题目内容
【题目】
Aokang Movie Theater | |
Garfield’s a Tail of Two Kitties American movie Director(导演): Tim Hill Stars: Breckin Meyer, Billy Connolly Jennifer Love Hewitt, Time: From Friday to Sunday, at 6:30 pm Ticket price: $6 ($3 on Sunday for students) |
If You Are the One Chinese movie Director: Feng Xiaogang Stars: Ge You, Shu Qi Time: From Tuesday to Saturday, at 9:30 am Ticket price: $5.5 |
Mr. Bean English movie Director: Mel Smith Star: Rowan Atikinson Time: From Monday to Wednesday, at 6:00 pm Ticket price: $4.5 |
Kungfu Hustle Chinese Hong Kong movie Director: Zhou Xingchi Stars: Zhou Xingchi, , Liang Xiaolong , Yuan Hua Time: From Wednesday to Friday, at 9:00 pm Ticket price: $5 |
根据海报内容,选择最佳答案。
【1】A man with his child goes to the Aokang Movie Theater on Sunday, they will pay(支付) _____ for the movie.
A.$12 B.$9 C.$6 D.$5
【2】You can see the movie ___ in the Aokang Movie Theater on Friday morning.
A. Kungfu Hustle
B. If You Are the One
C. Garfield’s a Tail of Two Kitties
D. Mr. Bean
【3】You can see three movies this week on _________ or on _________.
A. Wednesday;
C. Thursday; Friday D. Saturday; Sunday
【4】From the poster, we know _______ is a director(导演) and actor of a movie.
A. Mel Smith B. Feng Xiaogang
C. Tim Hill D. Zhou Xingchi
【5】we can see __________in the morning.
A. Kungfu Hustle
B. If You Are the One
C. Garfield’s a Tail of Two Kitties
D. Mr. Bean
【答案】
【1】B
【2】B
【3】A
【4】D
【5】B
【解析】
试题分析:短文大意:该文给出的是奥康影院本周上映的四部电影的海报。分别介绍了他们的导演、演员,上映时间以及票价等信息。
【1】B细节理解题。根据Garfield’s a Tail of Two Kitties中Time: From Friday to Sunday, at 6:30 pm Ticket price: $6 ($3 on Sunday for students)可知该片在星期五到星期日上演,票价为六美元,星期天学生票价为三美元,所以一个成人带他的孩子在星期天去看电影,需支付九美元,所以该选B。
【2】B细节理解题。根据If You Are the One中Time: From Tuesday to Saturday, at 9:30 am可知该电影在星期二到星期六上午放映,所以选B。
【3】A细节理解题。根据文中描述可知在本周的星期三和星期五都上映三部电影,所以该选A。
【4】D细节理解题。根据Kungfu Hustle中Director: Zhou Xingchi Stars: Zhou Xingchi,可知周星驰既是导演又是演员,所以该选D。
【5】B细节理解题。根据短文可知在本周上午放映的电影只有If You Are the One,所以该选B。
【题目】阅读下面短文,把A-D四个句子填入文中空缺处(1- 4),使短文内容完整正确,然后完成第 5题。
Summer holidays are coming soon. Are you going to travel? If you plan to take a plane, you will have a healthy trip by following these suggestions:
1.Bring some needed medicines in your carry-on bag. 2.Don’t leave your seat during the plane’s take offs and landings. 3.To prevent blood clots (血流不畅):
★ 【1】 ★ Do leg-stretching (伸) exercises in your seat. ★ Wear comfortable clothes. 4.If you sometimes get airsick: ★【2】 ★Keep your seat belt fastened(系好安全带). ★Don’t take small planes. 5. 【3】 Don’t take wine. 6.Use both hands when reaching overhead for something. 【4】 |
A. This will help prevent yourself from getting hurt.
B. Better drink water or juice when you feel thirsty.
C. Get up and walk around every 60 to 90 minutes.
D. Ask for a window seat or a seat over the wing.
【5】What’s the best title for the passage?
A. A Plan for Summer Holidays
B. Suggestions for an Interesting Trip
C. Suggestions for a Healthy Air Trip
D. Problems during an Air Trip
【题目】
Name: | Julia |
| Name: | Paul |
| Name: | Linda |
| ||
From: | Cuba | From: | England | From: | Canada | |||||
Look: | long hair, round face, big eyes | Look: | short blond hair, long face, small blue eyes | Look: | long red hair, round face, big brown eyes | |||||
Clothes: | green dress, white shoes | Clothes: | yellow jacket, blue pants, brown shoes | Clothes: | white dress, brown shoes | |||||
QQ number: | 3746360 | QQ number: | 7364851 | QQ number: | 51053867 | |||||
Tel: | 543752 | Tel: | 874599 | Tel: | 4358390 | |||||
根据表格内容,判断正(T)误(F)。
【1】Julia is in brown shoes.
【2】Paul is from the UK.
【3】Linda’s QQ number is 7364854.
【4】Linda is in blue pants.
【5】Julia and Linda have round faces.