题目内容

You have kept me for you for a long time.

A. waiting B. from waiting C. to wait

A 【解析】句意:你已经让我等你很长时间了。keep sb doing sth让某人一直做某事, keep sb from doing sth阻止某人做某事,根据for a long time可知此处表示一直让我们等,故选A。
练习册系列答案
相关题目

For one group of children aged between ten and fifteen, Saturdays are spent_ learning the art of serious cooking. Their weekly lessons in small classes are so popular that there is a waiting list of 30 children who want to do the course. Parents pay $280 for the course where their children can have fun and learn how to make good food.

Class member Bill, aged ten, says, "I love my mum's cooking and now I can do it better than her. The teachers make us laugh, especially when we sit down with them to share the food we've made."

Flora is twelve, and she's having problems preparing onions. "I love cooking. I did a meal for ten friends which they really enjoyed. Then my mum suggested I take up a hobby, instead of doing nothing at weekends. I was happy staying at home, so I wasn't too active at first. I'm really glad I decided to come, though."

Their teacher, Philippe, says, "It's great fun. Children pay attention and remember things better than adults, although the kitchen isn't always tidy when they're cooking! As adults, we're always learning more about food. If parents interest their children in cooking while they are young, they'll have enough skill to make food for themselves when they leave home."

1.In this article the writer is trying to .

A. warn parents not to expect too much from their children

B. advertise schools to teach children how to cook

C. describe how some children spend their spare time

D. explain why parents want to learn more about cooking

2.A reader can find out from this article.

A. which dishes students prefer to cook B. why cooking classes are so successful

C. what parents do during the course D. when the next classes begin

3.Why did Flora join the course?

A. Her friends asked her to improve cooking. B. She wanted to learn to cook a big meal.

C. She felt bored at home at weekends. D. Her mother wanted her to develop an interest.

4.What does Philippe say about his young students?

A. They will be confident about cooking in the future.

B. They have a good memory but don't always listen.

C. They keep the kitchen cleaner than adults do.

D. They teach their parents what they have learnt in class.

5.What would one of Philippe's students say to a friend?

A.

B.

C.

D.

1.C 2.B 3.D 4.A 5.D 【解析】试题分析:在这篇短文中,作者以学习烹饪为例,对孩子们怎样度过周末时光进行了描述,从中可以看出菲利普老师对孩子们的烹饪很有信心。 1.题意:在本文中作者试图 。考查文意理解题。A. warn parents not to expect too much from their children警告家长不要对孩子期望过高...

A nice day out for the whole family! Come and see our beautiful birds, huge mammals(哺乳类), lovely marsupials(有袋类)and reptiles(爬行类)…in our zoo!

Scientist will give wonderful lessons about animals every Tuesday! Don’t miss it.

Come and visit Australia Zoo!

Area A

Koalas live in the trees and like eating grass and leaves. Their lifespan(寿命)is about 14 years. You can learn about their habits and why they sleep for nearly 20 hours a day.

Showtime: 1:30 pm-3:30 pm except Friday.

Kangaroos can jump at a speed of 13-15 miles per hour. They can live for at most 22 years.

Showtime:3:30pm-5:30pm except Friday.

Area B

Crocodiles have the strongest bite(咬)of all animals in the world. Their lifespan is 45-100 years. The crocodiles here are 76 years old!

Show time: 10:00am-11:00 am except weekends

Tortoises can live for more than 100 years! They can grow to about 1 meter tall.

Showtime: 9:00am except weekends.

Area C

Tigers are the largest of the Big Cats weighing up to 300kg! Watch our tigers swimming in the water.

Showtime: 11:00am-11:30am except Friday.

Camels’ humps(驼峰)actually stores fat, not water!

Showtime: 12:30pm-1:20pm except Friday

Area D

Parrots here have four toes on each foot—two facing the front and two facing the back.

Showtime: 9:00am-5:30pm except weekends.

Ticket Prices

Adult: $55 Child: $45 Family (2 adults +2 children): $172

1.Where can visitors see kangaroos and tortoises?

A. Area A and Area B. B. Area A and Area C C. Area B and Area C. D. Area C and Area D.

2.Visitors can have lessons about animals on _______.

A. Sunday B. Tuesday C. Thursday D. Friday

3.Which of the following animals can visitors see on Saturdays?

A. Crocodiles B. Parrots C. Tortoises D. Koalas

4.On Sundays, which is the best order for visitors to see as many animals as possible?

A. tigers-camels-koalas-kangaroos B. Tigers-koalas-camels-kangaroos

C. tigers-koalas-kangaroos-camels D. Tigers-kangaroos-koalas-camels

5.If Mille and her parents visit the zoo, how much should they pay?

A. $127. B. $145. C. $155. D. $172.

1.A 2.B 3.D 4.A 5.C 【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了“澳大利亚动物园”的海报广告,其中主要介绍了四个展区的主要动物特色及展出时间。 1. 2. 3. 4. 5.

Oct.16 is World Food Day. The UN started the day in 1979. It’s used to remind people not to waste food and fight hunger.

A big number of people in the world still don’t have enough food to eat. Food shortage(匮乏)is a big problem worldwide. Right now, there are more than 1,000 million hungry people in the world according to the UN. Many children go to sleep hungry, and 15 million of them die of hunger each year.

There are several reasons why there are food shortages. First, there have been more droughts(干旱)and floods recently. Also, a growing population makes feeding everyone more difficult.

Another big reason is food waste. Most people don’t realize how much food they throw away every day. Sometimes we cook too much, or we don’t use it before it goes bad. The average(平均的)person throws away 50 kg of food every year. According to the UN, more than one third of all food produced worldwide goes to waste each year.

That is over1, 300, 000 million kilograms of food being wasted. The amount of food wasted in Europe can feed 200 million people, and the food wasted in Latin America can feed 300 million a year.

So think twice next time you want to throw away food. By cutting down on food waste, we could help put food on the empty plates of some hungry children. Only order as much food as you can eat in a restaurant. If you can’t eat all you order, take the rest home. Don’t be too picky about food so that you don’t leave any on your plate. Some food may not taste great, but your body needs it. Keep an eye on what food you have at home. Don’t buy too much. Don’t cook too much.

When you throw away food, you are not just wasting the food itself. Resources(资源)are also wasted while growing, transporting and cooking the food. These things all take energy, time and water.

Title: 1. on World Food Day

The UN’s 2. to start this day

To remind people not to waste food and fight hunger

Facts of food shortage

Over 1,000 million people are hungry for food.

15 million children die of hunger each year.

Reasons for food shortage

◆more droughts and floods now

◆a growing population

◆food waste worldwide

3. of it each year

※The average person throws away 50kg of food.

※Over 1,300,000,000,000kg of food is wasted.

※The food wasted in Europe can feed 200,000,000people, and the food wasted in Latin America can feed 300,000,000 people.

Ways to stop food waste

Only order as much as you can eat at a restaurant.

Take the rest of food home if you can’t eat all you’ve ordered.

Don’t be too picky about food.

Be sure not to 4. more food at home than you need.

5. included

◆energy ◆time ◆water

1.Introduction/Background 2.purpose 3.the amount/number 4.keep or cook 5.wasted resources 【解析】本文主要介绍了全球食物短缺的影响和原因,以及作者提出的解决这个问题的方法。 1.introduction 根据Oct. 16 is World Food Day. The...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网