题目内容

【题目】Steve Jobs, who was as famous as Bill Gates in the world, was one of the fathers of the personal computing time and the founder of the computer company , “Apple”. He was also one of the greatest giants of the information age. The following are some of his greatest achievements.

Apple II

Jobs and Steve Wozniak founded Apple Computers Inc. in 1976. A year Later the Apple II was invented. This production(产品) was the world’s first mass-market personal computer.

The iMac

Under Jobs’ leadership. Apple introduce the all-in-one iMac computer in 1998. The iMac became the first machine, which offered only a CD-ROM slot.

The iPad

By 2010, Steve Jobs was confident the world was ready to have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games. The touch-sensitive iPad is a great success.

IPhone 4s

IPhone 4s came out on October 4, 2011, in America. It looks like iPhone 4. It has a lager and wider screen and a slimmer yet wider case. It has a better camera and faster data transfer speeds.

1When was the Apple II invented?

A. In 1976. B. In 1997. C. In 1998 D. In 2010.

2When did the iMac first come out?

A. In 1976. B. In 1998. C. In 2010. D. In 2011.

3Which one was the oldest?

A. The Apple II. B. The iMac. C. The iPad. D. The iPhone 4s.

4From the passage, we can know that the iPad _______.

A. has a better camera B. is the first personal computer

C. has a CD-ROM slot D. is great for watching movies

5According to the passage, which of the following is True?

A. iPhone 4s’ screen is the same size as iPhone 4.

B. iPhone 4s has a larger and slimmer case than iPhone 4.

C. iPhone 4s uses less time to transfer data than iPhone 4.

D. iPhone 4s with an improved camera is cheaper than iPhone 4.

【答案】

1B

2B

3A

4D

5C

【解析】文章大意:史蒂夫乔布斯是个人电脑时代的创始人之一,是电脑公司“苹果”的创始人,也是信息时代的巨头之一文章中对他创造的四种产品进行论述,包括苹果II代电脑,iMac,iPad和苹果4s,文章分别从发明时间和性能方面进行介绍

1细节理解题根据第一个表格Jobs and Steve Wozniak founded Apple Computers inc.in 1976.A year later,the AppleⅡwas invented.可知选B。

2细节理解题根据第二个表格AppleintroducedtheiMac all-in-oneiMaccomputerin 1998,The iMac became the first machine which offered only a CD-ROM slot(插槽).苹果在1998年引进一体机iMac电脑,它成为第一个只提供光盘槽的机器,可知选B。

3细节理解题根据第一个表格Jobs and Steve Wozniak foundedApple Computers Inc.in 1976.A year later,the Apple II was invented苹果公司成立于1976年,第二年推出苹果II,可知这是最早的一款产品,故选择A。

4细节理解题根据第三个表格中have a tablet computer that would be great for watching movies and playing games.对于玩游戏和看电影而言,一个平板电脑是一个不错的选择,故选择D。

5细节理解题根据第四个表格中IPhone 4s came out on October 4, 2011, in America. It looks like iPhone 4. It has a lager and wider screen and a slimmer yet wider case. It has a better camera and faster data transfer speeds.可知iPhone4s比iPhone4拥有更快的数据传输速度是正确的说法故选择C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Ronny looked like every other kid in the first-grade classroom where I volunteered as the Reading Mum. However, Ronny stood apart from his classmates in other ways. He had a speech problem so he couldn’t ________ like other kids in his grade. I worked with all the students in Ronny’s class one by one to improve their reading skills.

On the days when it was Ronny’s turn, I gave him a silent smile, and he flew out of his chair. He sat very close to me and opened the book as if he was opening a treasure that nobody had ever seen. I watched his fingers move slowly under each letter as he tried his best to read out. Every time he ________ to read a word with a strange pronunciation, the biggest smile would spread across his face and his eyes would shine with ________.

A few weeks before the school year ended, I held an awards ceremony. I presented Ronny with a book –one of those Little Golden Books that only cost$5. Tears ran down his face as he held the book close to him and went back to his seat. I stayed with the Class for the rest of the day.

Ronny never let go of the book, not once. It never left his hands. A few days later, I returned to the school to visit. I ________ Ronny on a chair near the playground, the book open in his lap(大腿). His teacher said,“He hasn’t put that book down since you gave it to him. Do you know that’s his first book he’s ever actually owned?”Keeping back my tears, I walked towards Ronny, placed my hand on his shoulder and asked,“Will you read me your book, Ronny?”And then, for the next few minutes, he read to me more ________ than I’d ever thought possible from him. The pages were already dog-eared, like the book had been read thousands of times already. When he finished reading, Ronny closed his book and said with great satisfaction,“Good book!”What a powerful contribution(贡献)the writer of that Little Golden Book had made in the life of a disadvantaged child. At that moment, I knew I would get ________ about my own writing and do what that writer had done, and probably still does—care enough to write a story that changes a child’s life, care enough to make a difference.

1A. write B. copy C. listen D. read

2A. refused B. decided C. managed D. pretended

3A. fear B. pride C. promise D. silence

4A. realized B. noticed C. followed D. heard

5A. coldly B. slowly C. clearly D. quietly

6A. serious B. nervous C. worried D. surprised

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网