析】

句意:——下星期天我们将参观国家森林公园。你想加入我们吗?——当然!

考查一般将来时。A. visit动词原形;B. visits第三人称单数;C. will visit一般将来时;D. visited过去式。根据句中的时间状语next Sunday下星期天,可知是一个将来的时间,所以句子时态用一般将来时,其结构为:will+动词原形,或be going to+动词原形;故答案选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Children’s lives have changed greatly over the last 50 years. But do they have a __________ childhood than you or I did?

I had a very happy childhood. I have four brothers and sisters, and my memories are all ___________ being with them. We __________ played board games on the living room floor, or spent days in the street with the other neighborhood children. We also __________ racing up and down on our bikes, or exploring the nearby forests. My parents hardly __________ in these memories.

These days, in the UK at least, the nature of childhood has __________ greatly. Firstly, families are __________ , and there are more and more only children. It is __________ for both parents to work outside the home. And there is the feeling that it is difficult to __________ a large family, or that (或者) __________ can possibly afford to have more than one child. As a result, today's boys and girls spend___________ of the time alone.

__________ big change is that children today spend a lot of their free time at home. This is because parents worry about real or imagined __________ outside home.

Finally, the kind of __________ children have and the way they play are quite different. We used to play many board games, __________ today's children spend a lot of their free time playing computer and video games.

Are you happy with the changes? If not , tell me your reason!

1A.shorterB.longerC.happierD.harder

2A.ofB.inC.onD.about

3A.oftenB.evenC.seldomD.already

4A.likedB.stoppedC.suggestedD.imagined

5A.hideB.appearC.smileD.speak

6A.improvedB.changedC.increasedD.happened

7A.smallerB.biggerC.poorerD.richer

8A.boringB.strangeC.outgoingD.common

9A.helpB.feedC.treatD.find

10A.everybodyB.anybodyC.nobodyD.somebody

11A.manyB.muchC.fewD.little

12A.OtherB.EveryC.AllD.Another

13A.storiesC.dangersD.friends

14A.toysB.toolsC.clothesD.books

15A.andB.butC.soD.because

【题目】 Crop Circle(麦田怪圈), first appeared in 1647 in England on the earth, has a lone history with 365 years.But t didn’t get much attention until the first modern crop circles appeared in Britain in 1972.From then on,more than 200 such crop circles appeared in the field all over the world, especially in South Africa.

Many scientists work really hard to find out how these amazing works came out. Unfortunately, until now, no one could tell clearly how these circles are formed.

In general,there are the following explanations:the first one is the earth’s magnetism(地磁), which is said that it is the magnetism form the earth that makes them. The second explanation is the effect of tornado(龙卷风). The third one thinks these circles are the predictions of some kind of disaster. Also, some people believe it’s a great work from the creature outside the earth.And the last one is that some think they are made by human beings as a trick.

In a word, people still cannot tell exactly how those circles appeared. As the time goes, I believe that one day we could find out the reason why they are formed.

1In which year was the article written?

It was written _____.

2When and where did the first modern crop circles appear?

They appeared _____.

3How many kinds of explanations are mentioned in the passage?

There are _____ explanations for Crop Circle in the passage.

4What’s the writer's opinion about the Crop Circle?

The writer thinks the reason why they are formed will _____ someday.

5What does the passage mainly talk about?

It tells us some information about _____.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网