题目内容

【题目】

1The underlined expression “emotional__support” means caring for a child's ______

A.foodB.education

C.housesD.feelings

2The purpose of the material above is to help ______.

A.children with no homes

B.families with no children

C.schools with little money

D.teachers with little training

3We can read the material above probably from the ______ section of a newspaper.

A.fashionB.sports

C.advertisementD.business

【答案】

1D

2A

3C

【解析】

本文是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子们的布告,帮助那些没有家的孩子重新有个家庭。可以打492-9345,可以参与培训;拨打492-9396加入,文中还包括其他信息。

1词义猜测题。根据“for a child or a group…who need love and care.”可知谁需要爱,可推断出画线部分表示“情感支持”,故选D

2主旨大意题。根据材料中的“Nearly 14000 children in PA States have lost their homes.”和“…are needed to care for a homeless child in your family. 在宾夕法尼亚州大约一万四千个孩子无家可归.也许你的家庭能够给无家可归的、需要爱和关心的孩子们提供住所和情感支持。推断出是为了帮助无家可归的孩子。故选A

3推理判断题。阅读材料可知,这是一则呼吁人们帮助无家可归的孩子的布告,所以最有可能出现在报纸的广告部分。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Join us, become China Daily’s top blogger, increase your circle of friends and win the award and certificate.

Rules of the competition:

WHO are we looking for?

Foreigners with something to say about their experiences in China.

WHAT do you need to write?

All you need is a story, or an idea. There are no wrong answers: we want to hear about the cool story, boring story, lovely story, funny story even the sad story.

WHEN does the contest begin?

It will last from April to June. Simply hand in no less than two blogs each month to prepare for the final. You have the chance to win top awards and become China Daily’s star blogger.

WHERE will your work be shown?

Your work will appear on China’s most influential English-language Web. The China Daily Blog is the perfect place for your voice to be heard and shared with millions of readers.

HOW do you join the contest?

Step 1: Log on to blog.chinadaily.com.cn and create an account.

Step 2: After registration, send us your username, nationality and real name to blog@chinadaily.com.cn and you will join in the contest.

HOW do we choose the winners?

An online vote among registered readers.

Combining(结合) the votes and choices of our foreign experts, we will list our final winners.

1Who can take part in the contest?

A.Foreigners who want to know about ChinaB.Foreigners who know nothing about China

C.Foreigners who were born in ChinaD.Foreigners who have visited China.

2How long does the contest last?

A.3 monthsB.2 monthsC.4 monthsD.5 months

3How many blogs do you need to write to join in the contest?

A.OneB.At least 6 blogsC.At most 6D.As I like.

4Where will the works be shown?

A.On TVB.On the newspaperC.On the websiteD.On the magazine

5Who will decide the winner?

A.All the writers.B.The manager of China Daily

C.All the readersD.Registered readers and experts.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网