题目内容

【题目】Dear Joe,

This is a picture of my family. That's me on the right, standing. As you can see, I have a big family. There's my mother, my father and my two brothers: Paul - he has a ball, and Robert — he has a football shirt on. Then these are my sisters: the big one is Jane, and she is at university in America now. My sister Kelly is next to her, and she is twelve.

My parents each have a sister and a brother. My four aunts and uncles are on the left. I have grandparents, too: My grandmothers and grandfathers are sitting in the front.

How many people are there in your family?

Love,

Charlie

1根据短文内容,在空格处填入人物姓名。

________ ________ ________

2判断以下句子是否符合短文内容。

This is a picture of Joe's family.

3判断以下句子是否符合短文内容。

Tom and Kate are the writer's:作者的:parents.

【答案】

1Charlie Paul Jane

2F

3T

【解析】

主要讲了Charlie写信告诉Joe自己的全家福。

1根据That's me on the right, standing.在右边站立的是Charlie,所以CharliePaul - he has a ball可知Paul有个球,所以Paul;根据Then these are my sisters: the big one is Jane, and she is at university in America now. My sister Kelly is next to her可知姐妹中大的是Jane,小的是Kelly,所以Jane 故填①Charlie②Paul③Jane

2根据落款Love, Charlie可知这是Charlie写信告诉Joe自己的全家福,故此处错误。

3根据There's my mother, my father and my two brothers. My four aunts and uncles are on the left.可知叔叔和哥哥都在左边,所以Tom是作者的爸爸,Kate是作者的妈妈,故此处正确。

练习册系列答案
相关题目

【题目】信息归纳:阅读下文,根据所提供的信息,完成下列表格。
Your Junior 3 year will finish soon. Do you want to say something about your junior school life? What were the rewards (收获) of the three years? Our readers have their stories to share.

Ben,15,Guangzhou,Guangdong

I experienced a hard time in Junior 2 when my grades suddenly dropped(下降) a lot. I faced great pressure. In the following summer vacation, I worked hard by studying for 10 hours a day. It was crazy, but when I became one of the top students again, I felt everything had been worthwhile(值得的).

Julie, 13,Beijing

In July, 2011,I had a trip to the UK with some students and teachers. When we arrived there, the other students and I didn't want to eat the local food. The teachers were worried and tried to make us eat. When we finally finished the meal, the guide said that the world now sees how spoiled(被宠坏的)Chinese kids are. I felt really sorry.

John,14,Hangzhou,Zhejiang

I lived in a dorm(寝室)during junior school. It was a great challenge since I had never left my parents before that. I had to take care of everything myself. I learned to make my bed and get along with roommates. I also learned to make a schedule to arrange(安排)my time .I've done a good job and I feel proud.

Information Card

Age of Ben

Place John is from

Time Julie went to the UK

How Ben improve his grades

Things John has learned during junior school

Make the bed
Make a schedule to arrange time

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网