题目内容

阅读下面材料,左栏是五个人的购物需求,右栏是七家商店的介绍,请为每个人选择最合适的一家商店。

11.1.Kyle and his girl friend are going to travel in China.They are looking for an online shop where they can buy some clothes of Chinese styles.His girlfriend is crazy about Qipao.

12.2.Lucy has just bought a new house.She wants to paint it with some environment-friendly products.She doesn’t care about the price as long as the products are good.

13.3.Jacky became an uncle last week as his sister gave birth to a baby girl.And he wants to find perfect gifts for both the mother and the baby.

14.4.Lucy has just graduated from college.Most of her clothes are sports ones.She plans to buy some blouses for all kinds of job interviews.

15.5.Mr.Brown’s daughter will attend her first dancing party next week.And Mr.Brown wants to buy her a pair of dancing shoes as a special gift.

A.Super Clothes Online is a place where you can find many nice and interesting shoes at proper prices.You can also get some special shoes for dancing shows or dancing parties here.

B.Lovely Women offers young women modern fashionable blouses to meet modern working women’s needs,at very good prices.Our store provides clothes fit for times like business meetings.

C.Beauty Online Shop offers oriental products at good prices.One-stop shopping for beautiful Chinese clothing,including custom-made man’s kung fu-uniform and woman’s Qipao.

D.Peggy Fashions offers lovely,handsome baby clothing and gifts,including handsome blankets with cute designs,handmade sweaters and many more children’s gifts that will be loved for years.

E.Sporty Shop has all kinds of sports clothing for sport lovers.You can buy a pair of shoes for Taiji or some swimming suits.You can also buy a baseball cap of your favorite team here.

F.Are you thinking of the right gift for family,friends and loved ones?Not sure what they want or like?Your Only Gift is the place you can find the perfect gift for people of different ages for birthdays,Christmas or any other event.

G.Wonder Land has all kinds of eco-friendly products.Visit our store to choose wonderful products for beautiful houses.The price of the products in our store is a bit higher but you’ll find it’s worth it.

1.C 2.G 3.F 4.B 5.A 【解析】本文介绍了人们需要不同的东西,因此需要选择不同的商店。 1.C 根据Kyle and his girl friend are going to travel in China.They are looking for an online shop where they can buy some clothes...
练习册系列答案
相关题目

11.1. My mother never lets me do any housework.Whenever I want to help her,she will say,“It’s my duty to do the housework.You only need to spend more time on study.”

12.2.I like English very much,but I can’t pronounce well.

13.3.I often feel lonely at home,because my parents hardly have time to stay with me.They often say they have to make money.

14.4.I often feel tired after school.And I can’t concentrate my mind on my study.

15. 5.I don’t know what I should do if the net-friends want to know my phone number.

A.Do something relaxing before you do homework such as listening to some soft music or doing some outdoor activities.

B.Have a talk with your mother.Tell her that you want to share something with her and that doing housework is a good way to relax your body and mind.

C.Be careful if you’re often online.You have to know that some information on the Internet is not good for the teenagers.

D.You’d better not tell strangers your phone number.They might know where you live,and call you often.Sometimes they’ll bring you trouble.

E.Let your mother know what you are thinking about.You can tell them by leaving a short message on the table.

F.You should stop playing computer games.Too long hours in front of computers harms your eyes and affects your study.

G.Don’t worry.Practice makes perfect.You’d better imitate the tape and keep reading English for at least an hour per day.Find a partner to speak English.

1.B 2.G 3.E 4.A 5.D 【解析】本文介绍了五位同学不同的烦恼,给他们找出相应的建议。 1.B 根据My mother never lets me do any housework.Whenever I want to help her,she will say,“It’s my duty to do the housework.You on...

It is the most difficult for parents to decide whether to have a second child or not.

It is often heard that a single child is likely to be a lonely child.There are no other children in the family for the child to talk or play with.An only child is not able to get along well with the children of their age.Some parents regretted making the decisions to have only one child.

But the number of the parents choosing to have only one child is increasing in many parts of the world.In the US,for example,more than 14% of the women between 18 and 34 plan to have just one child.The same can be seen in the UK.In Japan,the average number of children born per family had gone down to 1.42 by 1996.

For some single-child parents,especially who are busy working every day,time and energy seem to be overwhelming.They don’t have enough time and energy to share with more children.For other people,money is their first consideration.Many couples in Japan choose not to have large families as the cost of supporting a child up to the age of 18 reaches around 160000.

1.According to the passage,why is a single child likely to be lonely?

A. Because his/her parents don’t love him.

B. Because he/she doesn’t have holidays.

C. Because he/she doesn’t have a brother or sister to talk or play with.

D. Because there are other children in the family.

2.What do people NOT think about when they choose to have a second child?

A. Time. B. Energy. C. Money. D. Food.

3.What does the underlined word “overwhelming” mean in the last paragraph?

A. 压倒一切的 B. 宽松的 C. 流行的 D. 充足的

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. It’s easy to make a decision to have a second child.

B. Many couples in Japan love to have large families.

C. All parents feel confidednt about having a second child.

D. More than 14% of the women between 18 and 34 in the UK plan to have just one child.

5.Parents choose not to have a second child because .

A. they don’t like children B. the cost of supporting a child is so high

C. their children disagree with them D. their children don’t feel lonely

1.C 2.D 3.A 4.D 5.B 【解析】本文主要介绍了当前家庭是否决定生二胎的情况以及不要二胎的原因。 1.C 细节理解题。根据短文内容“It is often heard that a single child is like to be a lonely child.There are no other children in the fami...

阅读A、B两篇短文,从每小题所给的四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。

Don’t want to miss the train?Here are some steps to follow!

★Enter the railway station.There are X-ray machines at the gate of each railway station.All the luggage(行李) has to be passed through to examine for dangerous things.Once you put your luggage on the machine,please go to the other side and get it quickly in case that your luggage is taken either by mistake or on purpose.

★Find the right waiting room.After you enter the railway station,you should find the hall where your train is going to leave from.There are always electronic boards at the railway station with information shown in Chinese.You can find your waiting room according to the information given on your train ticket,or you can ask a member of staff(工作人员) for help if you are in trouble with Chinese.

★Get onto the platform(月台).In most cases,checkin starts 30 minutes before the train leaves if it is the starting station.So you are advised to arrive at the station one hour early.If it is not a starting station,checkin starts when the train arrives,then you just need to be 30 minutes early.You will be informed by radio then.Remember to take all your luggage!

★Board the train.The train number and the carriage(车厢) number are shown outside the train clearly;So it is easy to find your carriage.There is a member of staff at the door of each carriage to whom you are required to show your ticket.If you board on the wrong carriage,he/she will guide you to the right one.

1.Passangers’ luggage should be examined at the railway station.

A. by a member of staff B. by an X-ray machine

C. by a ticket seller D. by a policeman

2.The information on the train ticket tells a passenger .

A. which waiting room to go to

B. where to find an electronic board

C. who to ask for help at the station

D. what the Chinese on the boards means

3.For G68 from Guangzhou to Beijing which starts out at 11:15 and arrives Wuhan at 15:28,checkin at Wuhan station starts .

A. at 10:45 B. at 14:28 C. at 14:58 D. at 15:28

4.The staff member at the door of the carriage will .

A. help you find the right waiting room

B. check your ticket and lead you to your carriage

C. check your luggage for dangerous things

D. show you the ticket and tell you the train number

5.Which of the following is TRUE?

A. All the trains leave from the same hall at a railway station.

B. If you are in the wrong carriage,you will be asked to get off the train.

C. It’s possible that your luggage may be taken by others when it is examined.

D. You can find your carriage easily because each carriage has a different color.

1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】本文介绍了坐火车需要注意的事项:进入火车站,在X射线机下检查你的行李;根据火车票上的信息找到你的候车室;到月台上等车;登上火车时,找到你的车厢。 1.B 细节理解题。根据There are X-ray machines at the gate of each railway station.All the l...

India is known as the land of festivals. Every festival has its own celebration activities and my favourite festival is Diwali (光明节). Every autumn I go to stay with my cousins, so we can celebrate Diwali together.

Diwali is the biggest festival in India and people celebrate it all over the world. It is a magical time for children because of the lights. We light candles and lamps(灯), called "diyas", in our homes. All the streets, houses and shops are decorated with lights. Diwali comes from the Sanskrit (梵语) word "Deep-awali" which means "rows of lights".

On the morning of Diwali, I go to the temple with my family. On this occasion, we get dressed in our best clothes. My grandmother always buys me a new sari(沙丽) to wear for Diwali every year. We spend a long time getting ready, putting on bright clothes and jewellery. Lots of our friends come to the temple and we sing, dance and enjoy ourselves. My cousin play's an Indian instrument called harmonium (小琴) at the temple. There are always delicious sweet foods to eat. Back at my uncle's house, we exchange presents and eat lots of good Indian food. Many relatives come over to celebrate with us and it is a very special time for families.

Every- year, Diwali falls in October or November. Not only in India, but also in Asian countries, Diwali is celebrated with great joy and happiness.

My favourite 1. Diwali

What is Diwali

Not only people from India but also people all over the world2. it.

It is a magical time for children because we can 3. candles and lamps in our homes.

Meaning

Diwali comes from the Sanskrit word "Deepawali" which 4. "rows of lights".

5.

Every year, Diwali falls in October or November.

Conclusion

On the morning of Diwali, we spend a long time 6. for Diwali. We 7. our best clothes and go to the temple. We have 8. with friends. We can 9.delicious sweet food. It is a very 10.time for families.

1.festival 2.celebrate 3.light 4.means 5.Time 6.preparing 7.wear 8.time 9.eat/have 10.special 【解析】本文介绍了印度光明节的含义和习俗。 1.festival 根据Every festival has its own celebrat...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网