题目内容

一How old is your younger brother, Tom?

. And we had a birthday party for his birthday last week.

A. Ninth;nine B. Nine;nine C. Nine; ninth D. Ninth;ninth

C 【解析】句意:-汤姆,你弟弟多大了?-九岁。上周我们为他的第九岁生日开了一个生日派对。nine基数词,九;ninth序数词,第九。年龄用基数词表示; 第九个生日,表示顺序,用序数词。故选:C。
练习册系列答案
相关题目

I had always cared about sick children and tried to help them. But when my little grandson received third degree burns, I learned first-hand how ______  a loving adult feels when his/her child is suffering and he/she can’t take the pain away. This experience _______  me to feel sorry for parents with sick children.

One mom told me that she _______  like running into the street and screaming, “My child is sick. Would somebody please help us?” It breaks my ________  that these parents are so anxiously(忧虑地) searching for someone to care and help them ______  the hard times of watching their helpless child suffer. So I decided to do something to help them.

Two years ago, I almost lost my eyesight. Luckily, I regained(恢复) some eyesight, but I was no longer able to work. ________  I had a lot of time. At first, I thought that my life was ________  because I couldn’t do any of the things I used to do. I believed that my life had no purpose and I was no _______  to anybody anymore. I began to be interested in surfing the Internet for information.

One day I received several emails asking for help for sick children. I decided to post their stories and pictures on a webpage. What began as a _______  has grown into a fulltime job I enjoy doing every day. Since my website was built, I’ve received tens of emails from worried parents asking me to put their child’s story online. And over 325 volunteers have ______  me to send children “happy mail” without being paid.

1.A. bored B. puzzled C. helpless D. hopeful

2.A. made B. advised C. guided D. led

3.A. seemed B. felt C. looked D. sounded

4.A. heart B. head C. legs D. face

5.A. over B. with C. across D. through

6.A. But B. Though C. So D. Since

7.A. meaningless B. meaningful C. interesting D. boring

8.A. point B. sense C. good D. hope

9.A. picture B. wish C. hobby D. website

10.A. paid B. joined C. invited D. advised

1.C 2.D 3.B 4.A 5.D 6.C 7.A 8.C 9.C 10.B 【解析】 试题短文大意:我一直关心生病的孩子,试图帮助他们。超过325位志愿者已经加入到了我的行列。 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

"Disneyland Paris? You're not serious! " said Tim.

"Yes,I am," said Jenny. "Someone has donated money to the school for a Student of the Year Award. "

Tim,Jenny and William were waiting for morning assembly to start. Everyone around them was talking about the Student of the Year Award.

"How many people can go?"

"I don't know," said William,shrugging his shoulders. "Two maybe. Don't worry,Tim,if you win,it's OK for you to take me. "

" Not likely, " said Tim.

"That's enough talking," said Mrs. Barrow. Arkwright School's new Head Teacher was standing on the stage in front of them. "Can I have your attention,please." she said. She was a small woman with a very powerful voice. When she spoke,the children fell silent.

"I'm sure you have all heard about the new Arkwright School Student of the Year Award. Basically,we want you to think of an activity that will be good for both the school and the local community," said Mrs. Barrow. " Whoever thinks of the best idea for a project will get our Student of the Year Trophy(奖杯)and a family ticket for four people to Disneyland Paris. "

"That's it," said Tim. "I'm going to be Student of the Year. "

"Yes, you and two hundred others," said William. The children were all talking now and it was very noisy.

"And,I haven't finished talking yet, thank you," said Mrs. Barrow. These children laughed and then they were silent again.

"In addition to writing the plan, you actually have to do the project. We want to see results, not just ideas. "

One or two children started to talk again. Mrs. Barrow raised her hand.

"Some announcements. " she said. "Number One. Don't throw litter around the school and especially not in your classrooms. Some of the teachers are complaining. "

"All of the teachers are complaining, " whispered William.

"Sssh," said Jenny.

"Number Two. Please pay at the office if you are going ice skating on Saturday. "

"Brrr. Too cold," said William.

"William. Shut up ! " said Tim.

"And,Number Three,one important thing from the police. There have been reports of thefts in the Wrightham area,and one of our students has lost his phone. Possibly someone stole it. So please be careful. Report any suspicious behaviour to your class teacher, to me,or to the police,and please don't try to catch the thief yourself. "

"You behave very suspiciously, Tim, " said William. "I think I'll report you. "

"Thanks, William, " said Tim. "I'm glad I've got a friend I can depend on! ".

1.How many people can go to Disneyland Paris if someone wins the Student of the Year Award?

A. 1. B. 2. C. 3. D. 4.

2.Where might the story happen?

A. In the classroom. B. In the music room.

C. In the school hall. D. At Disneyland.

3.What does the underlined sentence in the last paragraph mean?

A. Tim is happy to have a friend like William.

B. William is really a good friend to depend on.

C. It is helpful of William to report Tim to the police.

D. Tim doesn't really think William can lie depended on.

1. D 2. C 3. D 【解析】 试题分析:本文主要介绍了学生们在开晨会,他们讨论了本年度学生奖以及校长宣布的事情。 1.根据文章第十五、十六行Whoever thinks of the best idea for a project will get our Student of the Year Trophy(奖杯)and a family ticket f...

Can you touch your belly button(肚脐) by reaching behind your back and around your waist(腰)?

Popular among many young Chinese female users on Weibo, the topic --- which translates as “reaching your belly button from behind to show your good figure” ----was mentioned more than 130 million times among Weibo readers.

It not only led to over 104,000 active discussions, but also brought about the care about what means a healthy body image.

“Look! Success. More than four hours but I’ve finally reached my belly button,” said Weibo user GayleRabbit.

Another user Lucy said, “Why does my belly button suddenly look and feel completely new?”,

While the trend was popular with many female users on Weibo, a photo uploaded by a male blogger caught people’s eyes. “Is this pose really that difficult? I don't think so,” said Weibo user Sough Sa. His photo showing he was trying to touch his belly button drew 2,634 likes and was shared more than 8,452 times.

“I always support failures. Now I don't feel so bad about not being able to touch my belly button.” said another user Jacket. “Do we need to have flexible(柔韧的) arms or a skinny waist to achieve it?” asked Weibo user Chantilly623.

But some experts argued that China’s new belly button trend was actually distoring(歪曲) society's standards of beauty.

“These poses and pictures can be fun but sometimes they also become an expression of competitiveness,” said Jolene Tan, Programmes and Communications Senior Manager at Aware, a non-governmental organization in Singapore championing women's rights.

However, experienced body trainers say the new trend is about flexibility of the arm and the size of the waist, rather than a good figure. A skinny person with fewer muscles(肌肉) has a better chance of achieving the pose.

1.Between which two paragraphs can the following sentence be put in ?------“A new social trend(趋势) has started in China, with thousands of netizens facing the challenge and uploading photographs of themselves to show off their bodies”

A. Para1 and Para2 B. Para3and Para4

C. Para7 and Para8 D. Para9 and Para10

2. What can we learn from the passage?
A. Boys are not interested in this trend.
B. GayleRabbit reached her belly button on her first try.
C. Sough Sa’s photo of reaching his belly button was popular online.
D. Jacket felt sorry for not being able to touch his belly button.

3.What is experienced body trainers’ opinion of the new trend meaning a good figure?
A. Supportive. B. Disbelieving.C. Doubtful. D. Worried.

1.A 2.C 3.D 【解析】 试题本文介绍了生活中一种现象,实现从背后触摸到自己的肚脐眼的这一个现象,以及健康运动家认为这个并不能证明体型瘦以及完美。 1.A推理判断题。根据后文led to意为“导致,引起”,以及这里的短语not only…but also,前后的意思相同,可知前文的划线单词和这个是同一个意思的,故选A。 2.C细节理解题。根据文章的第二段...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网