题目内容
【题目】Good morning! Welcome to our food shop. We have many things on sale.
Please come in and have a look! Please look at our ads (广告). Would you like some of them? Buy them soon. Some food isn't on the ads, such as chicken and fish. The chicken is $20 a kilo and the fish is $25 a kilo.
![]()
【1】The ads are for_____________.
A. a toy shop B. a clothes shop C. a food shop D. a book shop
【2】Mrs. Green can buy three kilos of eggs with_____________ .
A. $5.00 B. $10.00 C. $12.00 D. $15.00
【3】If(如果) you have $100.00 now. You can buy ______of apples or _____of rice.
A. 25 kilos; 2 bags B. 25 kilos; 3 bags
C. 20 kilos; 3 bags D. 20 kilos; 2 bags
【4】Which is right(对的) according to the passage?
A. In this shop, you cannot buy any food with only $3.00.
B. This shop doesn't have fish or chicken.
C. Fish isn't on the ads, but we can buy it in the shop.
D. You cannot buy any drinks in this shop.
【答案】
【1】 C
【2】 D
【3】 B
【4】 C
【解析】
这是一个食物店的广告,包括食物和价格。
【1】细节理解题。根据Good morning! Welcome to our food shop.可知是食品店的广告;故选C
【2】细节理解题。根据表格,可知鸡蛋5美元一公斤,所以三公斤是15美元;故选D
【3】细节理解题。根据苹果4美元一公斤,米30美元一袋,所以有100美元,可以买25公斤苹果,3袋大米;故选B
【4】细节理解题。根据表格面包2美元,可知A不对,根据Some food isn't on the ads, such as chicken and fish. The chicken is $20 a kilo and the fish is $25 a kilo.可知B不对;根据Some food isn't on the ads, such as chicken and fish. The chicken is $20 a kilo and the fish is $25 a kilo.可知C对;根据表格有果汁、牛奶,可知D不对;故选C
【题目】
| This is me. My name is Jane. I am 12. I like red and white. Look! I’m wearing a white dress. I like flowers. |
| This is my friend, Linda. She is a beautiful girl. She is 11. She likes yellow and she doesn’t like black. Her favourite clothes are dresses. She likes to play sports. |
| This is my friend, too. His name is Dale Brown. He’s in India. He is 10. He likes red and blue very much. He often wears red T-shirts and blue pants. |
| This is a photo of Huang Li. She is my cousin. She’s 12. She is in Tibet. She looks funny in the hat. |
【1】Jane and Dale Brown both(两者都)like .
A. red B. black C. white D. yellow
【2】How many children are 12 years old?
A. One B. Two C. Three D. Four
【3】Who is in Tibet?
A. Linda B. Jane C. Dale Brown D. Huang Li
【4】Which of the following is Right(下列哪项是正确的)?
A. Jane likes to wear skirts. B. Linda likes to play sports.
C. Huang Li is Jane’s friends. D. Dale Brown often wears red pants.