题目内容

【题目】Tom has a new room. In his room,a photo is on the table. Three people are in the photo, his father,his mother and he. A desk,a chair,a bed and a bookcase are in the new room,too. A baseball is under the chair and some CDs are under the bed. A hat is on the desk. Some plants are on the floor. A bookcase is next to the bed. Some English books are in the bookcase. What a nice room!

1What is under the chair?

A. B. C. D.

2Where are the plants?

A. On the desk. B. Under the bed. C. On the floor. D. In the photo.

3How many people are there in the photo?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

4Where are the CDs?

A. Under the bed. B. Under the chair.

C. In the bookcase. D. On the desk.

5What's next to the bed?

A. A book. B. A baseball. C. A bookcase. D. We don't know.

【答案】

1B

2C

3B

4A

5C

【解析】

Tom有了一个新房间,他的房间里都有什么呢?这篇短文给我们介绍了Tom新房间里各东西的摆设。

1细节理解题。根据短文中A baseball is under the chair可知,棒球在椅子下面,结合图片可知应选B。A是光盘;C是帽子;D是植物。

2细节理解题。根据短文中Some plants are on the floor.可知,植物在地板上。故应选C。

3细节理解题。根据短文中Three people are in the photo, his father, his mother and he.可知,照片中有三个人,他们是Tom以及他的父母。由此可知应选B。

4细节理解题。根据短文中some CDs are under the bed.可知,光盘在床下面。由此可知应选A。

5细节理解题。根据短文中A bookcase is next to the bed.可知,一个书架挨着床放着。故应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Why is setting goals(目标) important? Because goals can help you do and experience everything you want in life. Instead of just letting life happen to you, goals allow you to make your life happen.

Successful people in life imagine how their life should be and set lots of goals. 【1】 It's like having a sign to show you where you want to go. Think of it in this way. There are two drivers.One has a place to go to clearly in mind which can be found on a map. He can drive straight there surely without any wasted time. The other driver has no goal , or a map.

2 But she drivers aimlessly(无目的地) around, never getting anywhere, just using up oil. Which driver do you want to be?

3 They decide what they want in life and then get there by setting goals and making plans. Unsuccessful people just let life happen by accident. Goals aren't difficult to set, and they aren't difficult to reach. 4 You are the one who must decide what to achieve and in what direction to aim your life.

Research tells us that when we write a goal down we are more likely to achieve it.

5 They are harder to forget. Also when you write your goals in your own way, you are able to make yourself realize situations that will bring you nearer to your goals.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。

A.Written goals can be reviewed usually

B.He starts off at the same time from the same place.

C.It's up to you to find out what your goals really are.

D.By setting goals you are taking control of your life.

E.Winners in life set goals and follow through on them.

【题目】Choose the best answer(根据文章内容,选择最恰当的答案)

Girl Power

Dear Dad,

Boarding (寄宿) school has been great!

Yesterday, we were required to watch a speech to prepare us for our year-end examinations. It was a video recording of a young Pakistani woman speaking in front of a huge crowd of more than 500 United Nations’ student representatives (代表) - including youths from European, African and Asian countries-on her 16th birthday in 2013. The woman’s name is Malala Yousafzai.

The Taliban took control of Malala’s city in 2007. When they banned (禁止) girls from going to school in 2008, Malala fought against it and dared to speak out, even though she could get into trouble. From time to time, she wrote diary entries (条目) for the BBC. The New York Times also did a documentary (纪录片) on her. They were helpful in showing the world how terrible it was living under the Taliban. This made Malala an important public person.

In 2012, the Taliban dealt with her by shooting her in the head. But Malala lived. In her speech, she said, “They thought that the bullets would silence us. But they failed.” She survived and now fights even harder for education for all children. There was huge applause (掌声) at the end of her speech.

Malala has refused to stay silent. Today, she has been interviewed countless times and even has a day named after her. Malala Day, as declared by the United Nations, falls on the 12th of July. It is a day to remember the most powerless (无力的) girls from all over the world. Malala is a huge influence and is also the youngest winner of the Nobel Peace Prize.

I used to think speeches were just words! But hearing Malala has encouraged me to become a teacher! I hope you’re proud of me.

Emily

1What was Emily preparing for?

A.her speech in front of a crowd.B.her year-end examinations.

C.doing a video recording of a speech.D.moving to boarding school.

2What did the Taliban do to upset Malala?

A.They took down all her diary entries.B.They were always shooting people.

C.They banned girls from going to school.D.They didn’t allow her to make speeches.

3Why did the Taliban want to “deal with” Malala?

A.She showed the world the ugly truth about the Taliban.

B.She showed the world how helpful the Taliban was.

C.She showed the world how easy it was to fight the Taliban.

D.She had a day named after her, July 12, and this was forbidden.

4What does the phrase “the bullets would silence us” say about the Taliban?

A.They banned girls from going to school to silence them.

B.They were terrible, and people suffered in silence under their rule.

C.They allowed the shooting of videos if they were silent.

D.They killed anyone who tried to speak up against them.

5What is the main idea of the passage?

A.The writer is one of the powerless girls.

B.It is possible to survive after getting shot by a bullet

C.Every person should have a chance to be educated.

D.It is important to be able to give speeches to large crowds.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网