题目内容

【题目】—Could you tell me more about the movie Frozen II __________ you have watched it.

—No problem. But you’d better watch it in person __________ I can’t express its beauty.

A.since; soB.unless; asC.since; as

【答案】C

【解析】

句意:——既然你看过了《冰雪奇缘2》,你能和我说说更多关于它的信息么?——没问题。不过你最好自己去看它,因为我无法表达它的美。

考查从属连词。A. since; so既然,所以;B. unless; as除非,因为;C. since; as既然,因为。根据句意,可知两空都表示原因,都需要引导原因状语从句的连词,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

Have you ever seen the Disney movie The Jungle Book(《奇幻森林》)It's actually adapted(改编)from a book.

The Jungle Book is a collection of stories by the English writer Rudyard Kipling. The stories were first published in magazines in 18931894. Kipling was born in India and spent the first six years of his childhood there. After about ten years in England,he went back to India and worked there for about six and a half years. These stories were written when Kipling lived in Vermont of the US. It is said that the collection of stories was written for his daughter Josephine,who died in 1899 at the age of six.

The stories in the book are fables(寓言),using animal characters to give meaningful lessons. The poem The Law of the Jungle,for example,lays down rules for the safety of individuals(个人),families,and communities. Kipling put in nearly everything he knew or “heard or dreamed about the Indian jungle”.The best-known of them are the three stories about the adventure of Mowgli,an abandoned(遗弃的)human being who is raised by wolves in the Indian jungle. His amazing adventure of looking for other human beings and finding himself not only moves millions of the young,but also lots of adults.

From the book we can learn a lot. When we are in danger,how can we face the fear deep inside our minds? How can we get along well with our parents,friends and people around us? You can find all the answers in the book,believe it or not.

1The Jungle Book is the name of not only a book but also ________.

A.a playB.a filmC.a poemD.a game

2According to the passageKipling wrote the stories in ________.

A.EnglandB.IndiaC.AmericaD.China

3From the passage we can learn that ________.

A.Kipling wrote the fables for his granddaughter

B.there are many animal characters in the book

C.Mowgli is Kipling's grandson

D.only young people are moved by the stories

4According to the last paragraphchildren will probably be ________ after reading The Jungle Book.

A.stronger and smarterB.healthier and kinder

C.politer and prouderD.braver and wiser

【题目】Volunteering in the Classroom

Discover great ideas on how to give your time, no matter how much you can spare.

Research shows that teachers who have classroom support do their job better. And parents who participate (参与) in the classroom can do better in supporting their children's schoolwork. So even if your time is l______, doing some school volunteer work can make all the difference in your family's school success.

Get Started

Call or write to your child's teacher to ask how you can help. There are many ways you can get involved. Most teachers will have ideas, i______ reading to the class, setting up arts and crafts projects, helping to run a Book Fair, filing and making copies, etc.

Know y_______

What are your interests, abilities, and skills? Do you prefer working independently or following a set path? How do you really feel about a r______ full of children? Would you rather work at home? What's your schedule? You might not like every task, so discuss your preferences and talents with the teacher.

Best Behavior

If you're going to be in the classroom with students, let your child's teacher take charge of it. Wait until you've been introduced to the class. Respect the fact that the classroom is the teacher's domain (领地). T_______ will help you communicate and build a good relationship with the teacher.

The Red Tape

Volunteer rules are v______ in different schools and areas. You may be able to just show up at the scheduled time. Additionally, some schools don't allow parents to volunteer in their own children's classroom. Talk with your child's teacher or school office for information.

What to Do

Both working and stay-at-home parents have advantages. Working parents can invite kids to their offices for a career day. Discuss ideas with your child's teacher to find the best s______ you can offer.

1l______

2i______

3v______

4r______

5T______

6v______

7s______

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网