题目内容

   My friend Jane is a sports fan (爱好者). She has a great sports collection. She has three soccer balls,five baseballs,six volleyballs and two basketballs. They are all under her bed. Jane plays basketball very well. She likes Kobe. She thinks he is the best (最好 的) basketball player in America. Jane plays baseball very well,too. Now she is in her school baseball club.

  根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Jane has volleyballs.

   A. six   B. five   C. three   D. ten

() 2. Kobe is a .

   A. student   B. basketball player

   C. teacher   D. baseball player

() 3. Jane plays very well.

   A. soccer and basketball   B. volleyball and baseball

   C. basketball and baseball   D. tennis and basketball

() 4. Jane is.

   A. in her school basketball club   B. an English teacher   C. a sports fan   D. Kobe's sister

() 5. We can find under Jane's bed.

   A. some notebooks   B. a watch

   C. three books   D. a great sports collection

1. A 2. B 3. C 4. C 5. D

阅读提示:作者的好朋友Jane是运动爱好者,她有很多的运动 收藏,她收藏了些什么呢?

1. A 细节理解题。根据句子“She has... six volleyballs and two basketballs. ”可知。

2. B 细节理解题。由句子“She likes Kobe. She thinks he is the best (最好的) basketball player in America. (她喜欢科比,她认为 他是美国最好的篮球运动员。) ”可知。

3. C 细节理解题。根据句子“Jane plays basketball very well. ”和 “Jane plays baseball very well,too. ”可知。

4. C细节理解题。根据短文的第一句话可知。

5. D推理判断题。短文中介绍了简有许多体育收藏品,列举了各 种球类并说明“它们都在简的床下”,由此我们可以判断在床下发 现许多收藏品。

练习册系列答案
相关题目

阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最

佳选项。 .

(A)

A short Chinese man seems to be the tallest in the world right now. Jack Ma  ( Ma Yun) ,50,is executive chairman of Alibaba Group,a business-to-business online platform. On Sept 19, Alibaba went public on the New York Stock Exchange (纽约证券交易所) ,raising $ 25 billion through an IPO (首次公开发行股票) ,the biggest in US history. Ma,a former English teacher,has become the richest man on the Chinese mainland.

Born in Hangzhou,Zhejiang,Ma grew up as a happy kid. At the age of 12 ,he wanted to learn English. Every morning,he awoke at 5 a. m. , cycled 40 minutes to a hotel near the West Lake where he could chat with foreign tourists. He did it for nine years,rain or shine.

The experience made him a fluent English speaker and also opened his eyes to the wider world.

In a 1995 trip to US,Ma was shown the Internet for the first time. He searched Yahoo using the word “ Beer”,and found that there was nothing in there about China. Seeing the chance, Ma returned to China and set up a website called China Pages without even knowing much about computers.

Four years later,18  people including Ma,his wife and his friends founded Alibaba in Hangzhou. He believed in the Internet business potential (潜力) when few other Chinese did. People called him “Crazy Jack Ma”. But 15  years later,Alibaba has developed into the world's largest e-commerce (电子商务) company,owning popular shopping websites like Taobao and Tmall. It makes more profit online than Amazon and e-Bay combined.

No one thinks he's mad now. Ma's favorite line has been printed on Alibaba's souvenir T-shirts. It reads ,“ Everybody should have a dream. What if that dream comes true?”

() 1. We can tell from the first paragraph that  

  A. Alibaba Group is the biggest company in China

   B. Alibaba's IPO has raised $ 25 billion

   C. Jack Ma used to be a math teacher

   D. Jack Ma is the richest man in the world

() 2. Why did Ma cycle to a hotel near the West Lake?

   A. To do morning exercises. B. To work as a guide.

   C. To chat with foreigners. D. To work part time.

() 3. When did Ma and his team found Alibaba?

   A. In 1995.   B. In 1998.

   C. In 1999.   D. In

2014.

() 4. Which is the world's largest e-commerce company?

   A. Alibaba   B. Taobao   C. Amazon   D. e-Bay

() 5. Which of the following can't have brought him success?

   A. His spirit shown when he was learning English

   B. The support from her wife and friends.

   C. His belief in Internet business potential.

   D. His hometown, Hangzhou

   Sometimes good manners in one place are bad manners in other places.

   If you are a visitor to Mongolia and some friends ask you to eat with them,what kind of manner do they want you to have? They want you to give a loud ^burp^ after you finish UH eating. Burping will show that you like your food. But in some other countries,if you give a loud burp,you should say ,“Excuse me,please. ”

   In many places,people like to eat together. But in some parts of Polynesia it is bad manners to be seen eating together. People show their good manners by turning their backs on others when they eat there. 

   What are good manners like in an East African town? If the people try not to see you,they are being polite. You go to see a friend;he may not see you at all. If you’re polite,you will sit down beside him. You will wait until he finishes what he is doing. Then he ' will talk to you.

   If you visit a friend in Arabia,you should walk behind the others 5 tents until you come to his tent. If you pass in front of the others 5 tents,you will be asked to eat with them. And it is bad manners if you say no. 

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. In Mongolia,your friends want you to .

   A. eat by yourself

   B. say sorry if you burp loudly

   C. give a loud “burp” after eating

   D. show them your good food

() 2. In   it is good manners for people to eat by turning their backs on others.

   A. Mongolia   B. Polynesia

   C. an East African town   D. Arabia

() 3. A friend who may not look at you in an East African towr is.

   A. not polite   B. dangerous

   C. sad   D. polite

() 4. If you visit a friend in Arabia,you should.

   A. walk behind the tents of others

   B. pass in front of the other tents 

   C. eat with your friend

   D. sit down beside your friend 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网