题目内容

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词。

Children’s education is changing very fast today. In the past, teachers made children s1. quietly for hours. They made them r2. all kinds of things. The children had to go on r3. things again and again until they knew them “by heart”. Today, many teachers wonder if it is p4. to make children learn at all. They say you can o5. help them learn. They say you must let children learn and discover things for t6.. But for some of the children, school is a kind of p7. they can’t escape(逃亡) from. They are there only b8. their parents make them go. They get out of the classroom as soon as the teachers let them leave. Many of them want to find j9.but the law(法律) will not let them work until they reach a certain(一定的) age. And so, they have to stay in school. O10. they do not learn anything at all and hate every moment.

1.sit 2.remember 3.reading 4.possible 5.only 6.themselves 7.place 8.because 9.jobs 10.Often 【解析】试题分析:本文是一篇议论文,作者指出了当前学生中存在的突出问题:有些学生被动地学习,在家长和社会的制约下,呆在学校,什么也不学,无所事事,这令老师们...
练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网