题目内容

完成句子。

1.当你了解李海的时候,你就会发现他是个好男孩。

When you ________ ________ ________ Li Hal,you will find him a good boy.

2.站在那儿的男孩子是谁?

Who is that boy standing____________ ________________?

3.认真听我说,否则你们会迷路的:

___________ _______________me carefully,or you will get lost.

1.gettoknow 2.over there 3.Listen to 【解析】 1.当你了解李海的时候,你就会发现他是个好男孩。get to know 知道,了解;故填 (1). get (2). to (3). know 2.站在那儿的男孩子是谁? over there那边;故填(1). over (2). there 3.认真听我说,否则你们会迷路的。l...
练习册系列答案
相关题目

From 2016, Children in Finland would not be taught cursive handwriting. Instead of learning this skill, schools would be given the choice to teach keyboard typing in its place. The change shows typing skills are now more related than handwriting, but experts say the move could do harm to a child’s brain development.

“Most people would agree that everyone should at least be able to pick up a pen or a pencil and write a message that others can read,”said Misty Adoniou, a lecturer.“But beyond legibility(易读性), does it matter how you form your letters when you handwrite?”

She continued there was research connecting fluent(流畅的) handwriting with better written articles,“but the key isn’t the quality, form or style of the handwriting, but rather the automaticity(自动性) of the handwriting.”

Reports have also found that by the age of eight, children can already type faster than they can handwrite. But, as Misty Adoniou agreed, handwriting can play an important part in brain development.“Research shows that learning to write in cursive further improves students’ motor and visual(视觉的) skills, eye-to-handco ordination, hand and finger skills, and brain development. The physical act of handwriting also helps the memory of information and the flow(流动)of ideas.”

For example, in a recent study, researchers did brain scans on five-year-olds before and after receiving different letter-learning tasks. In children who practiced writing letters by hand, the neural(神经的) activity was more improved and“aduit-like”than in those who had simply looked at letters. “Technology can encourage and support plenty of child development and educational objectives, such as physical and health、”explained Dr.Leves, “And there is a body of research supporting the idea that children learn best when they’re having fun.”

But as Ms Adoniou concluded:“With so many things to do in a school day, it is hard to see why handwriting lessons continue. No matter how standardized we try to make handwriting, we all end up with our own style. Perhaps we’d do just all well to let children find their own style.”

1.Ms Adoniou probably agrees that you will write articles better when _____.

A. you care less about your handwriting

B. you have a special style of handwriting

C. you improve the quality of handwriting

D. you have different forms of handwriting

2.According to Ms Adoniou, cursive handwriting _____.

A. improves children’s eyesight

B. makes children’s hands strong

C. makes children have fewer ideas

D. helps children’s brains develop better

3.What is the passage mainly about _____?

A. How to teach keyboard typing.

B. The reasons why students drop pens.

C. Some opinions on cursive handwriting.

D. How to improve your own writing style.

1.A 2.D 3.C 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文。芬兰决定将在2016年秋季取消强制的手写课,并开设一些有用的打字课程帮助学生更高效的打字。文学家阿多尼斯女士认为:在写文章时若能较少的关注书法,孩子们可能会写出更好的文章;同时强调手写课可能促进孩子们的大脑发育。 1.细节理解题。题干意为:阿多尼斯女士可能同意当你的时候,你可能会写出更好的文章。根据第三段第一句“...

California

Hollywood

You can stand in the footprints of Johnny Depp at Grauman’s Chinese Theatre and then meet his model(蜡像), along with Hugh Jackman, Lance Armstrong, and Brad and Angelina, all at Madame Tussauds.

Santa Cruz

Go to the Santa Cruz Surfing Museum, which is in a lighthouse, and see surfboards including one eaten by a shark. Next stop, the Santa Cruz Beach Boardwalk for a ride on the Giant Dipper roller coaster.

Venice Beach

This is where skateboarding started, so you must visit the famous skate park right on the beach. Also watch the bodybuilders at Muscle Beach Gym, which is where Arnold Schwarzenegger started his career.

Los Angeles

Have you ever wanted to record yourself? Now you can visit the fantastic Grammy Museum. You can also learn how to dance like Michael Jackson, and find out about the connection among different music styles.

1.If you want to stand in the footprints of Johnny Depp, where can you go?

A. Los Angeles. B. Hollywood. C. Venice Beach. D. Santa Cruz.

2.People must visit the skate park on Venice Beach because ______.

A. skateboarding was started there

B. many famous people go there

C. they can learn how to dance there

D. there are roller coasters to ride on

3.The passage is probably a(n)_______.

A. bedtime story B. letter from an old friend

C. school notice D. introduction for tourists

1.B 2.A 3.D 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文,主要介绍加利福尼亚的四个旅游景点。 1.细节理解题。题干意为:如果你想站在Johnny Depp的脚下,你可以要去哪里?根据第一个表格中“You can stand in the footprints of Johnny Depp...”可知,如果你想站在Johnny Depp的脚下,你可以要去Hollywood...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网