题目内容

American schools are different from those in China.In America, at the beginning of the term, students must choose their courses and teachers first.While in China, students usually have no chances to choose their courses and teachers.

Selecting(选择) is very important for students in America.So at the first term, don't select too many courses, or you'll feel very nervous and it may be bad for your study.Then you have to ask for some teaching plans.You should try to know something about subjects, time planning, marks and textbooks.At the same time, you must choose the teachers.The teaching methods between teachers are different.Knowing about them, you can choose the ones that suit you.

There is another thing after you select the course and the teacher.How to buy textbooks makes each student feel hard.The textbooks may cost you a lot of money in America.In order to save money, many students buy some used textbooks, and some students usually borrow textbooks from the school library.You must get enough ready before class.In class, discussing is very important.The teacher encourages students to ask questions or show their ideas.They don't usually ask you to sit well.Instead they allow you to sit or stand in any place.They don't give you much homework to do.You can learn some knowledge and do exercises by yourself.So in American schools, you must do almost all things yourself.

请阅读上面短文,根据短文内容,在下面的空白处填入与文章意思最符合的单词,并将答案写在答题卡相应的位置上。每空一词。

In America, students must choose their courses and teachers at the beginning of the term. It's very important for students. But at the first term, don't choose too many courses, or it will 1. your study. At the same time, you must chose teachers. Teachers usually teach 2., so you should choose the ones that suit you. After that, how to buy textbooks can make you feel hard because textbooks are3.. To save money, you can buy the used ones or borrow some from the library. In class, students are encouraged to ask questions or show their ideas. Teachers allow you to stay4. you like. And you won't have to do much 5.. In America schools, you must do all things yourself.

1.influence 2.differently 3.expensive 4.anywhere 5.homework 【解析】本文简单介绍了美国学生在学期初的选课事宜,讲了几点需要在选课过程中注意的事项。 1.句意:但是在第一学期,不要选择太多课程,否则会影响你的学习。原文“So at the first term, don't select too many...
练习册系列答案
相关题目

Teenage life — better now,or in the past? Does this situation sound familiar (熟悉)?

You are complaining (抱怨)to your parents about something. Maybe your computer isn't powerful enough to play the latest games.Or your friends’ bikes are better than yours. Then you hear...

When I was your age, there weren’t any computers or video games. And I didn’t get a bike until I was sixteen. And it was second-hand.1.

So, is it really true that life is better for teenagers now? It is certainly true that many teenagers have got more things nowadays. 2.So parents have got more money to spend on each child. And many things are cheaper than they were when our parents were children.

3.Forty years ago, no one could imagine a world with tiny computers and amazing smartphones. And now these things are necessary — we can’t imagine living without them!

However, technology often means we spend more time at home. And often it is just us, with our computer or television. Teenagers don’t do enough exercise. 4.And, although young people still get on well with their friends,some people think teenagers today don’t have

so many social activities as they did in the past.

What do you think? How is teenage life better these days?

A.And it was too big for me.

B.A typical family is smaller now.

C.I like my old days.

D.So they aren’t as healthy as they were in the past.

E.Technology is probably the greatest change in our life

1.A 2.B 3.E 4.D 【解析】试题本文通过四十年前生活和现在生活的对比,指出电脑和电子游戏等新技术在给生活带来最大变化的同时,也花费家庭大量金钱和时间,使得青少年忽视了体育锻炼而不像过去那样健康。而且,现在的青少年也没有和过去一样多的社会活动。最后的反问,表明了作者的观点。 1.根据And it was second-hand.,可知it指的是上文的bike...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网