题目内容

【题目】根据句意及图片提示完成下列句子。

1—What are these? —They're ____________

2I don't like ____________.Do you like them?

3—Hello,Kate!Do you like ______? —No,I don't.

4—What color are these _________? —They are red.

5My brother likes _________.What about you?

【答案】

1 bananas

2 hamburgers

3 bread

4 tomatoes

5 ice-cream

【解析】

1句意:——这些是什么?——它们是香蕉。根据图片可知,是香蕉,其英语是banana。而且They're是复数,因此后面的名词用复数。故填:bananas。

2句意:我不喜欢汉堡包。你喜欢吃汉堡包吗?根据图片可知,是汉堡,其英语是hamburger。而且途中所给的汉堡是复数。故填:hamburgers。

3句意:——你好,凯特!你喜欢面包吗? ——不,我不喜欢。根据图片可知,是面包,其英语是bread。我们知道bread是不可数名词。故本题填:bread。

4句意:这些西红柿是什么颜色的?-它们是红色的。根据图片可知,是西红柿,其英语是tomato。由答语—They are red.说明前面的名词是复数。故填:tomatoes。注意tomato的复数要加-es。

5句意:我哥哥喜欢冰淇淋,你呢?根据图片可知,是冰淇淋,其英语是ice-cream。ice-cream是不可数名词。故答案为:ice-cream。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读。阅读下文并回答问题。

Campbell Remess is a teenager from Australia. He is sewing (缝制) teddy bears for sick children and he has done it for several years.

The story began in 2013 when Campbell was nine years old. He told his parents that he wanted to give Christmas gifts to children in hospitals. But his parents said no, because with nine children of their own, buying gifts for sick children would just cost too much. The little boy didn’t give up, however. He decided to make their gifts by himself.

Campbell made his first teddy bear with a sewing machine in his bedroom. It was hard for him as he didn’t do this before. He downloaded ( ) patterns from the Internet and learned how to make a teddy bear by watching videos online. It took him five hours to finish his first teddy bear. He can now make a teddy bear in an hour. He also started a program called “Program 365 by Campbell”, meaning “he tries to make a teddy bear every day”.

In his free time, young Campbell uses his pocket money to buy materials for making teddy bears. Many people know Campbell’s story and they give away free materials to him.

Campbell has given away about 1,300 teddy bears so far. He is now busy making this year’s teddy bears. He said that he never thought of stopping and he would keep putting smiles on people’s faces.

1Did Campbell’s parents help him make teddy bears for sick children?

2How long did it take Campbell to make his first teddy bear?

3How does Campbell get materials for making teddy bears?

4Do you agree with what Campbell does for sick children? Why or why not?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网