题目内容

【题目】SUMMER ART CLASS: DRAWING

I will be offering Drawing as a summer art class, you will learn the basic skills for good drawing, such as drawing basic forms and composition. Each student will complete his or her own art work.

Where: A Mother ‘s Touch Daycare

Who: Boys and girls from 12-14 years old

Dates: June 7-July 26

Time: Saturdays from 10:00-11:00A.M

Cost: $20 for supplies and $80 for class

Notes: Students will keep all of their supplies when the class is over.

Ways of payment:

A) Total amount due at the first class

B)Two payments of $60 and $40 at the beginning of each month.

THE ARTIST:

My name is Tiffany Ballard. I will be teaching Drawing in the summer. For more information about me and my artworks. Please check out my website at fromthesketchbook.com

How to sign up:

Call me or send an email to sign up. I will record your information and save a place for you in the class.

Phone:213-7901

Email: wonderart@gmail com

Space is limited. Sign up as soon as possible!

April 1st, 2019

1The poster above is most probably written to students in _______.

A. primary schoolsB. middle schoolsC. high schoolsD. universities

2If a boy takes part in the class, he should pay _______in total.

A. $40B. $60C. $80D. $100

3Which of the following is true according to the passage?

A. The class will last over two months,

B. Maybe there will be no place if you sign up late

C. Signing up is only allowed on April 1st, 2019

D. Students can learn some special skills in the class.

4We can _______for more information about the teacher's artworks.

A. make a call at 213-7901B. go to a Mother's Touch Daycare

C. visit fromthesketchbook.comD. send an email to wonderart@gmail.com

【答案】

1B

2D

3B

4C

【解析】

短文大意:本文是关于暑期美术课的招生广告信息。

1题意:上面的海报很可能是写给中学生的。考查细节推断。根据Who: Boys and girls from 12-14 years old,可知海报应该是写给中学生的,middle schools中学生,故选B

2题意:如果一个男孩参加这个班,他应该总共支付100美元。考查细节计算。根据Cost: $20 for supplies and $80 for class,可知20+80=100,故选D

3题意:根据短文,下列哪个选项是正确的?考查细节判断。A. The class will last over two months, 课程将持续两个多月;根据Dates: June 7-July 26,可知说法错误。B. Maybe there will be no place if you sign up late如果你报名晚了,可能就没有地方了;根据Space is limited. Sign up as soon as possible!,可知说法正确。C. Signing up is only allowed on April 1st, 2019报名截止日期为201941日;根据April 1st, 2019(信息发布的日期),可知说法错误。D. Students can learn some special skills in the class.学生可以在课堂上学习一些特殊的技能;根据you will learn the basic skills for good drawing, such as drawing basic forms and composition.,可知说法错误。综合以上分析,故选B

4题意:我们可以访问thesketchbook.com网站,了解更多关于这位老师作品的信息。考查细节理解。根据For more information about me and my artworks. Please check out my website at fromthesketchbook.com(有关我和我的作品的更多信息。请访问我的网站fromthesketchbook.com),可知visit fromthesketchbook.com说法正确,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Tracy Lester is with us in the studio. Welcome Tracy! We are all interested to know about yourlife as a child actor. You're only fourteen years old—yet you are already famous.

Tracy: Yes. I'm reallylucky to have a chance to do so many things that other young people haven't yet.Interviewer: So Tracy, the first question is—how old were you when you made your first movie, peanuts?Tracy: Well, I was only four—so I didn't have a big part—and that movie wasn't really successful.

Interviewer: So what was your first successful movie then?Tracy: Chocolate Aliens. Did you see it?Interviewer: Yes. My favourite scene was when you cleaned out the fridge for your mum, and you found interesting chocolates in there.

TracyYeah—that was a cool scene, wasn't it?Interviewer: Have you appeared in any commercials (商业广告) yet, Tracy?Tracy: Yes, quite a few. The last one was for a chocolate company. I love chocolate, but they made me eat so much. I felt sick after that. I never want to eat chocolate again.Interviewer: What a pity! Now, tell me about your latest movie—you haven't finished it yet. But do you think you might win an award for this one?Tracy: Oh, I hope so. But if I don't win this time, maybe I will some day. I'll continue to work hard.Interviewer: And one last question Tracy—I'd like to ask you if you enjoy being famous.Tracy: That's a difficult question to answer. I'd like to tell all my young fans that it isn't easy being famous. Mostly, I miss being a kid. So enjoy being a kid, and don't grow up too quickly.Interviewer: Thanks for coming, Tracy. You're a great kid. I wish you luck in the future.

1How many questions does the interviewer ask Tracy?

A. Three.B. Four.C. Five.D. Six.

2We can find a cool scene with interesting chocolates in _.

A. PeanutsB. Chocolate AliensC. a commercialD. her latest movie

3What does Tracy think of being famous early?

A. She thinks it's easy to become famous.

B. Being famous brings her all good things.

C. She still enjoys being a kid though she is famous.

D. She feels unlucky to do more things than other children.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网