题目内容

In the summer between my first year and second year in college, I was invited to be an instructor (辅导员)at a high school camp. On the first day, when we were dancing and playing games, I noticed a boy under the tree who was small and thin. His shyness made him appear weak. I walked towards him, introduced myself and invited him to join in the activities and meet some new people. He quietly replied, "No, I really don't want to do this." I could understand that he was in a new world but I knew it wouldn't be right to force him, either. Actually, the boy didn't need a close talk but a friend.

At lunch the next day, I was leading camp songs when 1 saw the boy under the tree sitting alone. I tried again with the same invitation, but he refused once again. That evening I was told the boy's name was Tommy. Then I asked the campers to pay special attention to the boy and spend time with him when they could.

The days went by and the time came when we had to leave. We held a big, warm party to celebrate the closing of the camp. All the campers shared their wonderful moments. To my surprise. 1 found the boy from under the tree dancing joyfully with two girls. I couldn't believe it was the same person.

In October of my second year, I received a phone call from Tommy's mother. She told me that Tommy was hit by a car and killed. I offered my deep sadness. The mother said: “'Tommy mentioned you so many times. I want you to know that he went back to school and made new friends with confidence. You made a difference for Tommy during his last months.”

At that moment, I realized how easy it was to give a bit of yourself every day. You may never know how much each gesture may mean to someone else. I hope that everyone can pay attention to their own “boy under the tree”.

1. Before the writer came to the high school summer camp,he was a (n) _______.

A. instructor B. camper C. student D. reporter

2. How many times did the writer invite the boy to join in the activities?

A. Once B. Twice C. Three times D. Many times

3.Which is the correct order about the story?

①The boy danced joyfully with two girls.

②The boy went back to school and made new friends.

③The boy refused to join in the activities.

④The boy's mother made a phone call to the writer.

A. ①②③④ B.②③①④

C.③①②④ D.④③②①

4.From Paragraph 4,we can infer (推断)that Tommy's mother was very_______to the writer.

A. thankful B. helpful C. faithful D. harmful

1.C 2.B 3.C 4.A 【解析】 试题分析:这篇短文讲述的是作者在一个夏令营的活动中做辅导员的时候,遇到了一个内向的男孩,他不参加任何活动。作者安排其他的孩子多关心这个男孩,在夏令营结束的时候,男孩的性格改变了,开始开朗起来,回到学校后也交了很多朋友。这件事情令作者印象深刻。 1.C细节理解题。根据短文的开头 In the summer between ...
练习册系列答案
相关题目

In 1995, Osceola McCarty gave a present of $150,000 to the University of Southern Mississippi. She wanted to help poor students. It was a very generous(大方的)thing to do. But her friends and neighbours were surprised. McCarty was a good woman. She went to church. She was always friendly and helpful. But everyone in her town knew that McCarty was not rich. (A)事实上她很穷。

How did a poor 87?year?old woman have so much money? Osceola McCarty was born in 1908 in Hattiesburg, Mississippi. (B)She__had__to__leave__school__when__she__was__eight__years__old__to__help__her__family. She took a job—washing clothes. She earned(挣) only a few dollars a day. Osceola washed the clothes by hand. Then she hung(悬挂)the clothes to dry. She did this for nearly 80 years.In the 1960s,she bought an automatic washer and dryer. But she gave it away. (C)She__did__not__think__it__got__the____clothes__clean__enough! At that time, many people started to buy their own washers and dryers. McCarty did not have much work, so she started to iron(熨) clothes instead.

McCarty never married(结婚) or had children. Her life was very simple. She went to work and to church. She read her Bible(《圣经》).She had a black?and?white television.But she did not watch it very much. It had only one channel.

McCarty saved money all her life and eventually had about $250,000. (D)When__she__was__86,a__lawyer(律师)helped__her__make__a__will(遗嘱). She left money to the church,her relatives, and the university. McCarty just wanted to help others. She did not think she was a special person. But then people found out about her present to the university. She received many honours (荣誉). She even flew in an airplane for the first time! Osceola McCarty died in 1999. (E)She__was__a__shy__and__ordinary__(普通的)woman__who__became__famous.

1.把(A)句翻译成英文:

_______________________________________________________________________

2.把(B)句翻译成汉语:

_______________________________________________________________________

3.把(C)句翻译成汉语:

_______________________________________________________________________

4.将(D)句变为简单句:

_______________________________________________________________________

5.将(E)句翻译成汉语:

_______________________________________________________________________

1.In fact, she was very poor. 2.当她八岁时,她不得不离开学校来帮助她的家庭。 3.她认为它不能使衣服足够干净。 4.At the age of 86, a lawyer helped her make a will. 5.她是一位腼腆而普通的妇女,但她却很出名。 【解析】本文讲述了一位名叫奥西奥拉麦卡蒂的普通妇女,自己虽然不富裕,但是她...

Do you know how to play a game called "Musical Chairs"? It is easy to play and most people enjoy it. All you need are some chairs, some people and some ways of making music. You may use a piano or any other musical instrument if someone can play it. You may use a tape recorder. You can even use a radio.

Put the chairs in a line. The chairs may be put in twos, back to back. A better way is to have the chairs in one row with each chair facing in the opposite direction to the chair next to it.

The game is easy. When the music starts, the players walk around the chairs. Everyone goes in the same direction, of course, they should walk in time to the music. If the music is fast they should walk quickly. If the music is slow, they should walk slowly.

The person playing music cannot see the people in the game. When the music stops, the players try to sit on the chairs. If a person cannot find a chair to sit on, he drops out. Then, before the music starts again, one chair must be taken away. When the music stops again, one more player will be out.

At last, there will be two players and one chair. The one who sits on the chair when the music stops is the winner.

1.If ten people are playing musical chairs, you must begin with _______.

A.ten chairs B.nine chairs

C.eleven chairs D.one chair

2.Which of the following is not suitable for playing musical chairs? _______.

A.A piano B.A radio

C.A telephone D.A tape recorder

3.The chairs should be put _______.

A.with the desks B.before the winner

C.in a line D.all over the room

4.When the music starts, the players must _______.

A.walk around the chairs B. run about the room

C.sit on the chairs D. jump around the chairs

5.Which of the following statements is NOT true?

A.The game “Musical Chairs” is not difficult to learn.

B.The game “Musical Chairs” needs some chairs, some people and some music.

C.The winner sits on the last chair when the music stops.

D.If the person plays music, he can see the people in the game.

1.B 2.C 3.C 4.A 5.D 【解析】 试题分析:本文是对一个叫作“音乐椅子”的游戏的介绍,主要介绍的是怎样做这个游戏及怎样算是淘汰或胜出。 1.B 推理判断题。题意:如果有十人个做音乐椅子游戏,开始你必须有多少椅子?A.ten chairs十把椅子;B.nine chairs九把椅子;C.eleven chairs十一把椅子;D.one cha...

My best friend Jenny and I got to the mall for shopping. She held up a white sweater and matching skirt.“Do you like this?” she asked.

“It’s great,’’I said. Jenny nodded and continued looking while I moved about. touching the beautiful clothes. “I’ll try this on.” Jenny walked towards the dressing room. After a while, she came out in the outfit(一套衣服). She looked beautiful.

I sighed. Part of me wanted to say how good she looked. but another part stopped the words coming out. Jenny was in such good shape that she’d look good in the outfit. Sometimes. I regretted choosing a best friend who was so pretty. God, why can’t I be the one with the rich parents and the great look? More and more, I was envious(妒忌的)of her.

“Well, Teresa, what do you think?” Jenny asked more than once. “Do you like it?’’

The outfit looked great on her, but I lied, “Not really. I think you need something with more colors.’’

“You think so?" Jenny said doubtfully.

“Just believe me. We’ll find something better, "I told her, pushing her back into the dressing room. “You just can’t buy the first thing you see.” I did my best to get Jenny out of the store, away from that outfit. As we left, Jenny gave the sweater one last look.

Just down the mall, we passed a yogurt place. ‘‘My treat, ’’Jenny said, pulling out her wallet.

I could never say no to chocolate, so we got some and sat down at a table. As Jenny talked without stopping about a million things, I thought about my feelings toward her. Those feelings weren’t kind.

Sitting there, Jenny was attractive(吸引人的)not just because of her good luck, but more because of her kindness. Treating me to chocolate was far from her only show of generosity. She also let me drive her car and borrow her clothes.

Finishing our chocolate, we headed for the next clothing store. ‘‘Look at that red sweater.’’ Jenny said as we passed the window. ‘‘It would be perfect for you. Soon maybe you’ll have enough by saving your babysitting money to buy something like that.”

A few minutes earlier, all I had heard was about saving my babysitting money. I had hated the fact that Jenny could ask her parents for anything, and they’d buy it for her. This time, though. I heard more. I heard the voice of someone who loved and cared me for who I was. I needed to express the same to her.

1.Teresa felt _________ when Jenny came out of the dressing room in the new outfit.

A. envious B. excited C. lonely D. comfortable

2.Teresa and Jenny __________ after they left the first clothing store.

A. headed for the next clothing store B. talked about the outfit Jenny wanted

C. had some chocolate at a yogurt place D. ended the friendship between them

3.Which of the following can be put in the blank?

A. Jenny lent me some money. B. Jenny asked for more chocolate.

C. I told Jenny my unkind feelings. D. I began to see Jenny in a new light.

4.We can infer(推断)that Teresa would ________ that day.

A. forget all about what had happened B. ask her parents for money to buy something

C. buy herself the red sweater in the next store D. push Jenny back to the first store for the outfit

1.A 2.C 3.D 4.D 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了特蕾莎一开始因为嫉妒自己的好朋友詹妮有钱买各种东西而欺骗詹妮,使詹妮没有选择适合自己的衣服,后来特蕾莎认识到詹妮是真正关心自己,于是她决定也要真诚对待对方。 1.A推理判断题。根据第三段描述Teresa的感受及第五段Teresa撒谎“Not really. I think you need s...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网