题目内容

【题目】—I called you at 7:00 yesterday, but no one answered.

—Sorry,I_____with my friends at that time.

A.swimB.swamC.will swimD.was swimming

【答案】D

【解析】

句意:——昨天7点我给你打电话,但是没人接。——对不起,那时我正在和我的朋友们游泳。

考查过去进行时。swim游泳,动词原形;swam过去式;will swim一般将来时;was swimming过去进行时。根据时间状语at that time7:00 yesterday可知,此句表示过去某一时间正在进行的动作,用过去进行时。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Andy Warhol was one of the most popular artists in the pop art movement that came up in the 1950s in the United States and Great Britain. During his career, he produced paintings, films, ads and other works of art.

Andy Warhol’s parents came to America from Czechoslovakia at the beginning of the 20th century. As a boy Andy liked to draw pictures. The family lived in Pittsburgh, where Warhol’s father worked in a coal mine.

While in high school Warhol took art classes and drew sketches (素描) at the Carnegie Museum. Later Warhol studied art in Pittsburgh and after moving to New York in 1949, he began to work as an illustrator (插图画家) for magazines such as The New Yorker or Vogue. During this time he started using a special technique to draw images for ads.

During the 1960s, Andy Warhol mainly painted realistic pictures of everyday items. This style became known as pop art. Among his most famous paintings were comic strips, images of Coca Cola bottles and the electric chair. In his drawings Warhol simplified objects and painted them in many different colors.

The center of Warhol’s life was his art studio, called the Factory. There he met many other famous artists. The Factory was also used as a film studio in which Andy Warhol produced many of his famous underground films.

In 1968 an unsuccessful actress, Valerie Solanas, walked into Warhol’s studio and shot the artist. Warhol never fully get well from this event. In 1987 Warhol died at the age of 58 during an operation.

The Andy Warhol Museum, in Pittsburgh, is the largest art museum designed for one single artist. It holds more than 12,000 works of Andy Warhol. The highest-priced painting is Eight Elvises, images of Elvis Presley.

1While in high school, Warhol .

A.studied art in New YorkB.drew sketches at the Carnegie Museum

C.started to produce films and adsD.worked in a coal mine in his spare time

2When did Warhol start using a special technique to draw images for ads?

A.In 1949.B.In 1987.

C.During the 1960s.D.In the 19th century.

3Which of the statements about Andy Warlao is TRUE according to the passage?

A.He was one of the world’s most popular artists in the 19th century.

B.He met an unsuccessful actress, Valerie Solanas, and was shot to death by her.

C.More than twenty thousand works of his own are shown in the Andy Warhol Museum.

D.He painted many famous pictures, such as comic strips and images of the electric chair.

【题目】 There was once a little boy with a bad temper (脾气). He often had fights with his friends. One day, his father gave him a bag of nails (钉子) and told him to hammer () a nail into the fence every time he lost his temper. The boy listened to his father and did what his father told him to do.

The first day, the boy drove 17 nails into the fence. Then the number of nails became less and less in the following days. The boy found that it was easier to keep his temper than to drive the nails into the fence. Finally, the day came when the boy didn’t lose his temper at all. He told his father about it and his father asked him to pull out one nail each time he was able to keep his temper.

The days passed and the young boy was finally able to tell his father that all the nails were gone.The father took his son by the hand and led him to the fence. He said, “You have done well, son, but look at the holes in the fence. The fence will never be the same as it was before. When you say some words in anger, your bad temper will leave a scar just like the hole. Even if you say you’re sorry, the wound is still there. If you hurt a person with words, the wound is as bad as a physical one. Friends are rare jewels (稀有珍宝). They make you smile and feel happy. So never hurt your friends.”

Since then the boy had never fought with his friends. He learned how to get on with others and he never lost his temper again.

1What did the father ask the little boy to do each time he lost his temper?

A.To have fights with his friends.B.To hammer a nail into the fence.

C.To listen to light music.D.To eat much chocolate.

2What did the father ask him to do each time he was able to keep his temper?

A.Pull out one nail.B.Drive one nail into the fence.

C.Lose his temper.D.Tell his father about it.

3What does the story tell us?

A.We need to buy a bag of nails.B.Friends are not important at all.

C.Lose your temper when you are angry.D.We should keep our temper and get on well with others.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网