题目内容

One morning in April, Jim Reed checked his e-mail. It was from a woman in Pittsburgh, Pennsylvania. He had talked to her on e-mail many times in the last ten days. All the other messages were fun and interesting to read. This message was different.

The message said, “Goodbye loved kowihn yu I amj leaving.”

Mr. Reed was frightened by the message. He tried to understand the words that were not spelled right. He quickly wrote a message to his new friend.

“What do you mean by the message you just sent to me?”

He waited but did not get an answer. He wrote back, “Please talk to me.”

Finally, she wrote, “I am fallllljg asleep what ti say gildgye ti ny friends.” Mr. Reed thought hard about this message. “Is she going to kill herself?” he thought.

“What is your phone number?” he typed. The woman sent a phone number. Mr. Reed called. At first the phone was busy. Then it just rang and rang. He called the police in Pittsburgh, and told them his story. Then he faxed them what his friend wrote.

The police and paramedics(医护人员) quickly went to the woman’s house. When she didn’t’ answer the doorbell, they broke in. They found her on the floor near the computer. She told them, “I took 60 pills.” The paramedics rushed her to the hospital.

“Mr. Reed did a great job of saving this woman,” the police captain said. “If he hadn’t succeeded at the e-message, she would be dead now.” The woman is fine now, and she thanks Mr. Reed for saving her life.

1.Mr. Reed talked with the woman ________.

A. by telephone B. on the Internet C. at his home D. in the office

2.The e-message he found was strange because _____.

A. it was fun to read B. it was not interesting like usual ones

C. the woman wrote nothing D. the woman wrote it ten days ago

3.As soon as Mr. Reed read the e-message, he _______.

A. wrote back to ask her about the meaning of the message

B. called the police for help

C. went to save the woman himself

D. felt frightened and turned off the computer

4.The woman wanted to _______.

A. say goodbye to Mr. Reed

B. sleep for a whole day

C. kill herself by taking pills

D. make fun of Mr. Reed

5.What’s the best title for the passage?

A. Woman Kills Herself

B. Man Saves E-mail Friend

C. A Strange Message

D. Two Good Friends

1.B 2.B 3.A 4.C 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述吉姆猜测他的网友要自杀,并报了警,最后救了这个女人一命。 1.细节理解题。根据He had talked to her on e-mail many times in the last ten days可知,他们在网上聊天,故选B。 2.推理判断题。根据 All the other ...
练习册系列答案
相关题目

阅读表达:阅读下列短文,根据短文内容回答下列各题。

Why are so many people so afraid to fail? Quite simply because no one tells us how to face the failure(失败). In fact, failure can become experience that means growth. We forget that failure is part of the human condition and that every person has the right to fail.

Most parents work hard to prevent failure or protect their children. One way is to lower standards. Nearly 60% of the parents choose this way. When a child finishes making a table, the mother describes it as “perfect” even though it doesn’t stand still. The other way is to blame (责怪) others. If John fails in science, his teacher is unfair or stupid.

There’s a problem with the two ways. It makes a child unprepared for the real life if they don’t meet enough failure. The young need to learn that no one can be best at everything, no one can win all the time. The young should be allowed to experience failure.

Failure never gives people pleasure. It hurts both grown-ups and children. But it can be really good to your life when you learn to use it.

(请同学们注意)Please answer the following questions with no more than 6 words.

1.What can failure become in fact? ____________________________________

2.How many ways do most parents choose to prevent failure and protect their children?

3.How do 60% of the parents prevent failure or protect their children?

4.What should young people be allowed to experience?

5.Who does failure hurt? ________________________________________________

1.Experience that means growth. 2.Two 3.They lower standards. / By lowering standards./To lower standards. 4.To experience failure. 5.Both grown-ups and children. 【解析】本篇文章难度适中,主要介绍每个人都会...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网