题目内容

【题目】

A. energy B.how C. different D. simple E. power

We all know that smiling is important when meeting new people. However, new research(研究) suggests that 1 types of smiles have a great impact(印象) on what people think of us.

There are a great number of sayings about the 2 of smile. ‘Peace begins with a smile.’‘ A smile is the best welcome.’ ‘Life is short but a smile only takes a second.’ They are all good suggestions. But it may not be as 3 as that. According to new research, if you want to make a good impression(印象) when you meet people, it’s not just that you smile. It’s 4 you smile.

【答案】

1C

2E

3D

4B

【解析】

本文谈论微笑的力量。不同类型的微笑对人们对我们的看法有很大的影响。如果你想在遇到人的时候给人留下好印象,不仅仅是你的微笑。还有你微笑的方式。

1句意:然而,新的研究表明,不同类型的微笑对人们对我们的看法有很大的影响。

本词修饰名词types可知填形容词,different:不同的,修饰可数名词复数;结合句意可知选C

2句意:关于微笑的力量有很多说法。

power:力量,动力;而energy则是精力,是精神方面的活力。微笑的力量:the power of smile;故选E

3句意:但可能并没有那么简单。

as+形容词+as:和……一样……;根据上文They are all good suggestions. (这些都是好建议。)可知此句But it may not be as ____3____ as that.是“但可能并没有那么简单。”simple:微笑的,故选D

4句意:还有你微笑的方式。

根据上文According to new research, if you want to make a good impression(印象) when you meet people, its not just that you smile.(根据一项新的研究,如果你想在遇到人的时候给人留下好印象,不仅仅是你微笑。)可知此句“还有你微笑的方式。”how you smile:你怎样微笑,微笑的方式;故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,根据短文内容选择最佳答案.
The first time I ever really noticed a disabled person, I was studying in the third grade. I saw some disabled people before, but I never really knew or cared about what those persons go through(经历).
When a new student arrived in my third grade class, I thought it would just be a common student, but this student was different. His name was Derek and he had autism(孤独症). He sometimes had random outbursts (随意的发作)during class and we would stand there, doing nothing because we didn't know why he was doing that. When he sat down at desk, we would try to get away from him. After class, we would play jokes on each other, imitating(模仿)Derek, and laughing about it.
Then one day, Derek's mom came to our class and talked with us. She told us that Derek wasn't just having random outbursts﹣he was trying to communicate. Then she chose a volunteer and filled that person's mouth with soft sweets. When we found the volunteer had great trouble in trying to speak, the mother explained that was what Derek was going through every day. We all understood her meaning.
After this talk, no one tried to make fun of Derek or run away from him. We accepted his outbursts in class and he became one of our friends. Having a class with Derek has taught me to have an open mind to those who are different from us. My experience in having an autistic classmate has provided me with a good lesson.
Now whenever I meet a family with a child who's behaving differently. I always remember what I have learned in my third grade class and go up to him or her.
(1)What did the author think of the boy before the mother's talk?
A.friendly
B.Humorous
C.Generous.
D.Strange
(2)Which order is right according to the passage?
①We got away from him
②We got on well with Derek.
③Derek arrived in my class
④Derek's mom talked to us.
A.③①②④
B.③①④②
C.①③②④
D.①④③②
(3)According to Derek's mother, Derek .
A.was too shy to be with others
B.had problems in expressing himself
C.was good at communicating with others
D.didn't like the way others treated him.
(4)After Derek's mom's talk,we did the following EXCEPT that .
A.we became friends
B.we played together
C.we played jokes on him
D.we communicated with him
(5)Which is the best title for the passage?
A.Living with an open mind
B.Believing in yourself
C.Behaving in different ways
D.Making friends with the disabled.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网