题目内容
【题目】SUMMER ART CLASS: DRAWING
I will be offering Drawing as a summer art class, you will learn the basic skills for good drawing, such as drawing basic forms and composition. Each student will complete his or her own art work.
Where: A Mother ‘s Touch Daycare
Who: Boys and girls from 12-14 years old
Dates: June 7-July 26
Time: Saturdays from 10:00-11:00A.M
Cost: $20 for supplies and $80 for class
Notes: Students will keep all of their supplies when the class is over.
Ways of payment:
A) Total amount due at the first class
B)Two payments of $60 and $40 at the beginning of each month.
THE ARTIST:
My name is Tiffany Ballard. I will be teaching Drawing in the summer. For more information about me and my artworks. Please check out my website at fromthesketchbook.com
How to sign up:
Call me or send an email to sign up. I will record your information and save a place for you in the class.
Phone:213-7901
Email: wonderart@gmail com
Space is limited. Sign up as soon as possible!
April 1st, 2019
【1】The poster above is most probably written to students in _______.
A. primary schoolsB. middle schoolsC. high schoolsD. universities
【2】If a boy takes part in the class, he should pay _______in total.
A. $40B. $60C. $80D. $100
【3】Which of the following is true according to the passage?
A. The class will last over two months,
B. Maybe there will be no place if you sign up late
C. Signing up is only allowed on April 1st, 2019
D. Students can learn some special skills in the class.
【4】We can _______for more information about the teacher's artworks.
A. make a call at 213-7901B. go to a Mother's Touch Daycare
C. visit fromthesketchbook.comD. send an email to wonderart@gmail.com
【答案】
【1】B
【2】D
【3】B
【4】C
【解析】
短文大意:本文是关于暑期美术课的招生广告信息。
【1】题意:上面的海报很可能是写给中学生的。考查细节推断。根据Who: Boys and girls from 12-14 years old,可知海报应该是写给中学生的,middle schools中学生,故选B。
【2】题意:如果一个男孩参加这个班,他应该总共支付100美元。考查细节计算。根据Cost: $20 for supplies and $80 for class,可知20+80=100,故选D。
【3】题意:根据短文,下列哪个选项是正确的?考查细节判断。A. The class will last over two months, 课程将持续两个多月;根据Dates: June 7-July 26,可知说法错误。B. Maybe there will be no place if you sign up late如果你报名晚了,可能就没有地方了;根据Space is limited. Sign up as soon as possible!,可知说法正确。C. Signing up is only allowed on April 1st, 2019报名截止日期为2019年4月1日;根据April 1st, 2019(信息发布的日期),可知说法错误。D. Students can learn some special skills in the class.学生可以在课堂上学习一些特殊的技能;根据you will learn the basic skills for good drawing, such as drawing basic forms and composition.,可知说法错误。综合以上分析,故选B。
【4】题意:我们可以访问thesketchbook.com网站,了解更多关于这位老师作品的信息。考查细节理解。根据For more information about me and my artworks. Please check out my website at fromthesketchbook.com(有关我和我的作品的更多信息。请访问我的网站fromthesketchbook.com),可知visit fromthesketchbook.com说法正确,故选C。
【题目】书面表达
在九年级即将结束之际,你们班将举行一次主题班会,要求同学们谈谈三年来自己的收获与变化。请为David准备一份100词左右的演讲稿,具体内容如下:
过去 | 现在 | |
学习 | 很少阅读,花时间在… | 读书使我放松… |
环保 | 浪费水电,随处乱抛垃圾 | 意识到环保的重要性,垃圾入桶 |
礼仪 | 大声喧哗,插队推挤 | 举止礼貌,主动让座 |
爱心 | 不知道如何关心他人 | …… |
愿望 | 梦想不带护照周游世界,成为一名社会工作者,因为……。 | |
Hello, everyone. I’m David. Back to the life in the last three years, I think I have changed a lot and made great progress in many ways.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【题目】初级写作
一年一度的“两会”是中国人民对立法等国家大事进言献策的绝佳时机。针对我国环境现状,你想为“两会”提出什么建议?你请根据提示,写一篇80~100词的“微议案”。
环境现状 | 空气污染;水污染;废弃物污染 |
建议 | 1. 鼓励人们使用公共交通出行; 2. 政府应严惩工厂非法排污; 3. 教育人们对垃圾进行分类和回收利用; 自己再写1~2条建议 |
提示:公共交通:public transportation 垃圾分类:classify garbage
The two sessions, held every year, is a great chance for Chinese people to make decisions for the country. As for the environmental protection, I also want to give some suggestions to the two sessions meeting.________________