题目内容

My friends always give me some good__________.

A. advice B. pieces of advices C. advices D. piece of advices

A 【解析】句意:我的朋友总是给我一些好的建议。advice(建议 ,劝告,忠告)是不可数名词,故排除B、C和D,选A。
练习册系列答案
相关题目

AFTER SCHOOL FUN

at Chester Elementary School

March10—May23

"After School Fun" begins at 3: 15. Pickup is at 4: 15. All classes are free. Sign up by

March 3. Classes fill quickly! This is a great way to fill the time between school and dinner.

Beading(串珠饰)

Teacher: Kirsten Olafsdattir

In this class, you can make a beautiful beaded bracelet(手镯). Anyone can learn!

Fridays, Art Room

Taekwondo(跆拳道)

Teacher: Nina Malpas

Taekwondo is a popular sport in South Korea. It teaches you how to move beautifully. But it is more than that. It teaches you to believe in yourself and can make you into a better person. Nina Malpas is the best taekwondo teacher around. you'll love her class. Wear comfortable clothes.

Tuesdays, Gym

Games Your Grandparents Played

Teacher: Susanna O ‘Neill

This class will show you how children played long ago. you'll jump rope. you'll play running games. you'll learn counting rhymes. The games your grandparents played were really fun!

Wear comfortable clothes

Mondays, Gym

Spanish

Teacher: Juan Alvarado

Did you know that Spanish is spoken by millions of Americans? After a few weeks with Juan Alvarado, you'll be able to talk about the weather. you'll be able to name the people in your family. you'll be able to name clothes and animals. For the last class, you will go to a real Mexican restaurant and order a meal in Spanish! Mexican food is truly delicious!

Tuesdays, Library

1.What do we know about Nina Malpas?

A. She likes Mexican food

B. She is an excellent taekwondo teacher

C. She has learned a lot from her grandparents.

D. She is teaching how to make beaded bracelets

2.Which of the following is TRUE?

A. A student can learn Beading on Tuesdays

B. Susanna O'Neill has never jumped rope before

C. The classes are available for over two months

D. Juan Alvarado will take students to a Spanish restaurant

3.This material is probably from a .

A. storybook B. news report C. student’ s diary D. school’s website

1.B 2.C 3.D 【解析】本文介绍了在切斯特小学里,放学后学生们的乐趣。包括串珠饰,学习跆拳道,学习跳绳,学习西班牙语等。 1.细节理解题。由句子Nina Malpas is the best taekwondo teacher around.可知,妮娜马尔帕斯是附近最好的跆拳道老师。故选B。 2.细节理解题。A项,A student can learn Bea...

"Mabel, Mabel, strong and able, keep your elbows off the table." I was only 3 or 4 years old when my mom taught me this little rhyme (雅韵诗). She taught it to teach me polite table manners.

I wish learning table manners as an adult were that easy. However, each country has its own table manners and knowing all about them can give you a headache.

For example, knowing how much food to eat can be tricky (复杂的). In China I quickly learned that if I finished all the food, others would invite us to have more. It is polite to leave a bit of food on the dishes. In Finland, however, your host would be troubled if you left any food on your plate.

If you're in America and you do want more food, don't reach across the table for it. That would be considered uncivilized (没有教养的). Instead you need to ask someone to pass you the dish.

What would you do if you walked into a restaurant and all the tables were full? In Germany or China, you might share a table with strangers. People in America, however, like more personal space better. They may think you strange if you sit at their table.

And after your meal, should you leave a tip? In some countries a tip is included in the meal price. In America, you need to leave extra money on the table to thank your server for the service.

Before you travel to a new country, be sure to pick up a good book on culture and customs. Take time to watch how the local people act and imitate them.

1.Which of the following countries is NOT mentioned in the passage?

A. China. B. Finland. C. Germany. D. Japan.

2.In America, you should___________.

A. ask someone to pass you the dish if you want more food

B. share a table with strangers

C. leave extra money on the table as a tip

D. Both A and C

3.When you go to a restaurant full of guests in the US and sit on a seat with a man you

don't know, they will find_________.

A. you are very friendly B. you are very kind to others

C. you are very strange D. you are very clever

4.What does the underlined word "imitate" in the last paragraph probably mean?

A. To look at someone or something for a long time and not move your eyes.

B. To copy the way someone or something looks, sounds or behaves.

C. To make jokes about.

D. To put something down.

5.According to the passage, which of the following is NOT true?

A. A tip is needed in some countries.

B. It's easy to follow table manners in different countries.

C. Each country has its own table manners.

D. You'd better eat all the food on your plate in Finland.

1.D 2.A 3.C 4.B 5.B 【解析】本主要谈论不同国家的餐桌礼仪。例如,知道吃多少食物可能是棘手的。在中国,我很快就知道,如果我吃完所有的食物,其他人会邀请我们吃更多的食物。把一些食物放在盘子上是有礼貌的。然而,在芬兰,如果你把食物留在盘子里,主人会感到不安。如果你在美国,你确实想要更多的食物,不要越过桌子,这会被认为是不文明的,而你需要叫人把盘子递给你。...

Once there was a lovely vegetable field with a very big tree in it. Both the vegetables and the tree made the garden look wonderful.

In fact, the vegetables and the tree couldn't get on well with __________. The vegetables disliked the tree because they thought the tree didn't leave them enough __________ by covering them with its thick leaves, while the tree thought that the vegetables drank nearly all the water before it could reach him.

The situation became worse and worse. One day the vegetables decided to_________ all the water in the ground so that the tree would dry up. The tree fought back by refusing to offer the vegetables shade(树荫). Soon they both began to dry up under the hot sun.

Neither of them expected that the gardener would stop _________ his vegetable field because he thought it was __________ to save the vegetables. When the gardener did that, the tree and the vegetables really felt how __________ they were. There seemed to be no way to solve the problem. Then a small pumpkin decided to do something to change the situation. The small pumpkin did all he could to grow __________ there was little water and it was too hot.

Finally, the gardener __________ the growing pumpkin among the dying vegetables. __________he started to water the field again because he still wanted to make a(n) __________ to get the beautiful pumpkin. At the same time, the tree and the vegetables were saved. Since then, they realized that it was better to help each other than to fight, and they lived in harmony with other plants.

1.A. other plants B. the gardener C. each other D. the pumpkin

2.A. light B. water C. air D. wind

3.A. look up B. use up C. pick up D. put up

4.A. picking B. growing C. planting D. watering

5.A. hopeless B. important C. hopeful D. necessary

6.A. angry B. hungry C. thirsty D. comfortable

7.A. so B. though C. but D. and

8.A. watched B. knew C. harvested D. noticed

9.A. Therefore B. However C. Besides D. Also

10.A. decision B. idea C. effort D. chance

1.C 2.A 3.B 4.D 5.A 6.C 7.B 8.D 9.A 10.C 【解析】这篇短文给我们讲述了一个故事,蔬菜和树彼此不相让,最后都快要干死了,园丁决定要放弃他们了。最后一个努力生长的小南瓜引起了园丁的注意,他决定给菜园浇水,让蔬菜再重新生长起来。这个故事告诉我们互相帮助要比互相争斗要更好。 1.句意:一天,蔬菜和树彼...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网