题目内容

Jim lives _____ a small village and the air there is very fresh.

A. on B. in C. under D. from

B 【解析】 试题句意:吉姆住在一个小村庄,空气很新鲜。A. on在……之上; B. in在……里面;C. under在……下面; D. from来自。在某一个村庄里应该用介词in,故选B。
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空, 必要时可加助动词或情态动词。

One day, Confucius (孔子) led his students to the State of Chu. When crossing through a large forest, they saw an old man1. (stand) under a tree, catching cicadas (蝉) with a bamboo stick. Confucius said, “You are very good at 2.(catch) cicadas. You must have some special skills.”

“That’s right!” the old man answered. “The cicada is a clever little insect. If they hear the noise of the leaves in the wind, they 3. (fly) away. Therefore, people who want to catch cicadas4.(train) their hands to hold a bamboo stick without shaking. If you can place three pellets (弹珠) on top of the bamboo stick without falling off, you might be able to catch cicadas; when five pellets5. (place) on top without falling off, catching cicadas is as easy as 6. (pick) a ball up from the ground.”

He then added, “But that is not enough. People must be good at hiding themselves. Right now, I7.(stand) under a tree like half of a tree stump ( 树 桩 ). Last of all, one must be attentive ( 专 心 的 ). When I am catching cicadas, I only see their wings. No matter what 8.(happen), nothing will disturb me.

Hearing this, Confucius 9.(turn) to his students and said, “No matter what you do, you can only succeed if you love what you’re doing and pay enough attention to it. This is what this old man 10.(teach) us.”

1.standing 2.catching 3.will fly 4.must train 5.are placed 6.picking 7.am standing 8.happens 9.turned 10.has taught 【解析】孔夫子带领学生周游楚国时,遇到了一位用竹竿捉蝉的老者,老者向他们传授了一些捉蝉的技能。然后孔夫子向他...

Can one paper bag change the world? Sarah Murphy tries to do something about it.

The seventh grader from Massachusetts, in the United States, decorates (装饰) lunch bags for the homeless. She wants to bring hope to those people. The decorated bags, together with a lunch, will be given to homeless people in the town of Beverly, through a charity (慈善) program.

To attract the help of more children. she reached out to a local library and made a program. They set up a coloring station in the library. Children may take a bag, draw and write a message of hope and leave it on the front desk. They can also take it home and return it after coloring.

Murphy bought 100 brown lunch bags and put them in the library. Children at the library had colored them. She would happily buy more.

Murphy first heard about the charity program from her friends. She has great interest in charity. She once donated money to charities and made gift bags for seniors at her school.

1.What is the passage mainly talk about?

A. Sarah Murphy tries to change the world with paper bags.

B. Murphy began a program to decorate the paper bags.

C. Sarah Murphy wants to do something for charity.

D. Sarah Murphy brought hope to the homeless people by decorating paper bags for them.

2.What dose the word “them” refer to?

A. Children. B. Bags. C. Homeless people. D. Libraries.

3.Surah Murphy set up a coloring station in the library to ______.

A. attract more children to give help B. attract more homeless people

C. color the paper bag D. give the bag to the homeless people

4.Which is right according to the passage?

A. The decorated bags will be given to all homeless people in Beverly.

B. Murphy has great interest in charity and this is the first thing she has done for charity.

C. Children can only color the bags in the library.

D. Murphy once made gift bags for the students at her school.

5.How many bags had been colored according to the passage?

A. 100. B. 150. C. 200. D. 300.

1.D 2.B 3.A 4.D 5.A 【解析】文章大意:文章主要介绍了Sarah Murphy非常愿意做慈善,Sarah Murphy为那些无家可归的人准备了装饰的纸袋,连同一顿午餐,她想去给他们带来希望。 1.主旨大意题。根据文中的句子The seventh grader from Massachusetts, in the United States, d...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网