题目内容

【题目】Teachers at American colleges and universities have many different teaching methods. Some teachers give homework and check homework every day, and students in their classes have to take many exams. Some teachers give only writing tasks. Some teachers always follow a course outline and usually use the textbook. Others send students to the library for tasks.

The atmosphere(气氛) in some classrooms is very formal. Students call their teachers Professor (教授) Smith, Mrs. Jones and so on. Some teachers wear business clothes and give talks. Other classrooms have an informal (非正式的) atmosphere. Students and teachers discuss their ideas. Teachers dress informally, and students call them by their first names. American teachers are different in their teaching styles.

At most American colleges and universities, libraries and learning centers can be used by students at any time. They can often use tape recorders, video machines and computers. They can buy books, notebooks and other things at campus stores. There are also services (服务) to students. They can get advice on their problems from their teachers. Colleges and universities usually offer facilities (设施) to students. Some schools have swimming pools and tennis courts. Most have fast food restaurants.

1At American colleges and universities, some teachers _________.

A. never give their students any homework B. give classes in the library

C. give only writing tasks D. only give their students writing exams

2In an informal class, _________.

A. students call their teachers Professor Smith, Mrs. Jones and so on

B. students discuss their ideas with their teachers

C. students have to take many exams

D. teachers dress formally

3The underlined word "campus" means _________ in Chinese.

A. 校园 B. 工厂 C. 社区 D. 广场

4According to the passage, most schools in America have _________.

A. swimming pools B. fast food restaurants C. tennis courts D. basketball courts

5Which of the following is not mentioned in this passage?

A. Teaching methods. B. Teaching styles.

C. College facilities(设施). D. University dinning rooms.

【答案】

1C

2B

3A

4B

5D

【解析】:文章介绍了美国大学的老师在教学方法和教学方式上的不同,并且讲述了大学的配套设施。

1C细节理解题。根据Some teachers give only writing tasks.得知在美国学院和大学里,有些老师只是要求学生们做一些写作任务。故选C。

2B细节理解题。根据Other classrooms have an informal atmosphere. Students and teachers discuss their ideas together.在非正式课堂上学生和老师一起讨论,交换观点。故选B。

3A词义猜测题。根据最后一段的描述及campus store等短语分析,campus是“校园”的意思。故选A。

请在此填写小题的解析!

4B细节理解题。根据Most have fast food restaurants.在大多数美国学校里,都有快餐店.选B。

5D主旨大意题。第一段主要讲述美国大学老师的教学方法。第二段讲述了美国老师的教学风格。第三段讲述了美国学院的教学设施。文中没有提到大学的餐厅。故选 D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,掌握其大意, 从各题所给的A、B、C、D四个选项中, 选出一个最佳答案。

Blake threw the toy across the room. It broke into pieces. “Blake!” his mom shouted. ”______ did you do that?” She took him to the corner of the room and made him face the wall. “You have to stay here for fifteen minutes and think about what you did. The broken pieces can ______ someone.”

When fifteen minutes had passed, he turned around and said sorry to his mom, and then he was ______ to go out to play. His mom walked over to the corner where Blake had faced and ______ her hands on the wall. “A frog,” she said in surprise. She smiled and ______ to do something surprising.

While he was gone, his mum got busy with her ______. The hours passed quickly and soon Blake was home again. It was supper time. His mom put the plates of food on the table. Blake just ______ his. “I don’t like salad. I hate it.” He wasn’t ______.

“Just try it. I didn’t give you much.”

“No, I don’t want salad.”

Mom was ______. “You go and stand in the corner for five minutes and think about how lucky you are to have ______.”

When Blake got to the corner, he started to smile. “Frogs!” He looked at the wall. His mom had ______ the green frogs on the wall, each sitting on a lily pad, their long tongues sticking out, trying to ______ flies. Blake laughed. When it was time for his coming back, he still stayed at the corner.

“Why hasn’t Blake come back to eat his supper?” Dad wondered.

“He must be ______ the frogs.” Mum laughed. “Go and look.”

They both got up and went into the other room. “He ______ to spend so much time these days facing the wall. I thought it might make it a little less ______ for him.”

“That’s a gift of love,” Dad said, smiling.

1A. When B. How C. Why D. Where

2A. kill B. hurt C. shoot D. pollute

3A. allows B. invited C. refused D. reminded

4A. cleaned B. waved C. rubbed D. reached

5A. forget B. decided C. pretended D. meant

6A. housework B. project C. exhibition D. business

7A. waited for B. gave away C. ate up D. stared at

8A. hungry B. serious C. polite D. pleased

9A. silent B. nervous C. angry D. embarrassed

10A. food B. fun C. clothes D. money

11A. bought B. placed C. painted D. raised

12A. touch B. protest C. taste D. catch

13A. drawing B. enjoying C. counting D. feeding

14A. prefers B. offers C. seems D. disagrees

15A. boring B. interesting C. disappointing D. inspiring

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网