题目内容

根据短文内容及所给提示,在文中的空白处填写一个正确的单词。

I have some foreign friends. They come from different 1. (country). They are 2. (study) in our school now. And d3.their study they meet some kinds of problems.

Lily c4.from England. She learns science well, but she doesn't like music at all. Helen, 5. is from India, can't 6.(pronunciation) Chinese well, but she does well in math. Maria is an 7. (America). 8. (she) weak lesson is music, but she likes all kinds of sports, 9. she does well in PE lessons. Japan is Yukio's 10. (nation) country. She studies very hard. Of all the subjects, she dislikes math most but likes Chinese best.

1.countries 2.studying 3.during 4.comes 5.who 6.pronounce 7.American 8.Her 9.so 10.national 【解析】短文大意:作者有一些外国朋友,他们来自不同的国家。本文主要介绍作者这些朋友,以及在学习过程中到的一些问题。 1.句意:他们来自不同的国家。co...
练习册系列答案
相关题目

完型填空

阅读下面短文,从每小题A、B、C、D中选出一个能填入文章中相应空白处的最佳答案。

I get up at half past seven and get dressed for school. My school has a —black trousers and shoes, a white shirt and a black and gold tie. The girls wear the same, or they can a black skirt. Not all British schools have a uniform, but it’s common here.

I don’t live far from the school, I walk there with my friends, Brian and Gemma. Lots of students the school bus or their parents drive them to school. On Mondays we all start the day a meeting in the school hall at eight fifty. The head teacher talks to us and gives us information about school events.

This year I’ve got nine subjects. We all study English, maths and science, and then we choose other .

We have 20 minutes for break in the morning and an hour for . Some students bring sandwiches to school for lunch, but my friends and I always eat in the room where you can get a hot meal every day.

Lessons at 4 o’clock in the afternoon, but on Mondays and Wednesdays I stay at school until five o’clock. There are lots of clubs and activities at our school.

At the end of the day I always spend two hours on —sometimes three hours, as we get lots of homework now.

1.A. tradition B. uniform C. rule D. habit

2.A. borrow B. make C. wear D. take

3.A. so B. however C. because D. but

4.A. repair B. wash C. clean D. catch

5.A. at B. in C. on D. with

6.A. clothes B. subjects C. games D. clubs

7.A. lunch B. breakfast C. dinner D. supper

8.A. sitting B. living C. waiting D. dining

9.A. begin B. end C. continue D. last

10.A. events B. clubs C. homework D. activities

1.B 2.C 3.A 4.D 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.C 【解析】 试题分析:本文介绍了作者的生活学习情况。他在七点半起床,穿着校服,步行上学。他们有九门课。在上学他们休息20分钟,午饭用一小时。他们的课持续到下午四点钟,他在这一天结束时,总是写两三个小时的作业,因为作业有很多。 1.B考查名词及语境的...

Maria lived near a forest(森林).She often played with the animals in the forest. They were all her friends.

One day, Maria walked into the forest to play with her animal friends. But to her surprise(令她惊讶的是),the forest was very quiet and the animals weren’t there! Maria hurried back to tell her parents. Her parents returned to the forest with Maria. The forest was still very quiet. But Maria’s father noticed a little monkey behind a big tree. The monkey was dying (快要死的)!They tried to save him. But the monkey was too weak. Before he died, the monkey told them the truth(真相):a ghost(魔鬼) wanted to get the forest, so he asked all the animals to go away.

Maria and her parents were very angry. They decided to drive the ghost away. They asked their friends and neighbors to help them. The ghost was strong but the people were stronger. At last, the ghost left and the animals returned to the forest happily.

1.Maria had lots of friends.

A. boy B. girl C. plant D. animal

2.One day the forest was quiet and Maria why.

A. didn’t know B. didn’t think about

C. noticed D. asked the animals

3.The little monkey at last.

A. helped Maria to find other animals

B. walked away

C. died because he was too weak

D. was well again

4.What do the underlined words “drive...away” mean in Chinese?

A. 开车 B. 离开 C. 赶走 D. 杀死

5.Who lived in the forest at last?

A. The ghost. B. The people.

C. The little monkey. D. The animals.

1.D 2.A 3.C 4.C 5.D 【解析】短文介绍了玛利亚与动物们友好相处,并帮助动物们赶跑魔鬼,夺回森林的故事。 1.细节理解题。根据第一段中的句子“Maria lived near a forest(森林).She often played with the animals in the forest. They were all her friend...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网