题目内容

My name is Damian Costa. I was born in a small village in Italy in 1952. I spent the first few Years of my life there before my family____to Perth Australia

We arrived in Australia in the summer of 1957. I went to___and I had to attend special classes to learn English as all the lessons were taught in English.

We did not have much___. so we lived very simply. My parents worked as cleaners. They earned(挣钱)just enough for us to survive(维持生活)and___ a little money. My father had always wanted to____a small restaurant. Finally.____ten years of hard work, in June1967, he managed to save enough and opened our first pizzeria(比萨饼店).

___business was slow at first, it soon got better. I helped out at the pizzeria after school and at weekends. Just two years after we____my father decided that we needed a full-time waiter. Then he decided to____me the art of making wood-fired pizzas.

Today we have three branches(分店), in Perth. Sydney and Adelaide. My children have____learned how to make pizzas and they quite enjoy it. I hope to pass on the business to them.

1.A. returned B. moved C. pointed D. connected

2.A. school B. hospital C. church D. business

3.A. paper B. illness C. health D. money

4.A. save B. borrow C. share D. choose

5.A. sell B. see C. open D. leave

6.A. before B. after C. during D. between

7.A. Because B. If C. Although D. Whether

8.A. played B. relaxed C. started D. stopped

9.A. like B. teach C. believe D. lend

10.A. perhaps B. never C. hardly D. also

1.B 2.A 3.D 4.A 5.C 6.B 7.C 8.C 9.B 10.D 【解析】本文主要讲述了作者的生活经历,作者家比萨饼店从无到有,到发扬光大的过程。 1.句意:在我的家人搬到澳洲珀斯之前,我在那里度过了我生命的最初几年。本题考查动词。. A. returned 返回 ;B. moved 搬迁;C. pointed指;D...
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Albert Einstein(1879-1955)

Early Life

Albert Einstein was born on I4th March,1879 in Germany. He was an extraordinary (非凡的)person since he was born. Einstein wasn’t able to speak a word until three. He was curious(好奇的)and imaginative. He loved watching things carefully and asked a lot of questions about them

His questions were often hard to answer for teachers.

Schooling

Einstein started school in 1885. Though he did well in maths and science, he failed in many subjects like history geography and languages. He was not the teachers favourite. He didn’t enjoy going to school. Einstein finished high school in Switzerland and entered a university in Zurich. He graduated(大学毕业)as a teacher of maths and physics in1900.

Scientific Work

After graduation. Einstein worked at the Patent Office. He spent much time studying physics. By 1909, Einstein had become a top scientist. Though he became successful in the field of science, he still put great effort in scientific research. Finally, he won the Nobel Prize for physics in 1921.

Later life

Einstein kept at his research until he died in 1955. Scientists studied his brain(脑)after his death to see if there was anything special about it. However there was no conclusion(结论).

Today, many famous scientists still think Einstein is the smartest man in the world.

1.Einstein loved watching things carefully and ______about them

2.Though Einstein_______ he failed in many subjects.

3.Finally. Einstein won the Nobel Prize _______in1921

4.Scientists studied Einstein s brain after he died so that_______.

5.Many famous scientists still think Einstein is_______.

1.asked a lot of questions 2.did well in maths and science 3.for physics 4.they could see if there was anything special about it 5.the smartest man in the world 【解析】本文主要介绍了Albert Einste...

Three months has passed since the end of the 2018 Pyeongchang(平壤) Winter Olympic Games, where China earned one gold, six silvers and two bronzes. One of the athletes(运动员) attracts the public’s attention.

Short track (轨道) speedskater Wu Dajing broke the men’s 500 meters world record twice and won China’s first and only gold in Pyeongchang. The world No 1 captured the hearts of millions of fans after the competition, and since then he has focused all his energy on promoting(推广) winter sports.

“My schedule(日程) has been so busy lately,” said Wu. “But seeing the public learn more about winter sports is a great comfort. And the most important thing for me is the 2022 Winter Olympics in Beijing.”

She also expressed her confidence in Chinese athletes(运动员) getting better results in Beijing 2022.After winning this year's men's 500m short track speed skating, Wu Dajing has won people's cheers.

"I hope he can hold on and continue his great performance," Yang - -an officer in sports bureau(局) said .I have to say that Wu's winning will attract more children to fall in love with skating."

She also suggested the sports bureau to put more focus on speed skating and support the promotion (推广)of this sport with more investment(投资) and talents training courses.

1.What did China win at the end of the 2018 Pyeongchang Winter Olympic Games?

____________________________________________________________

2.How many times did Wu Dajing break the men’s 500 meters world record?

_________________________________________________________

3.How was Wu’s schedule?

_________________________________________________________

4.What did Yang think about Chinese getting better results in Beijing 2022 ?

_________________________________________________________

5.Did Yang suggest the sports bureau to pay more attention to speed skating?

__________________________________________________________

1.One gold, six silvers and two bronzes. 2.Twice. 3.It was so busy 4.She felt confident. 5.Yes, she did. 【解析】本文简述了2018年平昌冬奥会中国选手取得的优异成绩,以吴大京为例做了介绍。 1.句意:2018年平昌冬奥会结束时中国赢得了什么?原文“China...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网