题目内容

【题目】

Tourist Service Centre

It’s located at the western gate, just beside the ticket center. The center provides a series of services, such as guide service, free water supply, guide books, charging mobile phones, baby carriage, first-aid medicine, and simple health care. You can also buy some souvenirs like stamps, postcards and tiger toys.

Ticket Service Centre

It’s located at the eastern and western gates of the Pearl Spring Scenic Area. There are all kinds of tickets, such as tickets for the scenic area and tickets for amusement park.

Dinning Hall

Dingshan Pavilion Dining Hall, a large-scale dining centre, can receive 300 people for dining at the same time. It lies in the Scenic Area. Tourists can enjoy the beautiful scenery while eating. It’s open from 8 a.m. to 8 p.m. every day.

Transportation Guide

You can take No. 168 bus from Gulou Bus Stop and get off at Pearl Spring Bus Stop. The bus stop is just outside the Scenic Area. You can also drive here.

1According to the leaflet, visitors can ______ at Tourist Service Centre.

A.take a busB.buy a ticketC.get guide booksD.have snacks

2Dingshan Pavilion Dinning Hall ______.

A.is a large-scale dining centre

B.is located next to the Ticket Centre

C.is open to the public 16 hours a day

D.can receive 300 people for dinner in a day

3Visitors to the Scenic Area can ______.

A.only take a bus there

B.get water for free if they are thirsty

C.have one choice if they want to buy tickets

D.sell souvenirs, such as stamps and postcards

【答案】

1C

2A

3B

【解析】

文章大意:这篇短文主要介绍了珍珠泉风景区的四个服务设施:游客服务中心,售票中心,餐饮中心及交通服务指南。

1细节理解题。根据Tourist Service Centre中的信息The center provides a series of services, such as guide service, free water supply, guide books, charging mobile phones, baby carriage, first-aid medicine, and simple health care. 该中心提供一系列服务,如导游服务、免费供水、旅游指南、给手机充电、婴儿车、急救药品和简单的医疗保健。结合选项,A. take a bus乘公共汽车;B. buy a ticket买票;C. get guide books旅游指南;D. have snacks吃零食。可知C选项符合题意,故答案选C

2细节理解题。根据Dinning Hall中的信息Dingshan Pavilion Dining Hall, a large-scale dining centre,可知,顶山阁餐厅是一个大型的餐饮中心,故答案选A

3细节理解题。根据Tourist Service Centre中提供的服务The center provides a series of services, such as guide service, free water supply, guide books, charging mobile phones, baby carriage, first-aid medicine, and simple health care. 该中心提供一系列服务,如导游服务、免费供水、旅游指南、给手机充电、婴儿车、急救药品和简单的医疗保健。可知如果游客感到口渴,可以到景区免费取水,故答案选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网