题目内容

Woodland International Summer School
Our International Summer School has been designed to provide a complete British experience. Here pupils not only learn English but come face-to-face with history in some of Europe’s oldest cultural centres. They can also enjoy exciting activities.
About the 2013 Course
This course is designed for boys and girls from 10-16 years and provides a wonderful chance to experience life in a traditional British boarding(寄宿) school.
English Lessons
Our programme provides 24 hours of English teaching each week. Students study grammar, writing, speaking, listening, reading, and comprehension. They can practice their new skills while interviewing visitors and local people in the town of Woodland and villages around.
Excursions(远足) & Entertainment
Each week includes cultural and activity trips. In 2013 our excursion will be to:
12th July—Manchester
19th July—York
26th July—Edinburgh
2nd August—Liverpool
Dates & Price
No. of Course
Arrive
Leave
Course Fee
1
Sunday 8/7
Saturday 21/7
£1900
2
Sunday 8/7
Saturday 28/7
£2850
3
Sunday 8/7
Saturday 4/8
£3800
4
Sunday 15/7
Saturday 28/7
£1900
5
Sunday 15/7
Saturday 4/8
£2850
6
Sunday 22/7
Saturday 4/8
£1900
Contact Us
Woodland School, Cumbria, LA10 5HG, UK
TEL: (+44)1-539-622-613(overseas) or 01539622613 (UK)
EMAIL: enquiries@woodlandsummerschool. Org
小题1:The main purpose of the summer school is to help the students _____________.
A.get used to boarding school lifeB.improve their English skills
C.learn about the town of WoodlandD.develop their abilities to live
小题2:If you want to visit Liverpool during the 2013 Course, you can’t attend _________.
A.Course No. 3B.Course No. 4C.Course No. 5D.Course No. 6
小题3:This advertisement is used to attract children from 10-16 years ______________.
A.in BritainB.all over Europe
C.in WoodlandD.all over the world

小题1:B
小题2:B
小题3:D

试题分析:本题考察了一则国际暑期学校的招生广告。其中主要介绍了这所学校开设的课程,课程安排及收费信息等内容。
小题1:根据第一段Our International Summer School has been designed to provide a complete British experience. 及下文描述,可知这个暑期学校的主要目的是提高学生们的英语技能,故选B。
小题2:根据2nd August—Liverpool及4  Sunday 15/7 Saturday 28/7  £1900描述,可知选B。
小题3:根据Our International Summer School 描述,可知这是一个国际性的暑期学校,故选D,面向全世界的10到16岁的孩子们。考点:
点评:本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据。只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读。文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同。
练习册系列答案
相关题目
As we all know, the Internet has become part of teenagers(青少年)       . A new reporter on 3,375 students aged from 10 to 18 in seven Chinese cities found that 38 percent of them used the Internet very       .
Most of them get useful information and use the Internet to help in their studies, but some are not using it in a        way .Many are playing online games too much.       even visit websites (网站)they should not look at. A teacher from Yucai Middle School says that bad things can happen if young people       too much time on the Internet. She had a student who used to be (曾经)good at school.     then he started visiting unhealthy websites. He went mad(变得疯狂),cheated(欺骗)a girl and was taken away by the police.
In order to help young people use the Internet       a good way, a textbook on good Internet behavior(行为) has started to be used in some middle schools this term. The book uses real examples to       students about good ways of using the Internet. The book gives useful advice such as to read news or to find helpful     to study. Teachers and parents all think the book is very good.
The book will be a guide (向导) for teens to use the Internet. We believe it will keep students away from bad websites, and teach students       to be a good person in the online world.
小题1:
A.studyB.lifeC.foodD.work
小题2:
A.oftenB.neverC.seldomD.less
小题3:
A.badB.wellC.rightD.quick
小题4:
A.A littleB.LittleC.A fewD.Few
小题5:
A.costB.payC.takeD.spend
小题6:
A.AndB.What’s moreC.ButD.Or
小题7:
A.inB.atC.forD.with
小题8:
A.speakB.teachC.callD.warn
小题9:
A.picturesB.personsC.informationD.people
小题10:
A.whatB.whichC.howD.when


Web Search
Search billions of web pages
Google Chrome
A browser built for speed, simplicity and security
Mobile
Get Google products on your mobile phone
Maps for mobile
View maps, your location and get directions on your phone
Search for Mobile
Search Google wherever you are
YouTube
Watch, upload and share videos
Books
Search the full text of books
Image Search
Search for images on the web
News
Search thousands of news stories
Picasa
Find, edit and share your photos
Maps(for Computers)
View maps and directions
Panoramio
Explore and share photos of the world
Gmail
Fast, searchable email with less spam
Calendar
Organize your schedule and share events with friends
Talk
IM and call your friends through your computer
Translate
Instantly translate text, web pages, and files between over 50 languages
Blogger
Share your life online with a blog - it’s quick, easy and free
Groups
Create mailing lists and discussion groups
Orkut
Meet new people and stay in touch with friends
Specialized Search
Blog Search
Find blogs on your favorite topics
Scholar
Search scholarly paper
以上是Google网站的目录,满足了网民的不同需求。请根据需求选择最合适的图标。
小题1:John got lost on his way to the library.
A.B.C.D.
小题2: Xu Ying is now on a business tour in Germany. She finds it difficult to understand articles in Germany.
A.B.C.D.
小题3:Lisa is a photographer, and wants to show some of her best pictures with her friends in Italy.
A.B.C.D.
小题4:Sun Xin is poor at English speaking, and now wants to improve it by practicing it on line with native speakers.
A.B.C.D.
小题5: Kim is a busy girl. She often forgets something important. She really needs to put his plans in a schedule so as to remind her in time.
A.B.C.D.
阅读下面广告,根据其内容,选择最佳选项完成下列各题。
Welcome to San Francisco Zoo, Northern California’s largest zoo
You’ll enjoy seeing 250 different kinds of animals here

Mail Address: San Francisco Zoo, Zoo Road, San Francisco, CA 94132
Phone: Main Office: (415) 753-7080
The Main Office clerk is on duty from 5 a.m. to 9 p.m. (Monday — Friday)
Something to Remember:
◎Please Do Not Feed the Animals!
Our animals have proper food, and some animals are on strict diets for healthy reasons. It is very important that you shouldn’t feed them with the food or drinks in your hands. You can only feed the animals that are on the Family Farm in the Children’s Zoo.
◎Animals Do Not Like to Be Teased!
We ask you not to tease or shout at the animals. And please do not throw food or anything else to them.
◎ No Other Pets Are Allowed!
◎ Photography Is Welcome!
Question: Please report problems to zoo officers. They will     help you.
Price of Tickets: Adult: $50; Child: $25
小题1:The Main Office clerk is on duty __________.
A.at 5 a.m. on WednesdayB.at 10 a.m. on Saturday
C.at 8 p.m. on SundayD.at 10 p.m. on Friday
小题2:You should pay attention to __________ things if you go to San Francisco Zoo.
A.oneB.twoC.threeD.four
小题3:What does the underlined word “tease” mean in Chinese?
A.忽视B.殴打C.戏弄D.保护
小题4:Which of the following is NOT true according to the passage?
A.San Francisco Zoo is the largest zoo in Northern California.
B.If you want to feed the animals, you can go to the Family Farm.
C.If you meet some troubles or problems, you can tell them to zoo officers.
D.The phone number of the main office in San Francisco Zoo is (415) 763-7080.
小题5:Mr. Green brings his two sons and a daughter to the zoo. He has to pay __________.
A.$50B.$75C.$100D.$125

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网