题目内容

【题目】 Is there anything to you ?

A. that is belong B. that belong

C. that belongs D. which belongs

【答案】C

【解析】

试题分析:句意:这还有属于你的东西吗?此题考查定语从句,因为是anything是不定代词,故用that,和固定短语belong to属于。belong是个动词,不能和is连用。还有that作主语,应按第三人称单数处理。根据句意,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The fire at Notre Dame Cathedral(巴黎圣母院) in Paris has raised questions about the condition of thousands of other historic buildings across Europe. It also raises questions about whether European governments are doing enough to keep up and care for such buildings.

Some people say the fire last month was a wake-up call, not just for Europe, but the whole world. Large fires have long robbed humanity of knowledge, art and treasures. One example is the fire at the famous library of Alexandria in northern Egypt about 1700 years ago.

In 2015, the German engineering company Siemens found that Scotland had about 10 serious fires a year, while England lost at least twelve listed buildings a year. In Germany, 70 historic buildings have been destroyed since 2000.

And all too often, fires happen while old buildings are being repaired. Experts say that what is needed is continuous attention and maintenance(维护). These steps, if taken, could help avoid the need for major repairing work.

But regular attention and maintenance costs money.

Part of the problem comes from the shortage of money provided by governments after the 2008 financial crisis (金融危机). As a result, governments are increasingly looking for rich companies to keep up these historic buildings.

“We do need more money, but this is a shared duty for governments, businesses and citizens across Europe,” said an officer from the European Union.

Some say world-famous monuments like Notre Dame are the driving force behind tourism and should get more respect. People have noticed the importance of such respect.

“Historic buildings are a gold mine(). You cannot explore it and then just leave the mine and go to another one. It is something you really have to value,” the officer said.

1After the fire at Notre Dame Cathedral, more attention is paid to_________ .

A.European governmentsB.famous libraries

C.engineering companiesD.the old buildings

2According to the passage, one of the biggest enemies of cultural treasures is________.

A.robbersB.firesC.moneyD.tourists

3“These steps” in Paragraph 4 refer to (指代)___________.

A.attention and maintenanceB.careful repairing work

C.enough respect from peopleD.serious financial crisis

4The officer thinks _______should accept the duty of caring for these famous monuments.

A.citizens around the worldB.the European governments

C.rich European businessesD.the whole European society

5The purpose of writing this article is to ask everyone to____________.

A.value historic buildingsB.donate plenty of money

C.pay attention to big firesD.avoid exploring mines

【题目】Choose the best answer and complete the passage(选择最恰当的选项完成短文)

Birthday party is on the way!

Thirty minutes ______ the party, volunteers arrive and get to work. They make delicious food, prepare exciting games and arrange colorfully wrapped boxes on a table. Soon it's time to play the music and welcome the eager guests. They rush in, ready to celebrate.

Every month, parties like this take place at homeless shelters across the country. They're hosted by a group called the Birthday Party Project. This non-profit ______ throws birthday parties for groups of kids who don't have a home. For many of them, it's the first birthday party they've ever had.

Paige Chenault is the founder of the Birthday Party Project. "Everyone wants a chance to feel known and seen, and a birthday is a ______ time to make it true. "says Chenault. She and her family threw the Birthday Party Project's first event in January 2012. "We realized our own community was a great place to start, "she says. Since then, the project has ______. Now it hosts about 50 monthly parties in 15 cities. More than 10,000 Children have celebrated their birthday at these events.

Eight-year-old Dipson is one of them. At the party held there in March 2019. Dipson unwrapped his gift: a new bicycle. "It was very fun,"he says. But Dipson also says he has learned a ______ from his party: "You can get a bit sick when you have too much chocolate cake. ,"he warns future party-goers.

Jamie Gates is the education supporter at the housing community where Dipson lives. The Birthday Party Project holds parties there each month. According to Gates, if she doesn't remember to tell the children the date of the next event, they'll ______ asking her until they get the answer. "Parents will come to the party, too," she says. "Everyone in the community loves it."

1A.overB.afterC.beforeD.during

2A.schoolB.organizationC.conferenceD.station

3A.suddenB.privateC.perfectD.safe

4A.grownB.begunC.frozenD.gone

5A.sayingB.subjectC.skillD.lesson

6A.dislikeB.keepC.missD.finish

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网