题目内容

【题目】根据家谱图,选择正确的选项。

【1】What’s Peter’s family name ?

A.Barry. B.Smith. C.Mary. D.Frank.

【2】Rick is Peter’s _______.

A.father B.brother C.uncle D.cousin

【3】 Maria is Frank’s _______.

A.sister B.mother C.cousin D.aunt

【4】 Peter has______ cousins.

A.one B.two C.three D.four

【5】 Peter’s sister is______ .

A.Alice B.Dale C.Grace D.Cindy

【答案】

【1】B

【2】C

【3】A

【4】B

【5】A

【解析】

试题分析:这是一张家谱图。共12名家庭成员。

【1】B细节理解题。从家谱图的最上面可以看出这是姓史密斯的一家。故答案为B。

【2】C细节理解题。从家谱图可以看出,Peter是Frank的儿子,Frank与Rick是兄弟关系。故Rick是Peter的叔叔。答案为C。

【3】A细节理解题。从家谱图可以看出,Frank与Maria是兄妹关系,答案为A。

【4】B细节理解题。从家谱图可以看出,Peter有一个堂兄/弟Dale;还有一个表姐/妹Grace。故答案为B。

【5】A细节理解题。从家谱图可以看出,Peter的妹妹是Alice,答案为A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】French and American doctors have done an operation (手术) together in which the doctors were outside the operating room. This kind of operation is known as robotic operation.

Doctor Marescaux did the operation in an office in New York City last month, while a sixty-eight-year-old woman patient was in a hospital in Strasbourg, France.

A doctor in Strasbourg got the patient ready. He placed medical tools and a small video camera in her stomach area. Doctor Marescaux in New York watched the patient on a video screen. Then he used the computer to send messages to the robot machine.

The robot moved the tools that cut the woman’s gallbladder (胆囊) away. The woman got well soon after the operation and left the hospital two days later.

Experts say the main problem with such a robotic operation is based on high-speed telecommunications (通讯系统) between the doctor and the robot. Technology must be able to send a doctor’s order to a robot to move the tool quickly.

Experts also say a successful robotic operation will improve an operation. For example, the robot can make such smaller movements than a person can. A robot machine can turn tools in ways that a doctor’s hand cannot.

Doctors say such a robotic operation will make safer and better operations in the future. They say it will improve doctor training. It will also mean that doctors could do an operation on people in dangerous places far away. And it could mean that people could have operations done by top doctors without having to travel to the city where the doctors work.

【1】The underlined phrase robotic operation” means ________.

A. a special kind of robot invented by doctors.

B.something done to mend a robot.

C.an operation done by French and American doctors.

D.an operation done far away with the help of a robot.

【2】We use the robot in the operation because _________.

A. it can send messages in a high speed.

B.even a top doctor can’t do the operation himself.

C.it can make the operation safer and better.

D.operations can be done without doctors.

【3】If we want to use the robot in the operation, we must solve the problem of ________.

A.top doctors

B. smaller movement

C. doctor training

D. high-speed telecommunications

【4】Which of the following is NOT right?

A.Robotic operation has been used in the USA.

B.Robotic operation is good for doctor training.

C.Experts speak highly of robotic operation.

D.The robot is used to watch the patient clearly.

【5】What’s the best title for this passage?

A.An Operation

B. Robotic Operation

C. How to do a Robotic Operation

D. The problems of a Robotic Operation

【题目】 “USA? England? Australia? Which country is better to study in?” As China opens its door, many Chinese students want to learn about the world. It’s true that studying abroad(国外的) can help students develop themselves. Students’ language skills will be improved and it may be easier for them to find a job.

But there are problems that should be considered(考虑). Language is the first. Students must use a lot of time to learn another language and to get used to a different culture.

Students must also learn to live without parents’ care and deal with all kinds of things. When they have to take care of themselves, it is hard for the students to study well.

Finally, studying abroad brings a heavy burden (负担)to the family. For most Chinese parents, the cost of studying abroad is very high. But is it worth(值得)it?

We know that there are many famous people who succeed in great things through their hard work in China. Liu Xiang is a good example.

任务型阅读:根据短文内容,填写下列表格。

1. Studying abroad can help students develop themselves.

It can help improve their 【1】 skills.

It may be easy to find a 2 .

2. Problems that should be considered before studying abroad.

Students should spend much time 3 another language and getting used to a different 4 .

Students have to learn to 5 themselves.

The cost of studying abroad is very 6 so that it brings a heavy burden to the family.

3. Is studying abroad the right choice?

Different people have different ideas. In fact, whether they succeed or not depends on their hard work.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网